RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Zelko Maler on 25.05.2024, 23:58a ne, Nemanja bi sam donio duplu krunu  8) . još nam ga jakir ne bi moga ukrast, iako ne bi se čudio da bi već bio u dinamu  8)

nego Bočkaj, Ivušić, Mance, Fućak pa mi to Osijek sastavljamo u Rijeci  ;D Još ako Marić ostane, on i Mance igrali zajedno u Osijeku.

A onda možemo i Bjelicu dovući da ih vodi. Bar će pressice i dalje ostati uzbudljive.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 25.05.2024, 23:42Jbt ja svaki put kad se sjetim biblije sjetim se tebe jer smo ga prizivali 🤣. Sad bi bili prvaci da ga jebes.

Bilbijin učinak u 2024. godini:
U pravenstvu: 11 odigranih utakmica, 9 golova, 4 asista
U kupu: 4 odigranih utakmica bez učinka.

Uglavnom, pitam se nismo li u nekom paralelnom svemiru u kojem smo doveli Bilbiju prvaci? Što da je umjesto Marića došao rasni golgeter ala Bilbija? Naravno, tu su štorije od kunelići, što bi bilo kad bi bilo. Ali, dojma sam da je najveći nedostatak naše momčadi nesposobnost davanja golova. Da smo imali jaku špicu koja trpa golove priča bi bila drugačija.
U nekom paralelnom svemiru danas slavimo. U ovom ne.

Svake godine u HNL sleti neko bijesno pojačanje koje se popišalo po slovenskoj, slovačkoj, bosanskoj, albanskoj ili sličnoj ligi.

I onda na zimu preseli natrag u tu državu kad se ispostavi da se nije mogao nametnuti 3. opciji u nekom HNL klubu.

Zato uvijek kad pogledam statistiku igrača u nekoj okolnoj ligi, treba brojeve BAREM prepoloviti da bi se dobila iole realna cifra.
#navodninavijač

U principu si u pravu.
Ali ovi koji imaju nos za gol, imaju ga i gotovo. Vjerujem da bi najbolji strijelac BiH lige bi trpao i u HNLu. Možda ne Dinamu, ali manjim klubovima - bez pardona.

M
Radeljić ide prvi, Bundesliga.

Z
jel bio Bočkaj danas možda na utakmici?

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Zaboravili su napisati i Fruk, Labrovic i Selahi .

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Ali nisu zaboravili umanjit Pjacinu klauzulu.. inače je 1.5m ali pošto je on veliki dinamovac možda se odrekne svojih 50% pa nam ga dinamo preotme za 750k..  ;D  ;D

Quote from: Fornax on 27.05.2024, 09:16
Quote from: vMario87 on 27.05.2024, 09:13https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-pjacu-detalji-dijele-od-povratka-u-dinamo-dolazi-i-jedan-od-stopera-rijeke/130211

Pjaca i Galešić/Radeljić..

:neretljak:  :neretljak:  :neretljak:
Popis svih slučajeva kad su se ovakvi medijski napisi pokazali neistinitima:

Za Pjacu vjerujem da je 50/50 i to nikog ne bi šokiralo.

S druge strane, ako prodaju Galešića ili Radeljića dinamu koji po meni vrijede 3+ milijuna svaki (dinamo ih ne bi toliko platio) onda ću vjerojatno idućih mjesec dana živit u iluziji da neću kupit pretplatu za novu sezonu..

I jedan i drugi se spominju u vezi Bundeslige, moram priznat da bi mi transfer nekog od njih dvojice u dinamo bio jedan od najbolnijih ikad.

QuotePoznato je da njegova odštetna klauzula u Rijeci iznosi 1,5 milijuna eura, no, može se i ta svota spustiti. Naime, od tog iznosa polovica ide Pjaci (takav mu je ugovor s Rijekom), što znači da bi, ako se on odrekne dijela svog novca, odšteta mogla biti i manja.

Napredna matematika Tome Ničote.
#navodninavijač

Z
Ova novinarska naklapanja više nema smisla komentirati... najbolje zanemari i preskoči...

B
Dobro je, provijerili smo mu koljena, vratili u formu, ponovno je reprezentativac.. logicno da je vrijeme da ode u dinamo za kikiriki  :neretljak:  :nisamja:

QuotePoznato je da njegova odštetna klauzula u Rijeci iznosi 1,5 milijuna eura, no, može se i ta svota spustiti. Naime, od tog iznosa polovica ide Pjaci (takav mu je ugovor s Rijekom), što znači da bi, ako se on odrekne dijela svog novca, odšteta mogla biti i manja.

Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è