RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Fornax on 16.07.2024, 14:42
Quote from: ispod stijena on 16.07.2024, 14:26
Quote from: Fornax on 16.07.2024, 13:50
Quote from: T.T.N.Y. on 16.07.2024, 12:59Za one koji su zaboravili: Povijest nogometnog kluba može biti dična, a navijači ponosni i neslomljivi i bez trofeja.
Što sam stariji to više dijelim ovo razmišljanje.

Miškovićevim ponašanjem već godinama nisam zadovoljan i iskreno, najsretniji bih bio da odjebe u tri pičke materine, pod cijenu da se borimo za ostanak idućih dvadeset godina. Ako i jesam u marginalnoj manjini s tim razmišljanjem, to je okej.

Na Kantridu i u drugu ligu!
Nekim starijim navijačima je povratak u prvu ligu jebenija nostalgija nego 2017.

Mišković si je uspjesima kupio čitave brigade podguznih muha, što je razumljivo.

Ne osuđujem nikoga.

Ne, kupit će me Duško Grabovac s borbom za 12. mjesto.

Brijem da su neki i onom smeću od Ježića cmokali pakšu dok im je pasao. Kako rekoh, ne osuđujem.  :neretljak:
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: TIR on 16.07.2024, 14:05Ajde ne baljezgaj, ne piše tako. Ne piše ništa šta već ne znamo, a to je da svaki igrač Rijeke bi bez puno razmišljanja otišao u Dinamo, da može. Al ne može, jer nemaju para za njega. Ako su zvali iz Emirata sa 6 milijuna, neće ga ni za cent manje pustiti u Dinamo.

https://www.nacional.hr/transfer-rukavina-potpisao-i-vec-trenira-s-rijekom-marco-pasalic-preskup-za-dinamo/

QuoteDinamo bi htio Marca Pašalića, a i Pašalić nema nišza protiv prelaska u Dinamo, ali to se može dogoditi jedino ako iz Maksimira ponude minimalno 5 milijuna eura.

Tko do sad nije shvatio da je u zadnjih 10 godina kroz klub prošlo možda petero igrača koji bi odbili Dinamovu ponudu, neće to nikada shvatiti.

Narativ se polako mijenja(nije tajna i da bi MarCo rado u Gnjinamo), u svakom slučaju biti će zanimljivo 😀

Ja osobno sam cmokao najviše Turčiću i dr. Frančiškoviću, loži me miris spaljene zemlje  :nisamja:

S
@Estel : "Narativ se polako mijenja(nije tajna i da bi MarCo rado u Gnjinamo), u svakom slučaju biti će zanimljivo 😀 "

Da... i ja se bojim da se navijačima polako priprema teren, da bude manje šokova. Znamo gotovo sve o Marcu, jasno da se kod Pašalićevih nikad nije navijalo za Rijeku... ipak, moje navijačke oči gledat će ga kao da je zadnje smeće, ako ode. Takvi smo i gotovo.

Z
Quote from: Estel on 16.07.2024, 14:57
Quote from: TIR on 16.07.2024, 14:05Ajde ne baljezgaj, ne piše tako. Ne piše ništa šta već ne znamo, a to je da svaki igrač Rijeke bi bez puno razmišljanja otišao u Dinamo, da može. Al ne može, jer nemaju para za njega. Ako su zvali iz Emirata sa 6 milijuna, neće ga ni za cent manje pustiti u Dinamo.

https://www.nacional.hr/transfer-rukavina-potpisao-i-vec-trenira-s-rijekom-marco-pasalic-preskup-za-dinamo/

QuoteDinamo bi htio Marca Pašalića, a i Pašalić nema nišza protiv prelaska u Dinamo, ali to se može dogoditi jedino ako iz Maksimira ponude minimalno 5 milijuna eura.

Tko do sad nije shvatio da je u zadnjih 10 godina kroz klub prošlo možda petero igrača koji bi odbili Dinamovu ponudu, neće to nikada shvatiti.

