RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

10.05.2024, 23:18 #270 Last Edit: 10.05.2024, 23:20 by Silvio Dante
Pretpostavljam da se Marić vraća u Monzu, a za Obregona uvijek postoji šansa da dođe do razlaza s obzirom na popriličan period već tu. Uopće, napadačkih nam golova i impulsa konstantno tokom čitave sezone fali.
I gledam tako okolo, čega ima, čega nema. Pa me već neko vrijeme intrigira ovaj Hamza Čataković. Sad je u Sarajevu kod Rožmana, i danas je zabio dva komada u pobjedi 2:1. Veliko tijelo, mislim da je blizu 190, ljevak, prilično je i spretan i konkretan koliko sam stigao upratiti. Trenutno je na nekih 15 mislim u prvenstvu. Inače, s nepunih 20 završio je u Trenčinu, a Trenčin je u to doba bio prilično poznat kao klub koji je neke stvari činio prije svih, radio neke pokuse i pokušavao nekim drugim putem. I naš Antonio Mance je tamo imao prvu ozbiljnu pozornicu kojom je i zaradio transfer u Nantes.
Čataković je na 27 punih. Niti puno, niti malo. Pitanje je koliko se može sa Sarajevom pričati i pregovarati s obzirom da financijski realno dobro stoje, ne znam uopće u kojim gabaritima se tamo radi i koliko se treba isprsiti. Ali ako smijem gađati, rekao bih da realno i nije van našeg dometa. Samo struka jasno treba to i amenovati.
Ali nikad ne znaš, treba i ovakve igrače ponekad imati na oku. Na prvu možda i neozbiljne, ali u nekoj bliskoj budućnosti, tko zna...

R
11.05.2024, 00:00 #271 Last Edit: 11.05.2024, 00:03 by R13KA
Ispratim tu drugu ligu, Cvijanovića iz Šibenika dofurat ako je ikako moguće. Službeno je bek, u ŠB igra nešto ofenzivnije, potencijal ogroman., 20 god. Podsjeća na Manuela Pamića, za mene u top 3 naša najveća HNL beka. 

M
Nisam planirao, a nisam ni Mitrovicev agent  ;D , slucajno danas pogledao snimku Gorica Rudes, mali se iskazao po par bas finih poteza i po jednom neinteligentnom, ali moze se reci zar borbe.

M
Quote from: Silvio Dante on 10.05.2024, 23:18Pretpostavljam da se Marić vraća u Monzu, a za Obregona uvijek postoji šansa da dođe do razlaza s obzirom na popriličan period već tu. Uopće, napadačkih nam golova i impulsa konstantno tokom čitave sezone fali.
I gledam tako okolo, čega ima, čega nema. Pa me već neko vrijeme intrigira ovaj Hamza Čataković. Sad je u Sarajevu kod Rožmana, i danas je zabio dva komada u pobjedi 2:1. Veliko tijelo, mislim da je blizu 190, ljevak, prilično je i spretan i konkretan koliko sam stigao upratiti. Trenutno je na nekih 15 mislim u prvenstvu. Inače, s nepunih 20 završio je u Trenčinu, a Trenčin je u to doba bio prilično poznat kao klub koji je neke stvari činio prije svih, radio neke pokuse i pokušavao nekim drugim putem. I naš Antonio Mance je tamo imao prvu ozbiljnu pozornicu kojom je i zaradio transfer u Nantes.
Čataković je na 27 punih. Niti puno, niti malo. Pitanje je koliko se može sa Sarajevom pričati i pregovarati s obzirom da financijski realno dobro stoje, ne znam uopće u kojim gabaritima se tamo radi i koliko se treba isprsiti. Ali ako smijem gađati, rekao bih da realno i nije van našeg dometa. Samo struka jasno treba to i amenovati.
Ali nikad ne znaš, treba i ovakve igrače ponekad imati na oku. Na prvu možda i neozbiljne, ali u nekoj bliskoj budućnosti, tko zna...

danas sam on fire, evo i Hamze

11.05.2024, 01:27 #274 Last Edit: 11.05.2024, 01:27 by Boy1da
Mitro me ne odusevljava, klasicna krilna zujalica kakvih ima 10 u HNL, ali zato Cvijanovic iz Sib je jako dobar, no brijem da on ide nazadbu Os jer je pod ugovorom s njima, a oni briju pod Botom na mlade + jedina konkurencija mu je Roko J.

