RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: armada on 02.08.2024, 22:59iskočilo na susjednom forumu da dolazi ovaj neki zaizen ili tako nešto https://www.transfermarkt.com/atsushi-zaizen/profil/spieler/586504

Fakat smo brižni...ima već dosta vremena od kada mi se lagano gadi nogomet u Hrvata, od 20-ak talenata u generaciji 19 ih uzme gnjk i enormno plaća. Isto radi i sa zrelim igračima iako im ne trebaju i trunu po tribinama, a sve u svrhu slabljenja konkurencije. Već mi se lagano riga na to, a Pjaca mi je lani dodatno zgadio tu kaljužu. Na putu sam da zauvijek prestanem pratiti išta što ima veze sa našom ligom jer ova kompetencija škrtosti protiv državnih para je postala degutantna. Ekstremi na obje strane. Mah, što se i ja nerviram. Sa jedne strane, one meni drage, dolaze igrači koje bi i ja iz svog džepa vjerojatno mogao platiti, a sa druge strane cure novci, isto tako dobrim dijelom moji, na "soboslikare". Bljak, stvarno mi se sve to skupa počelo gaditi

Ne kužim na račun čega bi Rijeka ako je sada imalo ambiciozna- bila zainteresirana za igrača koji je
prošle godine zabio manje golova prošle sezone nego Mirko Marić za nas, niti bi se moglo reći bome prema njegovim sezonama prije,da je napadač 🤔

Isto tako vidim baš nikakav smisao zašto bi odjednom Miško škrtac pristao da potroši novce na otkup
 i to na napadača koji se sa lošim statistikama kao što on ima ne daje nadu da će se moći zaraditi na njegovoj prodaji u budućnosti....

🤷🏻�♀️  🤷🏻�♀️

M
Zaizen, ko zna jeli mu šta u rodu onaj koji je igrao za nas.
Znam da Matsubara još uvijek priča o Rijeci u superlativima iako se nije puno naigrao.

T
03.08.2024, 07:17 #2612 Last Edit: 03.08.2024, 07:19 by toñito
Pašalić u Wolverhampton.
6.5M + 1.5M bonusa.

Traju pregovori oko utakmice u četvrtak.

Z
03.08.2024, 07:51 #2613 Last Edit: 03.08.2024, 07:52 by Zelko Maler
Quote from: toñito on 03.08.2024, 07:17Pašalić u Wolverhampton.
6.5M + 1.5M bonusa.

stari moj.

Wolvesi. Dobar klub. 😳Neka Mendes da za četvrtak nelog Portugalca

I
Fino.
Premier liga. Nije Dida glup, morali amo približiti cijene karata njihovima da se ovaj aklimatizira.

Meni je i dalje nevjerovatno ako se ovo obistini.

Neka ga puste još ovu rundu, ionako ovi njihovi igrači još partyaju po Ibizi

Ispada opet da svi nešto pizde a Misko odradi posao vrhunski.

F
Quote from: moreplovac on 03.08.2024, 01:42Zaizen, ko zna jeli mu šta u rodu onaj koji je igrao za nas.
Znam da Matsubara još uvijek priča o Rijeci u superlativima iako se nije puno naigrao.
Ma to je netko provalio da dolazi Zaizen, aludirajuci na naseg starog Zaizena, a ljudi mahnito poceli traziti Zaizene po Transfermarktu 😂

Wolvesi ha? Bome lijepo  :svakacast:

6.5M + 1.5M bonusa.

Od kud info da je to Wolv i 6.5 M jer se još nijgdje u medijima nista ne pojavljuje osim nagađanja o nekom Engleskom klubu.Ako je to istina vrhunski posao Miska i debeli odjeb govnjaru Jakiru i njegovim željama.
Volim grad koji teče

Z
03.08.2024, 09:08 #2619 Last Edit: 03.08.2024, 09:13 by Zelko Maler
samo ostaje još Selahijev status za riješiti, svi ostali imaju duže ugovore, od ovih koji vrijede mislim.

F
Selahiju dati placu u rangu najvise placenih igraca i produziti jos 3 godine. Decko je to zasluzio. A onda prodaja kada bude dobra prilika.

G
Quote from: Starless on 03.08.2024, 09:08
6.5M + 1.5M bonusa.

Od kud info da je to Wolv i 6.5 M jer se još nijgdje u medijima nista ne pojavljuje osim nagađanja o nekom Engleskom klubu.Ako je to istina vrhunski posao Miska i debeli odjeb govnjaru Jakiru i njegovim željama.

https://www.facebook.com/share/4Crh4is8PrTanx3H/

Quote from: fiorellolaguardia on 03.08.2024, 09:29Selahiju dati placu u rangu najvise placenih igraca

I ja bi volio vidjeti da igrač može napredovati kroz platne razrede i kroz status unutar kluba i za vrijeme važećeg ugovora. Osim što je pošteno prema pojedincu motivirajuće je za cijelu momčad.

Sumnjam da je Wolverhampton vec neki tip na twitteru bezveze nagađa , čak je i priznao .  Nitko od "provjerenih" ništa još nije napisao .... :bo:   :bo:

https://x.com/Limaprop/status/1819468237782020234
https://x.com/Limaprop/status/1819469027963462027
alkoholom protiv droge

Z
nevezanno uz Pašalića nama treba netko prema naprijed hitno.
Ja bi pokušao sad odmah s Rebićem. Do kraja roka još obavezno špicu, ali Rebića bi sad dopeljao, lijevo krilo.
Slobodan je igrač, ne sjećam se da je ikad imao neke proljeve o dinamu i hadjuku. Pozitivno je lud za teren i mislim da bi za ovu ligu bio životinja ko šimija kad je došao. Na lijevom krilu nemamo nikoga, Jankovića ta pozicija kolje, a Rukavinu ne bi komentirao.
Dati mu neku plaću ranga Pjace i  50% od iduće prodaje i to je to. Ne treba otkupljivati svoj ugovor ko Pjaca od Juventusa jer nema klub.