RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Ma jedva čekam da krene da se ova negativa pretvori u pozitivu  ;)

15.07.2024, 15:35 #1741 Last Edit: 15.07.2024, 15:39 by 18orvat
Imamo istu momčad kao prošle sezone +1 godinu zreliju i uigraniju te ove sezone očekujem u kvalifikacijama za EL predstave na razini iznad onih protiv LOSC.

Ne znam čemu panika.

I
I umjesto Vukcevica mali Rukavina , tj. Gaby koji sigurno ne bi falio ono 1 na 1 u uzvratu.

Opet se slaže snažna Rijeka!

A
Nama klub vodi Miskovic dopredsjednik HNS-a, Raic Sudar zaposlenik HNS-a, Ivancic zaposlenik HNS-a a kod nas voditelj škole i Čulina.

I
15.07.2024, 15:51 #1744 Last Edit: 15.07.2024, 15:54 by Ian Curtis
Hm, uspoređujete ovaj prijelazni rok s prošlogodišnjim. Doveli smo megazvijezde, Ivanovića, Jankovića, Pašalića i Fruka, otimalo se za njih pola Europe. Najzvučnija pojačanja su bili Pjaca i Yansane. Po Radeljiću se sralo dok je krpao onu poziciju lijevog beka.

Jbte, ja bih prošle sezone nakon odrađenog prijelaznog roka bjanko potpisao 4. mjesto.

Rukavina je već viđeni modus operandi, ne branim Miška i dovođenje Dinamovih otpadaka, ali realno, dečko je bio veliki talent, ako je tako, normalno da je ugovorno vezan za Dinamo, to je Mamićeva ostavština.

Dečko može biti flop kao Antonio Marin (koji je ipak bio posuđen i koji nije htio raskid s Dinamom jer je tamo imao jebačke pare) ili može ovo shvatit da je došao u klub gdje će igrat i vratit se u život nakon dvije godine grijanja klupe. Samo je na njemu. Da zna igrat, sigurno zna.

A Miško kao Miško, nije uložio ništa, obećao je 50% ili kolikoveć transfera, ako uspije, zaraditi će se neka para, ako ne uspije, nikome ništa.

Ajde malo vjere, možemo dobiti jebačkog igrača, dečko nas je mogao i odjebat i ostat na sisi u Dinamu pa otići u Slaven na posudbu jer, eto, želi uspjeti u Dinamu. Pa nije, dobio je papire i očito htio doći ovdje.

Dajmo mu šansu.

A
Da bi se dovelo igraca iz inozemstva, a ima ih slobodnih, treba cijelu godinu radit- bavit se skautingom. Ovako je lakše. Pokazuje se da je Jakir zaslužan za prošlo ljeto.

Brate mili, sta se prokazalo Miskovih spavaca i nabralo njegovih trolova na ovom forumu nakon poskupljenja.

Obraz je jeftin, ili je rijec o besplatnim alterima, obzirom da Guzda ne placa ni lipe na ekipu u klubu, pa sumnjam da bi placao i trolovima. Rijec je vjerojatno o kultu licnosti.

Molim vas prenesite gazdi da ga (barem jedan) "navijac" moli da se sto prije isplati i izgubi iz kluba. Drage volje cu novom gazdi koji ima suvislu i donekle ambicioznu politiku platiti i 50% vise od ovih trenutnih cijena, ali njemu nema sanse jer je kronicno neambiciozan i svoje dubioze/debilane zeli rijesiti preko naseg novcanika. E pa neces, razbojnice. Bankrotiraj ili odjebi

A
Evo SN članak da Dinamo šalje Rukavinu i nudi 4 mil za Pasalica

Razmažen si. U 120+ godina Rijeke imali smo možda još dva predsjednika ambiciozna i uspješna, a ni jedan nije 13 godina trajao i još traje. Nije ti to baš toliko često. Triba za Reala navijati.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Arci1984 on 15.07.2024, 16:27Evo SN članak da Dinamo šalje Rukavinu i nudi 4 mil za Pasalica
Ako si pažljivo čitao:  No, nećemo špekulirati, pričekajmo, možda se sve realizira na samom kraju ljetnog mercata. Rukavina će najvjerojatnije raskinuti s Modrima i na Rujevicu otići kao besplatan igrač, a Zagrepčani bi u tom slučaju zadržali pravo na 50 posto odštete od sljedećeg transfera mladog igrača. Po istom principu otišao je prošlog ljeta i Niko Janković.