Ovako od HNL igraca koji nisu apsolutna fantazija:

- Prsir ako Hodza/Janko odu, ali na njemu ce Gorica htjet zaradit i osigurat se, samo ne znam koliko ima interesa za njim izvana;
- Jelenic iz Varteksa, ali i on je ex-Dinamovac koji bi jednim okom gledao gore (Belcar me nije kupio, al ga nisam puno ni gledao);
- Soticek, Gorican su out of reach rekao bih, mozda Smakaj ako smo nesta spremni platiti kao zamjenu za Selahija, a meni je i Zilinski simpatija za beka, no s Loksom je tesko poslovat bez tekuceg keša;
- stajaznam, Mauric iz Istre ako ce pristat grijat klupu neko vrijeme, mozda i Kadusic kao alternacija na beku.

Zanimljivo je da nitko, pa ni Din/Haj nemaju krstenog spica, a brijem da ce nam to najvise trebat, jer tesko ces opet imat ljudstvo i takav firepower da ce svi osim spica trpat. Jos ako ti odu Pasalic/Pjaca/Fruk, imat ces drugaciju postavku igre di ce spic bit vazniji/jednako vazan. Srecom ima tih nasih posrnulih gastosa koji ce mozda htjet nazad, a ne mogu svi u Din/Haj.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
Rebić mi je Mr X kojem treba spas karijere. Njegov i Sopin karakter bi se slagali.

Z
Nisam impresioniran ponudom HNL igrača... sve je to dovodim da nešto dovedem... čekaju se mladi gastarbajteri...

A
Quote from: R13KA on 11.05.2024, 00:00Ispratim tu drugu ligu, Cvijanovića iz Šibenika dofurat ako je ikako moguće. Službeno je bek, u ŠB igra nešto ofenzivnije, potencijal ogroman., 20 god. Podsjeća na Manuela Pamića, za mene u top 3 naša najveća HNL beka. 
Cvijanovic ide nazad u Osijek jer je na posudbi.

Stodra:

Marko Bulat - 3.5 mil
Toni Fruk - 3.5 mil

B
11.05.2024, 15:00 #280 Last Edit: 11.05.2024, 15:05 by Boy3006
Quote from: beetlebum on 11.05.2024, 14:50Stodra:

Marko Bulat - 3.5 mil
Toni Fruk - 3.5 mil

Uremović = 2.8M€
Galešić + Radeljić + Dilaver + Mitrović = 2.8M€

ili

Pukstas = 6M€
Selahi + Pjaca + Ivanović = 5.7M€

M

Marko Bulat - 3.5 mil
Toni Fruk - 3.5 mil

;D  >:(  ;D

Slažem se s tobom

Marko Bulat - 3.5 mil
Toni Fruk - 3.5 mil

To je stavio trenutne vrijednosti, ne svoj prijedlog.
#navodninavijač

E
Quote from: TIR on 11.05.2024, 15:07

Marko Bulat - 3.5 mil
Toni Fruk - 3.5 mil

To je stavio trenutne vrijednosti, ne svoj prijedlog.

Upravo to. Sada svaki korisnik može napisati svoje mišljenje o tome s iznosom xy. Na kraju dodaje svoj +/- kako bi ostalo "realno".

Z
https://www.transfermarkt.com/dino-grozdanic/profil/spieler/839973

ovog viđamo u u21 i to zna biti u početnoj postavi iako za dečka nikad nisam čuo.

MOžda opcija na ljeto Dilaver ide, Mitar ( ugovor?), Galešić i Radeljić mogu otići bilo koji dan između 6. i 9. mj, možda bi ovaj bio solidna opcija.

Nama će lako moguće trebat dva nova stopera.