RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
10.05.2024, 14:33 #255 Last Edit: 10.05.2024, 14:56 by ZZZZ7777
Koji igrač iz HNL bi nama bio zanimljiv i dostupan ? Osim Fućka koji je izgleda gotova stvar...svi su pod ugovorom... znači odšteta, a mi to ne plaćamo...osim toga HNL igrači su preskupi...
Čini mi se zanimljiv Gabriel Rukavina...on je u Dinamu daleko od prvih jedanaest... mogli bi ga dovesti na ugovor, ne posudba, po receptu Jankovića...?

Izvana... ciljem na Belju ako neće u Dinamo...ne znam je li kasno za Matanovića... uglavnom neka posudba plus neka opcija...

A možda vratimo Drmatorea ako još nešto može...

Od tih trkeljanja, i priča što je rekao mesar, frizerka i slično, nakon utakmice protiv Gorice kad smo izlazili pored mene išla neka dva tipa i ovaj priča drugome, sav u čudu kako se Mitrović (Josip) to ponašao, em što je bivši naš igrač a pogotovo, po toj priči, da je dogovoren za prijelaz kod nas na ljeto.
Šta ja znam, osim što je priča kakva je, meni on nije neka razina koja bi donjela nešto više. Ali ponavljam, priča "rekla, kazala".

B
Spominjao se negdje i Kalaica, sto i djeluje realno...istjece ugovor na kraju sezone, a za hnl je top stoper, neznam jedino koliko se ozlijedio ovo zadnje.   Treba mu jos jedan jaci iskorak ako zeli ubost neki jaci ugovor vani dok jos nije prestar, a to smo taman mi, igrat ce i u skupinama europe...

Quote from: Bobic on 10.05.2024, 16:13Spominjao se negdje i Kalaica, sto i djeluje realno...istjece ugovor na kraju sezone, a za hnl je top stoper, neznam jedino koliko se ozlijedio ovo zadnje.   Treba mu jos jedan jaci iskorak ako zeli ubost neki jaci ugovor vani dok jos nije prestar, a to smo taman mi, igrat ce i u skupinama europe...

To za te skupine imas neku dojavu ili...? 🤭
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

A
Quote from: ZZZZ7777 on 10.05.2024, 14:33Koji igrač iz HNL bi nama bio zanimljiv i dostupan ? Osim Fućka koji je izgleda gotova stvar...svi su pod ugovorom... znači odšteta, a mi to ne plaćamo...osim toga HNL igrači su preskupi...
Čini mi se zanimljiv Gabriel Rukavina...on je u Dinamu daleko od prvih jedanaest... mogli bi ga dovesti na ugovor, ne posudba, po receptu Jankovića...?

Izvana... ciljem na Belju ako neće u Dinamo...ne znam je li kasno za Matanovića... uglavnom neka posudba plus neka opcija...

Rukavina mi se jako svidio sad u Gorici i bio bio jako zanimljiv. Mislim da je već bilo nekih pokušaja odnosno on je pokušavao raskinut u Dinamu i nudio se nama( barem se tako pričalo). Matanovic jako teško po meni, on se vraća na ljeto u Eintracht a oni ako ga ne zadrže imat će sigurno ponuda nakon 30 utakmica14 golova i 6 asista u 2 bundesligi.

Z
10.05.2024, 17:52 #260 Last Edit: 10.05.2024, 18:05 by ZZZZ7777
Quote from: Arci1984 on 10.05.2024, 17:15
Quote from: ZZZZ7777 on 10.05.2024, 14:33Koji igrač iz HNL bi nama bio zanimljiv i dostupan ? Osim Fućka koji je izgleda gotova stvar...svi su pod ugovorom... znači odšteta, a mi to ne plaćamo...osim toga HNL igrači su preskupi...

Rukavina mi se jako svidio sad u Gorici i bio bio jako zanimljiv. Mislim da je već bilo nekih pokušaja odnosno on je pokušavao raskinut u Dinamu i nudio se nama( barem se tako pričalo). Matanovic jako teško po meni, on se vraća na ljeto u Eintracht a oni ako ga ne zadrže imat će sigurno ponuda nakon 30 utakmica14 golova i 6 asista u 2 bundesligi.

Bara je rekao da je jakirović tražio Rukavinu u Rijeku...ali nakon deset dana je pobjegao...

