RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

E
Quote from: moreplovac on 07.08.2024, 23:49
Quote from: worm on 07.08.2024, 23:42Nikako da netko spomene Antu Rebića po modelu Pjace
Ja bih bio zadovoljan s Rebicem.

Šta će nam igrač koji do sad u svojoj karijeri nije probašao zajednički jezik sa niti jednim trenerom. Njegova igračka kvaliteta je neosporiva, ali takav karakter nam ne treba i Sopa neće trpit takve..

Previše minuta i golova po klubovima za tu priču sa "niti jednim trenerom". Pričamo o Daliću konkretno i sad Bešiktaš

Ja baš mislim da bi našao zajednički jezik sa Sopićem, takve glave uvijek kliknu
MAGICA FIUME

V
[
[/quote]
Ako Paša ode, DRŠE trk po Ekonga i ne hebite nas više sa tim Špikićem  :jbg:
[/quote]

Ekong traži ono što je iznad riječkih okvira. Jako jako teško osim ako ne spusti kriterije.

Z
Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 08.08.2024, 00:34[
Ako Paša ode, DRŠE trk po Ekonga i ne hebite nas više sa tim Špikićem  :jbg:
[/quote]

Ekong traži ono što je iznad riječkih okvira. Jako jako teško osim ako ne spusti kriterije.
[/quote]

jesi ti pod utjecajem alkohola?

Jbote jel dosta više sa špikićem, čovjek u dinamu nije napravio ništa i pokazao ništa čime bi mogli rec da je išta više osim rotacijskog igrača kojeg već imamo u malom Butiću, a da ne govorimo da ne bi došao igrat za manje od 150-200k eura, pa bolje čekat dok je pašalić jos tu, i probat izborit tu europsku jesen pa onda dovest neko jače ime koje bi moglo onda doći jer mu imas ponudit jesen u europskom natjecanju ( a možda i proljece s obzirom na novi sustav natjecanja )

Da Roko Šimić, kakve sve gluposti neću pročitati ovdje.

Pa dečko vrijedi 6m. prošle godine odigrao 38 utakmica za Salzburg i prosječno igrao 50 minuta. Zabio 6 i astistirao za 2 gola. Promijenio se trener, malo igra ove sezone, ali tek je početak. Možda dvoji oko potpisa novog ugovora pa je zbog toga minutaža manja. Kako god bilo, igrač koji ima 20 godina i vrijedi 6m sigurno neće doći u HNL jer može naći klub vani gdje će igrati i gdje će zaraditi 4-5-6 puta više nego tu.

Meni je puno izglednije da bi Simic mogao put Serie A. Neki manji klub naravno, tipa Venezia.

08.08.2024, 08:59 #2887 Last Edit: 08.08.2024, 09:00 by Silvio Dante
Ja bih isto zariskirao s Rebićem. Ako postoji minimum šanse. A moguće da i postoji. Jer realno je u popriličnoj rupi u aktualnom trenutku. A i 31 je na leđima.
Iz razloga br. 1, što nam je prijeko potreban igrač tog profila. Krilo, odličnih atletskih kapaciteta. I glava, borac, fajter, čovjek koji se nikad nije znao štediti.
I iz razloga br. 2, što je kao takav popriličan endem. Jer nema u našim prilikama baš puno igrača koji su postigli takve rezultate ( reprezenetacija, Fiorentina, Leipzig, Eintracht, Milan...) a da nisu proizvod ni dinama ni hajduka, a i da i bilo kakve veze s istima nemaju. Tu je Rebun u prednosti pred svima, i nema pardona pred ikime. I vjerujem da ga ne bi opterećivale stvari koje su opterećivale recimo Marka Pjacu.

Rekoh, ako sjedne neka lova, da li od Europe, da li od nekog budućeg jakog transfera, ja bih išao s jakom ponudom Anti. Ugovorom u najgornjim granicama Rijekinih mogućnosti, poštenim i fer odnosom, eventualno i postotkom njemu u nekoj budućoj prodaji i nečinjenjem problema ako i dođe do iste. Inozemne naravno. Iako, opet kažem, 31 je na leđima, on je bliže smiraju karijere nego nekim budućim ponudama i velikim prilikama. Mislim da bi to bila dobra kombinacija, jasno ako u njemu ima volje još da se uhvati posla.

