RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

S
Quote from: TIR on 17.02.2025, 21:51Jedva čekam ponoć da spalim ovu temu i sav off topic u njoj :nisamja:

Nemoj palit, uništit ćeš svjedočenje vremena vladavine evolucijsko najškrtije endemične vrste na planeti.
Usporedio bi to s paljenjem Darwinovih pisama o posjeti Galapagosu. ;D

K
Ja mu ne mogu oprostiti Olimpiju, i ne pada mi na pamet to gurat pod tepih a bome ni Galešića i sranja po navijačima.
Po meni je prijelazni rok užas, i ovo šta dobro dovedu mi ide na jetra jer znam zašto i kako su došli i za koga im srce kuca, tako da po meni je prijalazni rok smeće.
Da ne zaboravimo mi imamo 2 poraza u zadnje 3 utakmice, i za to je krivo smeće od dopredsjednika Hns-a, nije pobjeda protiv Osijeka oprala sve.

Đalović koji ima 10 puta manju plaću od talijanskih prevara, svaka čast, igrači svaka čast, novima sretno, starima dobro zdravlje a navijačima strpljenja, uprava nakurac!

Quote from: Buranorth on 17.02.2025, 16:05Jao ljudi. Ne uzima Mišković nikakve provizije niti ikakve takve gluposti. Lijepo mu klub otplaćuje kamp koji će sigurno vrijediti 30+ miliona eura.
Dali će kasnije lijepo milionček, dva u džep svake godine, dali će prodati nekom skupa sa klubom, dali će prodati gradu. Nebitno je.

Damir Mišković ima 60 godina, kada mu kamp bude nosio milionček, dva u đep svake godime, imati će neke druge prioritete jer milioni ne mogu zaustaviti biološke procese
njemu novci trebaju sada, kome ne trebaju, i koliko god ti to nazivao glupostima, on ih privređuje točno na opisani način, između ostalih

A
Quote from: Snjesko on 17.02.2025, 22:05Prijelazni rok je ako gledamo kvalitetu bio los i tocka. Ako gledamo tajming onda je bio jos losiji. Ako gledamo da su nas svi redom otpilili i da smo na silu i paniku zadnji dan roka doveli nekog beka koji nije bio među 33, a kamoli 11 igraca koje smo htjeli, onda to dovoljno govori.
Ova ekipa je losija od one prije nove godine. Skoric je slabiji od Galesica, Orec nije sigurno beton kao Smolcic, niti ce u 5 dana debitirat u Serie A protiv Juventusa. Menalo je daleko, daleko kvalitetom iza Monjca. Cak i Pasalica. Jedini i to veliki plus je Cop, koji je napunio 35.

Znam da neću nikada doznati, ali hebeno sam znatiželjan kojih je to 11 imena bilo u toj famoznoj tekici, a još više sam znatiželjan po kojoj su osnovi u nju uopće završili. I naravno, ova ekipa je ne samo lošija od one prije nove godine, nego je puuuuno lošija...a glavni konkurent, bez da je nikoga doveo osim smrada galešića je samo sa njim puuuuno bolji od one ekipe prije nove godine. Hvala vlasniku kluba što je prvenstvo učinio zanimljivijim, jer uostalom, tko bi niti došao gledati tekme prvenstva riješenog već u martu i to zamisli, u korist Rijeke, a kontra bečkih konjušara? Ovako će južnjaci i ova Lokomotiva iz Rijeke popadati ko ratkape, ali jedan po jedan, pa će prvenstvo donekle biti zanimljivo, ali sa jasnim ciljem da ga bečki konjušari osvoje. PS sorry što i dalje rigam vatru i liječim frustracije zbog prodaje smrada galešića direktnom konkurentu, ali ljudi, ne mogu si pomoći, jede me to svakodnevno i neka se hebu svi oni koji kažu da vrijeme liječi sve rane jer ih uopće ne liječi. Ova moja je još uvijek itekako otvorena i itekako peče i boli  :'(

B
Mene zanima kakve su nam to bile prva i druga ponuda Velezu, ako je treca s kojom smo ih slomili bila 200k E? :)

