RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dečki vi vjerujte svojim izvorima a ja ću svojim i time bi ako su svi za  ;D zaključio temu oko odštete.

Quote from: Starless on 03.07.2024, 21:08U finalu je čuvao nogice za reprsntaciju

Ja mislim da je čuvao nogice i nekoliko tekmi prije finala kupa. Za Ligu Prvaka. I to očito ne s Rijekom.

03.07.2024, 21:26 #1366 Last Edit: 03.07.2024, 21:28 by Fornax
Meni se već na poluvremenu finala kupa povraćalo. Polovici ekipe je glava bila negdje drugdje.

Nama na tribini je to utakmica sezone, njima na terenu dva sata šljake za odradit.

I onda mi onaj ************ to ruganje i gaženje dostojanstva želi naplatiti 230€, kao da već nisam sve to platio živcima. Ma puši kurac.

#degenerik

R
03.07.2024, 21:40 #1367 Last Edit: 03.07.2024, 21:41 by Ro-Ro
Quote from: david_ri on 03.07.2024, 19:56Marko se cini bas na mjestu decko. Lijepo odgojen i korektan.

Osobno mislim da je ispao malo bezkicmenjak. Jer Dinamu se nudio vec godinama (ima neki podcast sa mamicem) i taj isti Dinamo mu nije htio spasiti karijeru i dati mu neku solidnu placu iako je vec klubu donio 25 mil €.

I sada kada mu je Rijeka ozivila karijeru, dinamo mu otvorio vrata, ne radi njega, nego da bi oslabio direktno konkurenta, brze bolje se spremio i pravac ZG.

Razumijem, ZG decko, blize mu je familija, prijatelji itd.. Ali di je tu neka grinta, inat..

Neka mu je sa srecom.

Ma iskreno tko ga jebe , I njega i sve boduce koji ce iskoristiti nas klub da bi sebi nesto dokazali I na prvi mig nas odjebali...

Da je frajer dao zve od sebe u 3 tekme sa Dinamom, da je odlucio jednu ili povukao ekipu I pokazao da zeli jos bi ga I postovao ...po meni je ispao najveci supak koje je iz Dinama igrao u Rijeci...oslobodi nas boze takozvanih dragih I dobro odgojenih  decki itd ....

Quote from: Estel on 03.07.2024, 20:13Po pitanju ugleda možda, iako ne znam ako je to vrsta ugleda koju želimo, da vraćamo igrače dinama u život i nakon 1 sezone oni se trčeći vraćaju kući. Novaca i ne baš, da je bilo neko mlađe krilo, možda bi vrijedilo i 3m €? Umjesto 750k? Dečku sve najbolje, on je svoje uvjete dao, naša uprava prihvatila. Po meni, jedini pametan u svemu tome je upravo Pjaca.

Slažem se. Bilo bi dobro prestati raditi s Dinamovim otpatcima. Kulenović, Menalo, Marin, pa i Pjaca su sve igrači kojima je Rijeka bila druga opcija, odnosno opcija koja im je otvarala vrata za povratak ili ulazak u prvu momčad Dinama.
Od njih nije bilo niš koristi. Ajd možda malo od Pjace. Zar ne postoje bolje opcije na tržištu?  :bo:

R
Netko je negdje napisao prije..jako jednostavno to rijesis , zelis doci, zelis priliku da se vratis , zelis oziviti karijeru...OK ali frajeru potpisi klauzulu da ako te tovari ili purgeri zele nazad sada kada si ozivio karijeru neka ljepo plate 5milja eura fixne odstete pa ti idi ....za to lovu mi ne bi smetalo niti najmanje

Nakon objave dogovora Rijeke i Dinama i povratka Pjace u Zagreb, oglasio se i Hrvatski nogometni savez:

'Nakon sezone u NK Rijeka, hrvatski reprezentativac Marko Pjaca vratio se u GNK Dinamo Zagreb – želimo mu puno sreće!'

🤮🤮🤮
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.07.2024, 21:50Nakon objave dogovora Rijeke i Dinama i povratka Pjace u Zagreb, oglasio se i Hrvatski nogometni savez:

'Nakon sezone u NK Rijeka, hrvatski reprezentativac Marko Pjaca vratio se u GNK Dinamo Zagreb – želimo mu puno sreće!'