Z
10.05.2024, 18:06 #261 Last Edit: 10.05.2024, 20:27 by Zelko Maler
Rukavina je jedan od onih igrača ( a ima ih masu) koji ako uspiju u Hnlu traže pošto poto put dinama  taman da budu i 5. opcija, a ako ne uspiju onda i nisu za Rijeku. Isto ko i Menalo, Marin ,Kulenović, Jurić..... svi su htjeli dinamo, uopće ih nije zanimalo koji će biti po hijerarhiji.

I onda se sere po jednom Fućku da šta će nam on.Za početak boli ga kita za dinamo i hadjk.

M
Quote from: Monarh on 10.05.2024, 14:51Od tih trkeljanja, i priča što je rekao mesar, frizerka i slično, nakon utakmice protiv Gorice kad smo izlazili pored mene išla neka dva tipa i ovaj priča drugome, sav u čudu kako se Mitrović (Josip) to ponašao, em što je bivši naš igrač a pogotovo, po toj priči, da je dogovoren za prijelaz kod nas na ljeto.
Šta ja znam, osim što je priča kakva je, meni on nije neka razina koja bi donjela nešto više. Ali ponavljam, priča "rekla, kazala".

Mitrovic je dobar potencijal, mislim da bi mozda kod nas mogao dodatno napredovat. Sjecam se kad je on bio kod nas junior, on je bio daleko iznad ostalih oznacen kao potencijal, medjutim ozljeda, jos je bio i Kek kod nas koji zna se kako je gurao mlade, Rijeka ga nije htjela cekat,razne posudbe i na kraju slobodne ruke. Mogao bi kod Sopica, i u ambicioznijoj momcadi od Gorice mozda kao neki recimo late bloomer iako je jos mlad pokazati jednu novu dimenziju svoga talenta.

Mitrović mi je totalno nedorečeni igrač. Čas se čini da bi moglo biti nešto od njega, čas mi ispada smiješan. Mogao bi odjednom "poluditi", ali iskreno - sumnjam. Za njega je Fućak avion!

Mitrovic je hitar i zna zabit. 23 godine. Zašto ne? Gori od Mome nije

Z
ma kakav Mitrović, trenitno ne vidim neko pojačanje iz Hnla za nas. Fućak je popuna i dobar fit za nas zbog ožitih geografskih razloga.
Recept je trražiti po europi low risk high reward Pašaliće i Ivanoviće.

Nego Miško svake sezone ima jednog Mr X-a ,ako se Pjaca proda, ko je potencijalni Mr X sezone 24/25?

S
Quote from: Zelko Maler on 10.05.2024, 20:16ma kakav Mitrović, trenitno ne vidim neko pojačanje iz Hnla za nas. Fućak je popuna i dobar fit za nas zbog ožitih geografskih razloga.

Nego Miško svake sezone ima jednog Mr X-a ,ako se Pjaca proda, ko je potencijalni Mr X sezone 24/25?

Već je rekao Miško... Livaja  :)

A
Quote from: Zelko Maler on 10.05.2024, 20:16ma kakav Mitrović, trenitno ne vidim neko pojačanje iz Hnla za nas. Fućak je popuna i dobar fit za nas zbog ožitih geografskih razloga.

Ima ima u Hnl igraca jedino pitanje cijene ali Pršir, Majkić,Goričan ,Kalaica ... Ima ih još al sigurno preskupi pa ih je glupo nabrajat

A
Trenutno gledam vise manje sve utakmice i Prve lige( druga) koje su na TV-u pa imam pitanje sta mislite o Doganu koji je prvi strijelac? Ja mislim da nebi bio skup za probat ga pa makar i s posudbom u neku Sloveniju, Slovačku, Bih ili Slaven Belupo

Fruk je bio iznimka. Nije pravilo da Rijeka dovede ponajboljeg igrača iz nekog HNL kluba, jer oni te igrače vide kao način za osigurati godišnji budžet i često ih precijene (ne treba im zamjeriti jer i mi radimo isto).

Pa tako Crnac i Hoxha ne idu za manje od milijun, kao ni Bakrar ili ranije Perković. Kao ni Tuci, Teklić, Brodić, a ove godine će to vrijediti za recimo Čavlinu, Pršira, Šotičeka, Jelenića, Krivaka itd. Isto i za Dogana i neke druge nedavno navedene.

Mi tu realno uletavamo sa lowball ponudom klubu od parsto tisuća eura i eventualno nekakvim postotkom za kojim sve češće posežemo, i u tom trenutku se treba potrefiti dosta stvari da se transfer realizira... Bilo kakav obostrani interes za inozemstvom i stvar pada u vodu jer će i igrač i klub često odabrati financijski unosniju opciju.
#navodninavijač