Narativ se polako mijenja(nije tajna i da bi MarCo rado u Gnjinamo), u svakom slučaju biti će zanimljivo 😀

Stage 1: Miško: Pašalić i dinamo nisu tema

Stage 2: DV: nije tajna da bi Marco u dinamo

Stage 3: ko zna.... ;)

kako bi rekao kolega @ispod stijena  @iSpOd StIjEnA 2 , ko zna kako ćemo mi piturat za mjesec dana  ;)

Tako su i lani govorili kad je isao Jankovic za postotak da je vezano to uz Frigana. Na kraju je Stjepan Mati bio razocaran.
Receno je da Pasalic nece u Dinamo jer Dinamo nema tih para, a jasno je receno da se trazi minimalno 5 mil EURa. Ako ide za manje nikakav PR Miskovica nece oprat.

Ako se Dinamo plasira u LP, mozda bi i mogli skupit te pare. Dotad ne vjerujem u te price jer se lani nisu pokazale tocnima.

Z
Quote from: Snjesko on 16.07.2024, 15:21Tako su i lani govorili kad je isao Jankovic za postotak da je vezano to uz Frigana. Na kraju je Stjepan Mati bio razocaran.
Receno je da Pasalic nece u Dinamo jer Dinamo nema tih para, a jasno je receno da se trazi minimalno 5 mil EURa. Ako ide za manje nikakav PR Miskovica nece oprat.

Ako se Dinamo plasira u LP, mozda bi i mogli skupit te pare. Dotad ne vjerujem u te price jer se lani nisu pokazale tocnima.

hmm ne znam da je baš isto. Frigan je dijete Rijeke,  njega čak ni njegov menadžer nije mogao gurnuti u dinamo. Marco je dijete jakira.

Quote from: Snjesko on 16.07.2024, 15:21Tako su i lani govorili kad je isao Jankovic za postotak da je vezano to uz Frigana. Na kraju je Stjepan Mati bio razocaran.

Ma ja sam samo napisao da se narativ promijenio, a sad šta će biti, tko to zna. Da bi bio šokiran da ode, i ne baš  :)

Cisto sumnjam da dinamo ima 5m za bilo kojeg igrača

Jebo vas Pašalić. Trenutno. Kad i ako se dogodi transfer možemo rigati vatru.

Mene više jebe buy-back klauzula za Gabicu nego eventualna prodaja bauštelca dinamu za 4-5m eura. Prvo smo za dinamo rehabilitirali Pjacu a sada ćemo ako Gabica eksplodira razvijati istog, opet za dinamo. 50% od transfera bi bilo ok, kao sto je to slučaj s Jankom, ali ova klauzula je dno. Pederčina je bio odličan SD u Rijeci a DRS u tekici izgleda ima samo igrače Istre a tu je i Miško da obnovi veze s dinamom nakon kraćeg durenja.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 16.07.2024, 15:45Jebo vas Pašalić. Trenutno. Kad i ako se dogodi transfer možemo rigati vatru.

Mene više jebe buy-back klauzula za Gabicu nego eventualna prodaja bauštelca dinamu za 4-5m eura. Prvo smo za dinamo rehabilitirali Pjacu a sada ćemo ako Gabica eksplodira razvijati istog, opet za dinamo. 50% od transfera bi bilo ok, kao sto je to slučaj s Jankom, ali ova klauzula je dno. Pederčina je bio odličan SD u Rijeci a DRS u tekici izgleda ima samo igrače Istre a tu je i Miško da obnovi veze s dinamom nakon kraćeg durenja.

kako znaš da ima klauzula?

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 16.07.2024, 15:45Jebo vas Pašalić. Trenutno. Kad i ako se dogodi transfer možemo rigati vatru.

DRS mi djeluje ko SD HNS-a a ne Rijeke.

Quote from: Zelko Maler on 16.07.2024, 15:49

kako znaš da ima klauzula?

Ne znam ali lijepo je Tir napisao. DV navodi da je Gabica došao bez opcije određenog postotka od idućeg transfera a nije niti dio paketa u eventualnom transferu bauštelca... da li to onda znaci da nam ga je dinamo poklonio? Moš si mislit. Ima li još koja opcija osim buy-back klauzule? Jedino što mi još pada na pamet da smo mi dinamu izašli u susret kod Pjace odnosno da smo pristali da nam 750k plate na rate a eto zauzvrat nam poklonili Gabicu.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Sječam se kako je gazda uvjeravao voditelja na "Sportcastu" mislim da Pjaca nema nikakvu klauzulu. Tko se jednom opeče.