RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Z
Quote from: elnino4 on 27.06.2024, 10:34Cuo sam nesto za Andriju Balica, je ima neko info?

oči čaćine? ;D

A
Quote from: Zelko Maler on 27.06.2024, 10:54
Quote from: elnino4 on 27.06.2024, 10:34Cuo sam nesto za Andriju Balica, je ima neko info?

oči čaćine? ;D
Neznam koji će nam kurac takva pojacanja. Čovjek je propao u Slovačkoj, probao u Zrinskom u BiH i nije igrao pa zadnje ispao iz Slovačke lige uvjerljivo sa nekim Vionom.

Z
Max Timi Elšnik se čini ko jeben igrač, ali mislim da je van naših gabarita. Još god dana ugovor u Olimpiji, vjerojatno cilja ligu 5.

Na krilu mi se čini nama dostupan Žugelj iz norveškog Boda. 24 god.

Z
Quote from: Arci1984 on 27.06.2024, 11:35
Quote from: Zelko Maler on 27.06.2024, 10:54

oči čaćine? ;D
Neznam koji će nam kurac takva pojacanja. Čovjek je propao u Slovačkoj, probao u Zrinskom u BiH i nije igrao pa zadnje ispao iz Slovačke lige uvjerljivo sa nekim Vionom.

nadam se da je ovo teška patka  Lik je Lorenco Šimić vol 2. Takav bi vjerojatno bio i na predstavljanju

Hvala ti Marko na sva 4 ovosezonska gola (bez penala). :nisamja:
#navodninavijač

Z
https://www.24sata.hr/sport/marko-pjaca-vraca-se-u-dinamo-991053?24sata_ref=frontpage-sport

hvala Marko za sve.

Ako je 1.5 mil eura odšteta koja kompletno ide nama tu je opet Rijeka pobijedila.

Quote from: Snowcrash on 26.06.2024, 20:28
Quote from: vMario87 on 26.06.2024, 19:28Treba dovest Žana Karničnika pod hitno..

Teško jer je prestar. Ali šuška se nešto za Vanju Drkušića (još godina ugovora, ali Sochi je ispao u 2. ligu i on želi otić sada).

Bolje onda Majkić iz Istre?
Ri Or Die

27.06.2024, 12:09 #982 Last Edit: 27.06.2024, 12:10 by Vado Magnar
Quote from: TIR on 27.06.2024, 11:58Hvala ti Marko na sva 4 ovosezonska gola (bez penala). :nisamja:

Ide mi na živce što ide u Dinamo, ali shvaćam zašto. Pljeskat mu sigurno neću kada dođe na Rujevicu, ali neću ni žviždat.

Što se tiče ostanak vs odlazak zaista ne znam što misliti. S jedne strane radi se o kvalitetnom i iskusnom igraču, imenu, dobrom momku i bilo bi dobro da ostane. S druge strane imamo 1.5m €, lakoĉu ozlijeđivanja, ne baš fantastične partije pa ima smisla da ode.
Boh! Nisam pametan.

Ono što je sigurno je da je Dinamo Pjacu vratio ne zato da ojača momčad, jer imaju pregršt kvalitetnih igrača na lijevom krilu, nego da oslabi suparnika. Pa im zato, još jednom, želim navijački sve najgore.

Naravno, pišem pod pretpostavkom da je priča o transferu istinita.

Imam osjecaj da ce opet krenut ozljede sad kad je otisao u plavo govno  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Dečko ne donosi ono što bi trebao. tu je kraj priče, prerezerviran je. Nama trebaju igrači koji će morat ići 100% u europi. Ovom je stalno u glavi neka blokada zbog straha od ozljede. Dobar deal je ovo. Sad dovesti neko kvaltietno krilo.

S
Ima još 2 mjeseca do kraja prijelaznog roka, ali milijun i pol za Pjacu je posao ljetnog roka.
U svakom slučaju, sve se odvija kako je stručni stožer (Sopić) želio. Još Pašalića utopit za 2-3 milijuna i na konju smo.

Nek se napuši kurca. Hvala.

Quote from: Snowcrash on 27.06.2024, 12:30Ima još 2 mjeseca do kraja prijelaznog roka, ali milijun i pol za Pjacu je posao ljetnog roka.
U svakom slučaju, sve se odvija kako je stručni stožer (Sopić) želio. Još Pašalića utopit za 2-3 milijuna i na konju smo.

Kako misliš utopit za 2-3 milijuna eura? Toliko bi vrijedio da mu sutra ističe ugovor..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

B
Mislim da si samo mazemo oci i tjesimo se. Uz pravog beka Pjaca bi bio krilo kakvo necemo jos dugo imati. Ako nista drugo cesto je vezao dva igraca na sebe kad bi krenuo ali Bruno nije bek koji bi to znao iskoristiti. Kao covjeku mu zelim zdravlja i srece a kao igracu nek pozali sto se vratio u mordor.  8)

27.06.2024, 12:40 #989 Last Edit: 27.06.2024, 12:41 by Fornax
Da je Pašalić igrač Hajduka pričalo bi se o 12 milijuna.

Ako ode za manje od 4.5 to je teška pušiona.

Mi moramo počet pričat o pojačanjima ako ne mislimo prosut ovu jebenu startnu poziciju u Europi kakva nas je posrala sad i pitaj Boga kad opet.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026