RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: goginho on 17.02.2025, 13:09Ma Istra radi dobar posao ali si i lakše može dopustiti propust, ovdje bi ipak nastali kataklizmički potresi i tzv 'Cosmi era'..

Hoću reći dok se koliko toliko borimo za trofeje, teže je iskušavati 9-10 stranaca.. drugo, mi imamo problema da zadržimo igrače 2g ako valjaju, oni jedva sezonu izguraju, onaj Beyatt ili kako se već zove, ode za par mjeseci...

Ugl dobar model, ali mi bi trebali dalje kopati za novim Ivanovićima i Pašalićima, gurati svoje Hodže, Smolčiće i onda tu i tamo može i neka iskusnjara uletiti, ali sa tim starijima ne treba pretjerivati jer dugoročno nećemo imati šta prodati  samim time plaće i bađet će još više trpiti..
dobro, uvijek možemo dići pretplatu

Ovo se već dogodilo i kako sad izgleda, dogoditi će se opet na ljeto jer imamo 2-3 igrača za prodaju, otići će, ostali su prestari, a naše klince ne guramo
SPORTSKI ODLAZI!

I
Vidim ja da su tu svi Dadićevci ili Miškovci.

PA vi se odjednom brinete što će otac vlasnica prodati , a do jučer ste pljucali što prodaje?

Da li je netko napisao da je sada rješio plaće za 24 mjeseci?

Čekajte, jeste li navijači sportskog kolektiva ili multinacionalne kompanije?

Logično, neće trebati prodavati, a to od čega će živjeti...pa sad kada osvojimo naslov, ima love od Europe, ima vrijednost igrača kroz igranje u euro natjecanjima.  ;)

Quote from: ispod stijena on 17.02.2025, 13:16Vidim ja da su tu svi Dadićevci ili Miškovci.

PA vi se odjednom brinete što će otac vlasnica prodati , a do jučer ste pljucali što prodaje?

Logično, neće trebati prodavati, a to od čega će živjeti...pa sad kada osvojimo naslov, ima love od Europe, ima vrijednost igrača kroz igranje u euro natjecanjima.  ;)

Oprosti,ali rekao je da smo mirni do 7 mjeseca

Onda valjda ima još jedan klub koji financira

Nk moj pdže

Z
Goričan je nezadovoljan u Loksi. Već se prodaje 3 prijelazna roka i nikako da ode. Od 2021 u Loksi.
Možda ga se moglo izvuć ovaj prijelazni rok za manje novce. Dobro krilo, može desno i lijevo.

I
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 17.02.2025, 13:22
Quote from: ispod stijena on 17.02.2025, 13:16Vidim ja da su tu svi Dadićevci ili Miškovci.

Oprosti,ali rekao je da smo mirni do 7 mjeseca

Onda valjda ima još jedan klub koji financira

Nk moj pdže

https://gov.hr/hr/prijava-korupcije/1138

Rješenje problema...

17.02.2025, 14:01 #9515 Last Edit: 17.02.2025, 14:04 by ri5gile
Pa ne radi ništa protuzakonito da ga se prijavi nego bere lovu a cvili i laže po novinama da nema sponzora, prodaje dresova i ulaznica i da je klub rupa bez dna....
Odroni moji.... 🙂

I
Treba porezna pročešljati da vidi kako se prikazuju ti transferi, da li muti sa poreznim rezredima ,da li ima možda nekih "čudnih" "fantomskih" faktura prema SK d.o.o. i obrnuto ili neke sa Ltd oznakom, da li su km na lambu opravdani sa utočenim benzinom itd.

Ja vjerujem u forum struku da dobro računa i kuži da fali , samo da netko složi kockice i "dejstvuje" , Gile moj  ;D

R
Šta na kraju ništa od tog Oreča, s obzirom da je danas zadnji dan prijelaznog roka?
Bosanci kojem sam poslao poruku ništa ne odgovara, službene objave kluba nema, ovdje nema insajdera koji bi napisali da je na liječničkom? Bit će i to "piši kući propalo".

Uzima zub kod transfera, prikazuje se kao agencijske provizije, zato nekada igrači idu u nelogične klubove, čitaj Bradarić, ide se namjerno za manje, šta je nama 700k, čitaj Lanrović, dovode se igrači da se bajpasira sektor u klubu zadužen za to pa se ide direktno agenciji... ajde, nismo djeca

S

Mislim da smo svi, u većoj ili manjoj mjeri, prespavali i suočili se s prodajama. To je sad iza nas, ne možemo vratit prodano.
Izazov je u dolascima, trenutnim zamjenama za prodano i budućim potencijalima koji bi trebali bit baza za daljnje prodaje.
Osobno, ne vidim ni da su dovedene zamjene da bi trener imao na raspolaganju brojčano istu količinu igrača i rotacija per pozicija (bez obtira na kvalitetu) niti vidim da se klub pobrinuo za privuć nekakave buduće mlade "potencijale" (a koji bi se kalili 6 mjeseci ili godinu dana).
Minimum šta se očekuje po prijelaznom roku jest da za broj prodanih pozicija, dovedeš isti broj zamjena.
To se kod nas ne događa - Prijmer su Hodža i Veiga za koje zamjena nije dovedena na kraju prošle sezone, a sad vidimo da itekako fale.
-------------
Naša metodologija dovođenja "zamjena" i "potencijala" nije kao metodologija drugih klubova, a ima ih na desetine koji koriste istu, ne previše kompliciranu i ne previše skupu metodologiju.
Kako je već mnogo diskutanata pisalo - radi se o ulaganju od nekoliko stotina tisuća € per prelazni rok više nego danas, ali to je previše jer je se ne želi učiniti taj iskorak - zbog financijski rigidnih ušteda i ekstremniog škrtarenja.

https://www.nacional.hr/rujevica-transferi-rijeka-ima-novog-desnog-beka-prijelazni-rok-na-kvarneru-zavrsen/

"Kako smo jučer najavili, novi desni branič Rijeke bit će: Ante Oreč, 23-godišnji Dubrovčanin koji na Kvarner dolazi iz mostarskog Veleža. Dok čitate ove retke dva kluba rješavaju razmjenu potrebnih dokumenata i Oreč će biti na raspolaganju Radomiru Đaloviću već za subotnji derbi s Dinamom na Rujevici."
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K
To je to, možemo u ocjenu prijelaznog roka.
Čak mislim da ćemo ovo potpisati prije nego obavi liječnika, imamo još 9 i nešto sati za završiti sve

L
Quote from: ri5gile on 17.02.2025, 14:12Uzima zub kod transfera, prikazuje se kao agencijske provizije, zato nekada igrači idu u nelogične klubove, čitaj Bradarić, ide se namjerno za manje, šta je nama 700k, čitaj Lanrović, dovode se igrači da se bajpasira sektor u klubu zadužen za to pa se ide direktno agenciji... ajde, nismo djeca
Pa ako osobno uzima dio transfera, i ako znaš za to, trebao biš prijaviti nadležnim službama.

Z
17.02.2025, 14:40 #9523 Last Edit: 17.02.2025, 14:41 by Zelko Maler
Sramotan prijelazni rok. Sramotan. I to već drugi zaredom. Još jedan takav i bit će panika i alarm.

S
Ako dođe Oreč i ako bude od pomoći, prelazni rok i nije tolika katastrofa.