RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Vidiš kako su pristojni pa kad je potencijalno loša vijest za Dinamo, onda su sve vrlo neslužbeni izvori, da ne kažem baljezganja anonimnih ljudi. Kao Pjaca je već potpisao i sve, samo sitno treba dogovoriti kako da se Rijeci isplati taj sitniš od 750k eura, ali ovo ono malo će Dinamo to pokušat smanjit jer eto. Pa će Pjaci isplatit njegovih 50% kroz rate, bitno samo da dođe. Iako imamo već tri igrača na lijevom krilu plus juniori.

Šotiček ista priča evo vidim, navodno možda kaže netko da je Dinamo ponudio 120k bruto godišnje al nemojte nas držat za riječ, iako jedan mag Kule ima preko 350. Ali Čerin naravno ponudili su 20 milijuna za njega, igrač Dinamovac od prije nego se rodio, ali ipak Grci neće pristat jel.

Komedija, a ne vidim nigdje da se raspadaju.
#navodninavijač

I
Da mi je znati otkud te info portalu Rijeka danas.

Transferfeed su koliko vidim pokrenuli isti ljudi kao i insta profil dzgtransferi. Pa nije ni čudo da je Hrvatska među megaligama na listi...

https://www.instagram.com/dzgtransferi/

Informacije koje postaju su čista glupost po svemu sudeći i samo bacaju bombe da se malo pročuje za njih. A RD klasika, tko dosad nije navikao na modus operandi te stranice, neće nikad.
#navodninavijač

T
02.07.2024, 15:25 #1294 Last Edit: 02.07.2024, 15:30 by toñito
https://www.lacolinadenervion.com/nuevo-nombre-en-el-punto-de-mira-de-la-real/

Quote from: Ian Curtis on 02.07.2024, 15:13Da mi je znati otkud te info portalu Rijeka danas.

EDIT: ovim tupavcima iz metropole neki mulac stigal na forum, i predstavio se da je prijatelj Marca Pašalić i da mu je Marco reko da želi u Dinamo. I onda oni počeli vjerovat u to. Stvarno su Mordor na državnim parama. 😂😂

A
Čitam šuška se o Ekongu. Pogledao sam Istru podosta tekmi lani i mislim da Ekong ima mjesta u prvih 11 sadašnje Rijeke, s MP ili bez. Meni je Ekong ostavio jaaaaako dobar dojam, bilo krilno ili bilo centralno napadački. Doduše, kao i svakom dobrom napadaču, može se malčice zamjeriti povratni smjer ponekad. Ali, sve u svemu, ako postoji ikoja šansa da ga vidim u našem dresu, dižem odmah palac gore  :neretljak:

R

Z
možda nemaju 750k za pola Pjace, možda nemaju 1.5mil za cijelog Pjacu, možda nemaju 2 mil za Šotičeka, možda nemaju 3 mil za Miereza, ali sigurno imaju 5mil eura za Pašalića. Dame i gospodo, možda je nepotpisan članak, ali logika Stjepana Mati-a smrdi na kilometre.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: TIR on 02.07.2024, 15:06Vidiš kako su pristojni pa kad je potencijalno loša vijest za Dinamo, onda su sve vrlo neslužbeni izvori, da ne kažem baljezganja anonimnih ljudi. Kao Pjaca je već potpisao i sve, samo sitno treba dogovoriti kako da se Rijeci isplati taj sitniš od 750k eura, ali ovo ono malo će Dinamo to pokušat smanjit jer eto. Pa će Pjaci isplatit njegovih 50% kroz rate, bitno samo da dođe. Iako imamo već tri igrača na lijevom krilu plus juniori.

Šotiček ista priča evo vidim, navodno možda kaže netko da je Dinamo ponudio 120k bruto godišnje al nemojte nas držat za riječ, iako jedan mag Kule ima preko 350. Ali Čerin naravno ponudili su 20 milijuna za njega, igrač Dinamovac od prije nego se rodio, ali ipak Grci neće pristat jel.

Komedija, a ne vidim nigdje da se raspadaju.
Mene samo zanima od kud lova za Deku,Rakitića i onog beka Ri.... te skupog Livajaju vlaškim rezimlijama.Trebala bi tamo malo financijska pročešljati stanje a u minusu su 18 mil kuna.Ovi pak drugi uvijek pale vatru da nas igrač ispadne nezadovoljan jer bi u mordoru imao tri puta veću lovu a mi ga ne puštamo.
Volim grad koji teče

R
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 02.07.2024, 18:24
Quote from: Ro-Ro on 02.07.2024, 18:17Tko kaze Dinamo nema para....evo dokaza...para nema ..pare nisu problem ajmooooo  :bo:  :bo:

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dinamo-krece-po-marca-pasalica-rijeka-trazi-pet-milijuna-eura/2578977.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Daj Mati potpiši se ;D.

A cuj oni biraju gdje I kome bi platili, ima para ali se racionalno trose...eto Soticek nije vrijedan place , Pjacu se jos analizira,  Mierez nije vrijedan place ali Marco e da ...ako zele zadrzati Pelea moraju dovesti Pjacu ...tih 5 milja ce im pokriti novi Pele kada ga Bara proda u Barcu za 100 milja
S.M

Sta nije Bara Pasalicev manager? A malo je rec da je on u losim odnosima sa Dinamom.
Nama nebitno, bitno da se pise da su svi zainteresirani za Pasalica, tako da nama cijena raste.

Ali stvarno mi nije jasno sta se desava, jer ovo je prilicno zabrinjavajuce u kombinaciji sa svim ostalim stvarima koje se desavaju. Otisli su Grgic, Mitrovic, Dilaver, Maric, Labrovic, Veiga, za Pjacu je pitanje trenutka, a Pasalica se zeli uvalit bilo kamo. Znaci realno otisli su igraci koji su lani igrali 40% minutaze. Dosao je rezervni golman. I to u sezoni kad je nikad veca prilika da se igraju europska takmicenja.

Nadam se, iskreno se nadam, da ce se prodaja Rijeke dogodit i to sto prije. Znam da to ne znaci da ce bit bolje, ali biti ce sigurno drugacije i barem je neka nada.

Svake godine citat Matine baljezgarije na indexu kako je Rijeka filijala Dinama nije bas zabavno.

Mati objavi smeće od teksta i onda na zoni svršavaju na Pašalića i naravno sve podcjenjivački upisi kao svojedobno oko Frigana. Sve identično. Ne vrijedi više od 2m, zelja mu je izričito dinamo, nema kluba koji će za njega dati vise para, treba im dati 2m i ustupit im naših 50% za Jankovića, bla bla bla. Na kraju priče opet će svi oni biti ljuti i ogorčeni jer smo ga utopili za 4-5m negdje vani  :neretljak:.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

S
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 02.07.2024, 21:55Mati objavi smeće od teksta i onda na zoni svršavaju na Pašalića i naravno sve podcjenjivački upisi kao svojedobno oko Frigana. Sve identično. Ne vrijedi više od 2m, zelja mu je izričito dinamo, nema kluba koji će za njega dati vise para, treba im dati 2m i ustupit im naših 50% za Jankovića, bla bla bla. Na kraju priče opet će svi oni biti ljuti i ogorčeni jer smo ga utopili za 4-5m negdje vani  :neretljak:.

A to ti naš genijalni sektor vanjske trgovine u klubu jamči?