RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Ispravite me ako griješim, ali ovako mrtvilo oko dolazaka igraca ne pamtim zadnjih 5 godina. Uvjek su se spominjala neka imena a sad ništa. I nemojte mi sad pisat nizak datum čeka se kraj 8 mjeseca Itd ili i bolje da se ne piše jer se radi u tišini.

F
Radi se u tišini  :)
U zadnjih 4 dana prijelaznog roka će doci 4 nova igrača, s nekim će pogodit ,sa nekima ne....i to je to. Čeka se kraj roka da se ubere one koji su ostali bez kluba, spustili cijenu, ostali na vjetrometini iz ko zna kojih razloga itd. Pa i DRS je sam to rekao....To je naš modus operandi.

Z

A
Quote from: Fiume e basta on 27.07.2024, 20:03Radi se u tišini  :)
U zadnjih 4 dana prijelaznog roka će doci 4 nova igrača, s nekim će pogodit ,sa nekima ne....i to je to. Čeka se kraj roka da se ubere one koji su ostali bez kluba, spustili cijenu, ostali na vjetrometini iz ko zna kojih razloga itd. Pa i DRS je sam to rekao....To je naš modus operandi.
Pa tako nam ne treba sportski direktor a kamo li njih 3. Bez njih mozes nekog uzet zadnji dan.

F
Quote from: Arci1984 on 27.07.2024, 21:01
Pa tako nam ne treba sportski direktor a kamo li njih 3. Bez njih mozes nekog uzet zadnji dan.
Pa zato i imamo 3 sportska da uspiju naci takve luzere od igracs koji su ostali. Tako je to kad se nema love. Lako je bit sportski kad se ima love...a ovako....Treba od ničega napravit nešto  :neretljak:

Mato Miloš je slobodan desni bek i legao bi ko budali šamar za rezervu Smoli.

Propuh otraga, ali itekako aktivan prema naprijed.
#navodninavijač

Quote from: Fiume e basta on 27.07.2024, 21:20
Quote from: Arci1984 on 27.07.2024, 21:01
Pa zato i imamo 3 sportska da uspiju naci takve luzere od igracs koji su ostali. Tako je to kad se nema love. Lako je bit sportski kad se ima love...a ovako....Treba od ničega napravit nešto  :neretljak:
A šta i koga može Čulina naci?Taj je bezveze na proračunu i uopće mi nije jasno koja mu je funkcija i kako se je uvalio u klub koji je usput nekada tužio?
Volim grad koji teče

Quote from: TIR on 27.07.2024, 21:25Mato Miloš je slobodan desni bek i legao bi ko budali šamar za rezervu Smoli.

Propuh otraga, ali itekako aktivan prema naprijed.

Braut nije slobodan ali je bolji od Miloša..

Da tražimo beka koji je propuh iza ali aktivan naprijed onda bi ostavili Grgića.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Kad smo kod toga, Niko Datković je slobodan igrač. Vjerujem relativno jeftin, ako bi htio biti rotacijski igrač, a još je i homegrown za europu
SPORTSKI ODLAZI!

Z
Quote from: MaČaĆeToMane on 28.07.2024, 00:13Kad smo kod toga, Niko Datković je slobodan igrač. Vjerujem relativno jeftin, ako bi htio biti rotacijski igrač, a još je i homegrown za europu

definitivno nam trebaju 4 stopera, isto kso i prošle sezone. Je li Dujmović taj? Apsolutno ne. On je mlad igrač, mora igrati, da bude 4. stoper njemu ništa ne znači, samo propada, a mi em ga ne razvijamo, em kad zatreba ući će kiksat zbog neiskustva.Mora ići negdje igrati.

Datković je idealan za 4. stopera.

ako se pak prodaju Galeš/Radelja treba dopeljati ozbiljnije rješenje, npr Soldo otpisan u Kolnu ili ići po Marešića.

Treba raskrstiti s igracima vezanima s Dinamom ako zelimo imat sansu za titulu (understandable), ali deklarirani tovar Datkovic je okej?  :bo:
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

I
28.07.2024, 01:06 #2381 Last Edit: 28.07.2024, 01:11 by ispod stijena
Mislim sa si pobrkao dva Datkovica.
Tovar, deklarirani jw onaj Toni ne i Niko.

A i daleko smo mi od nekog naslova ako smo u razmišljanju da vraćamo Datkovice i Milose.

Slažem se sa Sopicem da onaj tko dodje mora odmah biti za prvih 11.
Taj 4 stoper nek bude Dujmović ili Kitin.

A povijest nas ući da će prinove/pojacanja biti igrači koji ae uopće ne spominju

R
Šta nije Sudar spominjao kako imamo spremne zamjene u slučaju da neko ode?

R
A sad se čeka 1. rujna za dopeljat špicu.

O
Quote from: Zelko Maler on 27.07.2024, 20:49https://www.transfermarkt.com/oleksiy-kashchuk/profil/spieler/404849

jako zanimljivo krilo, 24 godine. Dobre brojke.

Slazem se s tobom, a da li je to vidio DRS? To me zanima.