S
Quote from: Bobic on 17.02.2025, 22:56Mene zanima kakve su nam to bile prva i druga ponuda Velezu, ako je treca s kojom smo ih slomili bila 200k E? :)

Navodno je bilo 100, 150 i slomili su se na 180 + 20 bonusa. (pouzdano smo platili "skoro" 200 + bonusi) ;D

Quote from: ri5gile on 17.02.2025, 22:30
Quote from: Buranorth on 17.02.2025, 16:05Jao ljudi. Ne uzima Mišković nikakve provizije niti ikakve takve gluposti. Lijepo mu klub otplaćuje kamp koji će sigurno vrijediti 30+ miliona eura.
Dali će kasnije lijepo milionček, dva u džep svake godine, dali će prodati nekom skupa sa klubom, dali će prodati gradu. Nebitno je.

Damir Mišković ima 60 godina, kada mu kamp bude nosio milionček, dva u đep svake godime, imati će neke druge prioritete jer milioni ne mogu zaustaviti biološke procese
njemu novci trebaju sada, kome ne trebaju, i koliko god ti to nazivao glupostima, on ih privređuje točno na opisani način, između ostalih

Ja sumnjam da njemu treba novac sada. Radi on i dalje. Nebi bio u Dubaiju 6 mjeseci svake godine da nema firmu dole.
Ali potomci sigurno ne mogu biti savjetnici po arpskom svijetu.

I
Quote from: Snjesko on 17.02.2025, 22:05Prijelazni rok je ako gledamo kvalitetu bio los i tocka. Ako gledamo tajming onda je bio jos losiji. Ako gledamo da su nas svi redom otpilili i da smo na silu i paniku zadnji dan roka doveli nekog beka koji nije bio među 33, a kamoli 11 igraca koje smo htjeli, onda to dovoljno govori.

Ova ekipa je losija od one prije nove godine. Skoric je slabiji od Galesica, Orec nije sigurno beton kao Smolcic, niti ce u 5 dana debitirat u Serie A protiv Juventusa. Menalo je daleko, daleko kvalitetom iza Monjca. Cak i Pasalica. Jedini i to veliki plus je Cop, koji je napunio 35.

Nadalje, meni je velili minus potrosnja 600 000 EURa na jednog igraca koji ima 35 i drugog koji iz Kustosije ide besplatno u Bosnu s 22 godine. Sa transferima treba bit hrabriji. Mi bi trebali uzimat Nekice i Belcare i Valincice, a ne da ti Valincic propadne jer mu Istra nudi vise novaca. To je neprirodno za pozicije, ugled i remone klubova.

Ali sto je tu je. Imamo sigurno konkurentnih prvih 11, to mozemo nekako sklepat, dokle cemo se tako slepat, vidjet cemo.

Škorić je definitivno lošiji proizvod od Galešića.

Nikad mi nije bio neki produkt, još iz doba Osijeka, sada sam očekivao bar neku verziju Emira Dilavera, a on umjesto stare iskusnjare na terenu izgleda ko ulazni junior.

Tog Valinčića bi demistificirao. Tu se spominju neki problemi još dok je bio mlad, u školi nogometa. Osobno ne znam što je bilo tada, u aktualnom vremenu on je bio želja Jakira koji pak nije favorizirao Smolčića Ivana toliko. E sad , da smo imali Valinčića da li bi imali Smolčića i na kraju krajeva Galešića, ovako su se isprofirilara dva igrača, da li bi tu još bilo prilike da Valinčić ispliva?
Sad je naravno i radi sportske politike i racija kasno za tog Valinčića.

Menalo je doktor nogometa za Monjca, čak mislim da je Menalo na forumu neki sinonim za loš trasfer potez. Ali Menalo je igrač koji već ima iskustvo iza sebe,nije problematičan za svlačionicu i može biti dobra opcija za ulazak, po meni ima i intelektualne i tehničke  kvalitete jače od Alena Grgića.

Njega se uz gore spomenuti sinonim gleda kao i nasljednika Pašalića, on to nije. Pašalić je izgradio tu ime, ali njegova produktivnost je mala do nikakva. Ne vidim kako bismo mi bolje prošli u VŽ ili protiv Istre sa Pašalićem, ali svi vidimo da bismo sa Smolom i Galešićem imali više šanse za koji bod više.
I to dovoljno govori samo po sebi.