Ma kakav Rebić, on će i dalje biti u užem izboru pola klubova donjeg doma svake od Liga 5, nije kao Pjaca gdje su ga svi takvi zbog fizičkog stanja prekrižili.

Nema sada ni EURO-a nit će Rebić pod Dal'ćem ikad imati priliku zaigrati u rep'staciji pa nema ni igrački motiv doći u HNL.

Dajem 3% šanse za dolazak, ako se plasiramo u grupnu fazu EL/KL, a on i tad bude bez kluba.
#navodninavijač

Fucooo!? Fucoo!? Kristiaaan!? Kadeee siii?
Zivi za taj osjecaj...

I
Quote from: MaČaĆeToMane on 07.08.2024, 18:48Hodža je ipak s istoka, njemu nije problem otić istočno
vjerojatno je cijela familija odlučila sad na piru, a šta su odlučili, saznat ćemo uskoro
Znam da se vraćam u pretpovijest i da je offtopic ali reakcije i samokorekcija foruma je za svaku pohvalu.
Isto, nezanemarivo, reteriranje i skoro isprika kolege MaČaćeToMane.
Bravo.
p.s.
Veldin bi mogal i zvonci nosit samo da će.

Z
08.08.2024, 09:50 #2891 Last Edit: 08.08.2024, 09:50 by Zelko Maler
samo da Špikić ne dođe

krila Ekong ( najskuplji), Fućak, Drožđek je odlična jeftina opcija.
Po stilu igre me Drožđek jako podsijeća na Marca

Ukrajinac Kaschuk je zvijer, ali bi vjerojatno tražio puno.

Ima krila.

Kaže Sopić da su on i Sudar pogledali 1000 igrača po svim pozicijama. Dovedite onda neko krilo.

R
Pa dobro, ne moramo nužno uvijek nekog koji je već igrao HNL.  Dosta je izgledno da ćemo igrat bar konferencijsku ligu, neka odriješe kesu i dovedu nam pravo krilo, ako je već prvi napadač očito "skromna" opcija. Pa nema rezultata bez rizika.  Neće Miškovića grom pogodit ako jednom dovede nekog iskusnijeg igrača 30+ koji će radit razliku na terenu. Ima tih mladih na izvoz sada, ali treba nam kvaliteta i iskustvo da bi se napravio rezultat, jedino rezultat nosi novac, tj. prodaje rezultate. Ja ću opet napisati da smo svake godine doveli neko veliko ime, pa očekujem to i ove sezone. 

Quote from: R13KA on 08.08.2024, 10:43Pa dobro, ne moramo nužno uvijek nekog koji je već igrao HNL.  Dosta je izgledno da ćemo igrat bar konferencijsku ligu, neka odriješe kesu i dovedu nam pravo krilo, ako je već prvi napadač očito "skromna" opcija. Pa nema rezultata bez rizika.  Neće Miškovića grom pogodit ako jednom dovede nekog iskusnijeg igrača 30+ koji će radit razliku na terenu. Ima tih mladih na izvoz sada, ali treba nam kvaliteta i iskustvo da bi se napravio rezultat, jedino rezultat nosi novac, tj. prodaje rezultate. Ja ću opet napisati da smo svake godine doveli neko veliko ime, pa očekujem to i ove sezone. 

A baš, zašto smo se ograničili na hnl igrače?
Pa valjda se kopa i po klupama, rezervama jačih liga ili po potencijalima 'regiona'..

Stvarno iskreno pitanje, imamo li mi skautsku službu ili samo te skautske alate i menađere koji trpaju svoju robu?

Rebic pregovara s klubom. Nasi mu nude 200 000 EURa po sezoni, ali on ne zeli vise od 150 000, pa se pregovara.