RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E
Quote from: ZZZZ7777 on 29.05.2024, 10:56
Quote from: worm on 29.05.2024, 10:51Pašalić je za Karlsruhe tako je
Ispada da igrači Slavena navijaju za Slaven, a igrači Varaždina za Varaždin...😂 Ajde nemojte me...

Odgovorit ću ovako. "U moje vrijeme" svakom je dječaku ovdje bio san igrati za KSC. Nije bitno odakle su roditelji.

Da, Pašalić je mlađi i klub je izgubio status broj 1 u regiji u omladinskom sektoru od Hoffenheima, a Freiburg je također prošao u ukupnoj reputaciji. Ali! Klub još uvijek ima izuzetno jake korijene u navijačkim krugovima i stvarno je velika rijetkost da dječak ovdje postane navijač Bayerna ili nešto slično. Zato vjerujem da je Pašaliću klub u srcu. Osim ako mu se nešto nije dogodilo u mladosti ili je možda ogorčen jer nije dobio priliku. Ne mogu suditi o ovome.

A jasno je i da profesionalac takve stvari može razdvojiti, na kraju krajeva radi se o novcu. Ali da dam još jedan primjer: Lars Stindl je također vrlo rano promijenio klub. Čak je postao i reprezentativac u Gladbachu. Posljednju sezonu ponovno je proveo ovdje iako je mogao preseliti negdje drugdje (za znatno više novca).

Z
Evo recimo ako ne uspijemo dovesti špicu koju želimo, uvijek možemo produljiti posudbu sa Marićem... samo kažem...

F
Quote from: ZZZZ7777 on 29.05.2024, 13:35Evo recimo ako ne uspijemo dovesti špicu koju želimo, uvijek možemo produljiti posudbu sa Marićem... samo kažem...
S obzirom da nas kupuje Njemac, valjda se vraca Kramaric  ;D

M
Quote from: fiorellolaguardia on 29.05.2024, 13:40
Quote from: ZZZZ7777 on 29.05.2024, 13:35Evo recimo ako ne uspijemo dovesti špicu koju želimo, uvijek možemo produljiti posudbu sa Marićem... samo kažem...

Za nas labilne molim te nemoj ovo radit.
Ili pojasni s argumentima

S

Jel ovo neka sala ili se nesto prica ?

29.05.2024, 14:30 #515 Last Edit: 29.05.2024, 15:05 by Starless
Quote from: ZZZZ7777 on 29.05.2024, 09:32
Quote from: D2 on 29.05.2024, 09:01
Quote from: Orpat on 28.05.2024, 19:52Izbjegavat dovodit tovare i purgere , oslonit se na domaće snage i dovoditi strance, jer mi je pun kurac nekih u ekipi koji navijaju za Hajduk i Dinamo , a naš Sopa otvoreno kaže da navija za Dinamo , to je neprihvatljivo.
Skoro pa nemoguća misija.
Prvo, kroz povijest se pokazalo kako smo u dobrim ekipama uvijek imali pokojeg takvog.
Drugo, pravi stranci koje mi možemo dovući su se najčešće pokazali kao flop. Možda jedino neki koji je već odigrao sezonu ili dvije u Hrvatskoj, direktan uvoz radije izbjeći.
Treće, stranac naših korijena vjerojatno spada pod simpatizera dva bratska kluba, tako da i to je teško naći nekog "djevca" po tom pitanju.

Dodao bih da su ono gore dječja razmišljanja... znači osuđeni smo na igrače Slavena i sličnih... sredina tablice ili borba za ostanak u ligi...pa ti onda prosipaju parole...ili smo mi neka sekta, a ja to ne znam...
Edit... jedino što igrači Slavena i sličnih isto navijaju za nekog od nacionalnih...😂
Tako je ,zašto ne uzeti igrača ako je nezadovoljan u svom matičnom klubu kao šta su bili Kramarić ili  Andrijašević pa i Tomečak.Više su nam oni doprinijeli nego  tzv naša dica,Agić ili Pilipović.Jbga neće Andrijašević slaviti gol protiv adjučuna ali je bez problema uzeo loptu u 87.min na WC školjci i sprdio im gol bez slavlja iako kad je izvodio kazneni mislio sam pa di baš on.Tomečak u finalu,nije slavio ali ga im je zabio.Zašto ne uzeti igrača ako je kvalitetan a nekome višak?I kod Engleza je tako kao i kod Švaba,prelaze iz kluba u klub.Dobro našima nabiti cijenu tako da dva režimska odustanu od primisli da ih mogu dobiti mukte.Dinameto skuplja igrače po svim regijama i jasno da svi ne mogu profitirati a ako je taj dobar i nezadovoljan zašto ga ne uzeti pa bio on i plavo obojen.
Volim grad koji teče

Quote from: Stari grad on 29.05.2024, 14:30

Nije šala, pregovori s Lurssenom napokon nakon dvije godine pri kraju. Info iz prve ruke od onog tipa sa Sportnet foruma koji Miškoviću i Peteru Lurssenu drži svijeću.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Z
Quote from: Fornax on 29.05.2024, 14:34
Quote from: Stari grad on 29.05.2024, 14:30

Nije šala, pregovori s Lurssenom napokon nakon dvije godine pri kraju. Info iz prve ruke od onog tipa sa Sportnet foruma koji Miškoviću i Peteru Lurssenu drži svijeću.

istina je, ja sam svijeća.

F
Quote from: moreplovac on 29.05.2024, 14:06

Za nas labilne molim te nemoj ovo radit.
Ili pojasni s argumentima
Samo se referiram na ovaj clanak  :) :
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/sto-se-krije-iza-rijekina-oklijevanja-o-sopicevoj-sudbini-prodaje-li-miskovic-rijeku---850975.html

R
Inace nije kraj dana ali sta nije DV najavio Srijedu kao dan kada ce se znati Sopima sudbina u Rijeci...nesto je tih

Ako na još jednoj temi vidim taj isti debilni članak, pobrisat ću neku sekciju foruma nasumičnim odabirom :neretljak:

Zasad smo na 3 ponavljanja, nemojte ljudi više molim vas ;D
#navodninavijač

F
Quote from: TIR on 29.05.2024, 15:54Ako na još jednoj temi vidim taj isti debilni članak, pobrisat ću neku sekciju foruma nasumičnim odabirom :neretljak:

Zasad smo na 3 ponavljanja, nemojte ljudi više molim vas ;D
Nemoj tako. Vidis da ljudi i dalje nisu procitali za Nemca . Ne prate svi sve  ;D

Z
Ako se Labrović proda Ivušić je očita plug n paly zamjena.

Išao bih po Vešu, Fućka i Manceta odma. Bez obzira na prodaje. Ionako Marić odlazi pa ti treba špica. Vešo su ozlejee pojele, ali toliko koliko nam treba bi dušu dalo. Veiga je isto bivši ja mislim.

Bočkaja iskreno ne bi.

Trebat će nam stoper bar jedan pod hitno, a vjerojatno i dva jer su Mitar i Dilaver bivši, a Galešić i pogtovo Radeljić mogu otići svaki dan.

Hoćeš nećeš naoko imamo formiran roster, ali trebat će 6-7 ulaznih transfera sigurno, što prvotimaca, što rotacije.

D
Ako Ivusica dovedes za jedinicu umjesto Labre, racunaj da treba traziti i drugog golmana jer Zlomislis sumnjam da bi ostao u tom slucaju. Puno ljudi ovdje je napisalo da je Zloma top golman i ja sam sklon tome da mu se da prilika