Dakle laprda bzvz.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Arci1984 on 15.07.2024, 16:27Evo SN članak da Dinamo šalje Rukavinu i nudi 4 mil za Pasalica

Realno, njima nebi bio problem dat i 5/6 mil.
Kad ionako govore da će dobit postotak od Olma cca 35 mil.
I Uefa ih je nedavno stavila u Top 10 klubova Europe po proizvodnji i prodaji igrača.
Ri Or Die

15.07.2024, 16:58 #1752 Last Edit: 15.07.2024, 17:48 by Starless
Znaci Gabiya nisu htijeli prodati u NEC jer se brinu za nljegov razvoj pa stiže kod nas ali imaju 50% od transfera?Znaci mi ga možemo odmah utopiti tom istom NEC u i pokupiti npr.1,5 mil eura.
Ovo je budalasto.
Volim grad koji teče

Rukavina zapratio Rijeku na Instagramu.

Done deal.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
15.07.2024, 17:47 #1754 Last Edit: 15.07.2024, 17:51 by Zelko Maler
Quote from: m on 15.07.2024, 15:08Prošlo ljeto nas je očito razmazilo kad smo na pripremama već imali 95% kadra riješeno. Ali svi ostali prijelazni rokovi u zadnjih 12 godina su bili točno ovakvi kao sadašnji, kapitalci su dolazili pred kraj (tko ne vjeruje, izguglajte kad je npr. Gorgon potpisao).

Dalje, vječni pesimist Maler (nomen est omen) napisao je da dolazak Rukavine znači popust na Pašalića i neki su se već upecali na to. Istih priča je bilo prošlo ljeto za Frigana, kakav je nakraju bio ishod?

Sad se propituju i Miškovićeve pozajmice klubu. Da nije bilo toga, klub bi bankrotirao barem dvaput od korone. Da, famozni budžet je 12M eura i da, 80% se puni od transfera i europskih utakmica. Europu ozbiljno nismo igrali od 2020., a prošlo ljeto smo prodali Frigana i Ampema, ljeto prije toga samo H.Smolčića. To je sve zajedno za pokriti jedan budžet, ne dva.

I da je cilj prodavati obiteljsko srebro na prvi mig, ni Fruk ni Galešić ni Smolčić ni Janković ni Ivanović ne bi bili tu a gle čuda, i dalje su tu. Kao i Pašalić za kojeg bi bilo najlogičnije da napravi unosan transfer ovo ljeto.

Razumijem skroz ljutnju oko ulaznica ali količina negative na ovom forumu prelazi sve moguće granice a mi imamo nikad bolju šansu vidjeti skupine nekog europskog natjecanja u zadnjih 5 godina s kosturom ekipe koji je isti kao lani. Pojačanja će doći, kao šta su dolazila i prije i ne, Rijeka se ne raspada (čudim se da već nema i takvih naslova po portalima naših "sportskih prijatelja").

pa nije  mi to ime, nije mi ništa pametnije palo na pamet kad sam se registrirao pa sam izabrao Zelko Maler, to je sprdancija kada je pijani Ševa tako nazvao pokojnog Željka Malnara iz legendarne emisije Noćne more.

Što se tiče da je sve negativno, reci mi nešto pozitivno pa ću i ja bit pozitivan. ja ne nalazim ništa ove sezone.
Jesmo već 100 puta rekli da dinamo treba odjebati i da smo mi sa skautingom i oživljvanjem igrača na jako visokoj razini za Hnl prilike. Zašto se nije nastavilo češljati njemačko tržište npr koje je puno mladih nedokazanih naših bauštelaca koji bi došli za 3-4k eura. To je samo jedna primjer. Jesmo lijepo rekli i to je i Mišković sam vidio da nakon jakira nema više nikakvih razgovora s njima, naravno s naše strane, ali brzo se on ohladio. Sljedeći put će se opet čudit kako se je Rukavina kupao u 3, a potpisao za dinamo u 4