I...

Ne nužno odgovor na post, nego na jop jedno forumsko razmišljanje...Oduvijek sam smatrao da je Slaven Bilić uspio kroz medije o sebi napraviti sliku velikog znalca i trenera, sad vidim da SJ(a nije Srećko Juričić) ga polako smijenjuje sa trona...

I
PS.

Ako je nešto Miško dobro stvorio uz sve ove klizeće startove to je da je digao Rijeku na mapi HR tako da sad i Ogulincima od rođenja kuca srce za Rijeku. Eto, bar mala sitnica....

Z
18.02.2025, 09:22 #9579 Last Edit: 18.02.2025, 09:23 by Zelko Maler
na ljeto treba ciljati Marešića i Valinčića. Obojici ističe ugovor na ljeto 2026. Ući će u zadnju godinu ugovora.

https://www.nacional.hr/prijelazni-rok-branic-potpisao-rijeka-izgleda-jako-ozbiljno-evo-sastava-za-dinamo/

opet me ovakvi proljevi naživciraju. Uvijek me naživciraju.

evo par citata:

Ne računajući juniore i igrače na dvojnim registracijama 'Đale' ima svaku poziciju poduplanu   :neretljak:

Darko Raić-Sudar (sportski direktor) i njegov asistent Antonini Čulina bez obzira na kraj prijelaznog roka nemaju pravo na slobodan dan. Već sad se mora pregovarati s mogućim ljetnim pojačanjima. I ne samo to...

Selahiju, Djouahri i Godi na ljeto ističu ugovori. Te se tri priče (vjerojatno i prioritetom kako smo ih redom naveli) trebaju riješiti u što kraćem mogućem roku, za mir kluba i samih igrača.

:neretljak:  :neretljak:  :neretljak:  :neretljak:  :neretljak:  :neretljak:

priprema se ljetni prijelazni rok hahah

K
Mrzim novinare kao ovaj.
Zašto nije poslije dva poraza napisao ništa? Ok ne želiš srat jer nećeš dobit lovu od Miška, ali daj nas ne jebi sa ovakvim spikama, pa nismo mi idioti

Z
Prijelazni rok završen – spektakl!

Eto, još jedan prijelazni rok je iza nas, i moram priznati – iznenađujuće, nije bio najgori u povijesti.

Prednosti:

Svi igrači koji su došli su u formi ili barem na 70% forme koju trebaju imati. Šteta, moglo je biti zanimljivije da smo doveli nekog tko nije odigrao ozbiljnu utakmicu od Svjetskog prvenstva 2018.
Mane:

Otišli su najbolji. Šok! Nevjerojatno! Tko bi rekao da će se klubovi otimati za naše najbolje igrače, a ne za one koji griju klupu?! 😱
Ne mogu vjerovati da nismo uvalili nekog tko ne zna dodati loptu za 5 milijuna eura! Kakav propust uprave!
Ali nema veze, sad kad smo rasprodali sve što vrijedi, imamo savršenu podlogu za onu standardnu priču:
👉 "Nema ambicija, sve se prodaje, klub ne postoji, bolje da ugasimo sve!"

A sad ozbiljno – subota je prvi pravi "biti ili ne biti" trenutak. Nema više priče, sad je vrijeme za teren.

Sretno ekipi! (I hejterima, da se ne osjete zapostavljeno 😉) :vijesti:  :vijesti:  :vijesti:

K
I ti si hejter samo jednu rečenicu si stavio kao prednost prijelaznog roka, a bilo ih je barem dvije ;D

Quote from: Kostrena on 18.02.2025, 09:25Mrzim novinare kao ovaj.
Ja mrzim rečenice s izokrenutim padežima poput ove.  ;D
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

K
Quote from: Fornax on 18.02.2025, 09:31
Quote from: Kostrena on 18.02.2025, 09:25Mrzim novinare kao ovaj.
Ja mrzim rečenice s izokrenutim padežima poput ove.  ;D
Hahaha ispričavam se