RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sad mi je iskocio i neki midas ad, ne znam s kojeg portala, s naslovom "ponuda koja se nikako ne odbija". Altroke da ga je zvao Klopp lično da ga zamijeni u Liverpoolu.

Izmisljotina (vjerojatno) ili ne - koga su brijali destabilizirat s ovim? Sop mi se ne cini kao glava koju bi ovo izbacilo s tracnica, a i igrace ravno zaboli. Ajde da su stavili Dinamo ili neki klub iz Austrije/Njemačke pa da, kao, igrači imaju bubu u glavi iz fazona "sad bi se trebali trgat za naslov, a gazda ima plan za zgiljat poslije zadnjeg kola", ali Aberdeen?

Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Šta ste skočili na zadnje noge, pa ne traži ga Partizan  :neretljak:
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

B
Evo jutros u riječku luku uplovila jahta vlasnika PSGa.. Stigli po naseg Tonija :sta:

Quote from: Boy3006 on 25.03.2024, 10:19Evo jutros u riječku luku uplovila jahta vlasnika PSGa.. Stigli po naseg Tonija :sta:

neka ostavi 15 000 000 € i neka ga nosi... :D
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

R
Quote from: Marin_ri on 25.03.2024, 11:46
Quote from: Boy3006 on 25.03.2024, 10:19Evo jutros u riječku luku uplovila jahta vlasnika PSGa.. Stigli po naseg Tonija :sta:

neka ostavi 15 000 000 € i jahtu i neka ga nosi... :D

Ubacio sam jahtu, bar radi cjenkanja . Može dobiti u tom dealu i Pavlovića.

Mogu onu šeprlju mbsomething ostaviti na Kvarneru s tih 15m. Real mu je bezveze destinacija, a po potrebi ih s lakoćom nakantamo. Zna Srećko.  :neretljak:

Quote from: Vado Magnar on 25.03.2024, 12:17Mogu onu šeprlju mbsomething ostaviti na Kvarneru s tih 15m. Real mu je bezveze destinacija, a po potrebi ih s lakoćom nakantamo. Zna Srećko.  :neretljak:
Nisam pratio što mu treba oživiti karijeru? Neka samo dođe...
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

B
05.04.2024, 11:07 #68 Last Edit: 05.04.2024, 11:16 by Boy3006
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/transferi-turci-tvrde-da-galatasaray-zeli-dovesti-niku-jankovica-iz-rijeke---841632.html?fbclid=IwAR2aOCrv46CI0knQhA9xZTpv-udM4k4I-Bt8EWD9fOprkNMRTPRMDDHLbA8

Njega ne bi prodavao ovog ljeta zbog onih famoznih 50:50 za odstetu sa dinamom. Puno vise nam vrijedi na terenu, naravno ako je tih 50:50 istina.

Z
Turci pišu da Galata želi Jankovića...evo SN kažu da znaju i cijenu...i onda prepišu ono sranje od Stodre sa TM...😂

Krenula je prodaja i selidba naših igrača...

očekivano s obzirom gdje se nalazimo u ovom dijelu sezone....

Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Z
naši igrači su izuzetno skupi, ali Galata vjerojatno ima 8-10 mil eura za Jankovića.

Oh neee, opet se raspadamo!  :svakacast:

Cijenim Janka, njegove vrline, statistiku ove sezone, godine i potencijal za razvoj, ali mu vidim i dosta mana za visi level.

Ocu rec - da dobijemo pola od tih 8-10M, dobar posao. Sve iznad toga premija. Mozda ako osvojimo pa kao porez na naslov ubodemo sta vise.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

R
Quote from: Boy1da on 05.04.2024, 14:10Cijenim Janka, njegove vrline, statistiku ove sezone, godine i potencijal za razvoj, ali mu vidim i dosta mana za visi level.

Ocu rec - da dobijemo pola od tih 8-10M, dobar posao. Sve iznad toga premija. Mozda ako osvojimo pa kao porez na naslov ubodemo sta vise.
Pa da ako je istina ono o pola - pola s Dinamom, onda ćemo dobiti pola.
Šalu na stranu, mi smo uvijek prodavali iznad TM vrijednosti, možda ne 10, ali sigurno više od 3 koliko trenutno vrijedi po TM-u.