🤮🤮🤮

#rijekakojusanjamo  :svakacast:

Z
Pjaca riješio Osijek onu jednu utakmicu i to je to.
koliko god zvuči smiješno Kobra je ove sezone Rijeci puno puno više Rijeci donio, pogotovo na proljeće. Upravo su nas njegovi golovi gurnuli u pravu borbu za naslov. ( Gorica, hadjuk)

Z
sad još prodat Selahija i spremni smo za Paksi.

B
Ako Marco ode gore u zamjenu za kikiriki, Spikica i Rukavinu onda je filijala preblaga rijec.. vise bi odgovaralo FLUFFER

Quote from: SandroB on 03.07.2024, 22:54"zašto društvo iz Maksimira ne bi probalo? Zašto ne bi poslalo službenu ponudu na Kvarner? Pa da vidimo kako će se stvari odvijati? U redu, znamo da sad možete kazati; 'pa još definitivno nije dogovoren niti Pjaca, kako bi Pašalić'? Kao što smo napisali, Pjaca će biti dogovoren, zašto ne bi i Pašalić? Kad se pošalje ponuda, uvijek se može pregovarati i na kraju dogovoriti, zar ne?"

Pa jebote, koji je ovo k.?
Ne znam čemu se više čiditi, Olivariju ili našim komentarima u stilu "dosadni su već"?!?

Zašto komentar svesti na trivijalno "dosadni su"? Pa ovo je skadalozno huškanje bez presedana i pozicioniranje "mi (dinamo) i tamo neka Rijeka"... kaže "znam da sad možete kazati..."; trpa nas na tamo neku drugu pregovaračku stranu, kao da se kupoprodaja odigrava na relaciji Zagreb-Taškent.

Ma mrš u pičku materinu (sorry adminima, ali ne mogu ljepše) i takva novina s nekakvim nacionalnim predznakom..
Ma pusti ih u racku svaku sredinu vole razjebati i destabilizirati jer masu lovom u lice igraču.Šta nisu imali muda odmah uzeti I Pjacu i Pasalica koji su im se nudili?i evo sad bahatih bogatuna prec kavalifikacije ne mogu bez njih ajde za Pjacu mi i nije zao i onako protiv njih je igrač manje.
Volim grad koji teče

Quote from: Boy3006 on 03.07.2024, 23:01Ako Marco ode gore u zamjenu za kikiriki, Spikica i Rukavinu onda je filijala preblaga rijec.. vise bi odgovaralo FLUFFER
Zamisli, plaćaš najskuplje pretplate da bi gledao Špikiće i Rukavine  ;D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
03.07.2024, 23:10 #1377 Last Edit: 03.07.2024, 23:11 by Zelko Maler
Koliko god Mati tu trubio, nema šanse da Pašalića dobe ispod 5 milja. To čak i da ovaj hoće u mordor može se jebati ima ugovor do 2027. Pogotovo sad kad Miško ima crno na bijelo odbijenu ponudu od 5 milja eura od Katarana. Nek to izjednače. Ista stvar se dogodila kad je za malog Frigana odbijeno isto 6 ili 7milja( Miško prihvatio, mali odbio isto ko u slučaju Pašalića) od nekih Arapa ,a dinamo nudio 2 milje. Smiješno. Još je Friganov menadžer malog gurao u dinamo pa ništa nije mogao.
Kad se sjetim te operacije btj, sve novine ga guraju u mordor, menadžer, dinamo ga hoće i na kraju kurčina  ;D . Evo in ga sad

M
Ma pakšu, ali onaj ko je pristao na takve uvjete je zajebo. Nek on slini za bivšim klubom ali ako se želi vratiti nek nam ili oni iskeširaju ili nek si on otkupi ugovor.
Još mi zvoni u ušima ono: " meni je čast da igrač kao pjaca igra za Rijeku ".
Srozaj nas još malo, koji jebeni pjaca.

S
Quote from: Zelko Maler on 03.07.2024, 22:22moram čestitat tovarima.Teška srca ali moram. Njih ima više od bosanđerosa iz Zagreba, ali nam nikad niti jedan nije došao se pravdat ovdje, a čitaju sve. Svaka čast.

Izazov je da ovakvi invazivni pirati imaju subverzivnu namjenu.
Plasiraju ista narodno-klubska lupetanja ko Tovari. Isto ko da ti nadrogirani susjed uđe u dnevni boravak i počne urlat neku gangu.
Negativno utječe na inteligenciju i potovaruje.