RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 10.08.2024, 10:43
Quote from: Zelko Maler on 10.08.2024, 10:34misli li se Sudar oglasiti da bar otprilike znamo šta se tražl na tržištu?

Pojačanja 😁

Da se nadovežem na zajebanciju. Naši pojačanja u pravilu ne dovode. Mi dovodimo četiri vrste igrača:
1. mlade potentne igrače koji se tek trebaju dokazati (Ivanović, Pašalić, Rukavina, Veiga)
2. one koji žele revitalizirati svoju karijeru (Pjaca, Halilović, Vrančić...)
3. Solidne igrače iz donjeg doma Hnla (Fruk, Obergon)
4. Popune kadra (Goda, Bogojević, Devetak)

Nitko od njih ne predstavlja instant pojačanje. Neki su hiper kvalitetni i ako ih ozlijede poštede budu pravi (Pjaca), drugi tek izrastaju u prave igrače (Pašalić), treći neočekivano postanu bitn8 (Goda). Ali nisu pojačanja.

Ukratko drugim riječima: mi ne dovodimo pojačanja.

Pet vrsta,impotentne igrače kao npr Pavlović,Vrančić,Cabraja,Juncaj,Yansane,onaj Rus.......
Volim grad koji teče

A
Quote from: Zelko Maler on 10.08.2024, 10:34misli li se Sudar oglasiti da bar otprilike znamo šta se tražl na tržištu?

Najvjerojatnije se ništa ne traži jer što će nam. Na svakoj poziciji smo poduplani ili više, pod uvjetom da univerzalce Smolu i Bogojevića smatramo rezervnim desnim bekom i četvrtim stoperom. Dakle:

GK: Zloma, Posavec
RB: Smola, Bogojević
CB: Galešić, Radeljić, Majstorović, Smola
LB: Čabraja, Devetak, Goda
DM: Selahi, Petrovič
CM: Fruk, Janković, Hodža, Banda, Ilinković, Babić
RW: Pašalić, Butić
FW: Ivanović, Andrić, (Obregon)
LW: Rukavina, Nais

25 igrača, izbalansiranih po pozicijama. Možemo čavrljati o kvaliteti takve ponude, a najočitiji primjer loše kvalitete po pozicijama je igranje Janka na krilu i Bogija da uskače umjesto Smole, ali gotovo sigurno se neće ništa kupovati ako ne bude odlazaka. I ako ih i bude, neće se za svakog tražiti zamjenu, npr. Banda i/ili Hodža, Obregon, a vjerojatno i Goda i/ili Čabraja. Stoga, najvjerojatnije se ništa ne traži i samo se ima neka imena da pokriju eventualne odlaske.

10.08.2024, 15:05 #2928 Last Edit: 10.08.2024, 15:08 by deva
Quote from: Starless on 10.08.2024, 14:02Pet vrsta,impotentne igrače kao npr Pavlović,Vrančić,Cabraja,Juncaj,Yansane,onaj Rus.......
Legendarni Merkulov i gol Osijeku za prolazak u finale kupa

A
Hodzu želi i Al-Okhdood gdje je trener Stjepan Tomas

R
10.08.2024, 18:38 #2930 Last Edit: 10.08.2024, 18:41 by Ro-Ro
Quote from: Arci1984 on 10.08.2024, 18:11Hodzu želi i Al-Okhdood gdje je trener Stjepan Tomas

A gdje je Horvat trener...nesto sam nacuo da bi Hodza trebao kod njega
AL-dhafra 🤔

Quote from: Ro-Ro on 10.08.2024, 09:39
Quote from: aahzinho on 09.08.2024, 17:13
Quote from: ispod stijena on 09.08.2024, 15:03A ništa... dobro su ga na kraju progurali , dite o fiskala...

Morat ćemo naći neku drugu stvar za pljuvacinu, od danas nažalost jedna manje...

"Ljubitelji" škole nogometa na aparatima. Paraju pretplate, ako su ih kupili...

Sad ce nama T.T.N.Y objasniti sve  :bo:

Ako je ogledalo kvalitete rada u ŠN to da potpišemo ugovor na 5 godina s igračem koji je prošle godine došao u naše juniore onda ok.
Svaka čast svima u školi nogometa, dobro se radi.

M
Jebiga, bar priznaj da je dobar scouting.
Konstantno se provlači teza da baš ništa ne valja, a onda kad valja onda se trudi naći bilo koji kut gledanja da ispadne loše i da se omalovaži

A
Quote from: moreplovac on 11.08.2024, 11:35Jebiga, bar priznaj da je dobar scouting.
Konstantno se provlači teza da baš ništa ne valja, a onda kad valja onda se trudi naći bilo koji kut gledanja da ispadne loše i da se omalovaži
To ćemo još vidjet dal je dobar scoutung. Mali ima 19 godina i tek je krenuo, bit će uspona i padova a kad budu padovi ćemo vidjet koliko je jak u glavi jer mu najviše treba.

Z
kužim za Špikića, ali što je Rebić kriv? Odnosno zašto bi njega isključivali?
Nikad nije bio u dinamu i hajduku niti ikad imao neke ljubavne poruje za jedne ili druge. Bsr se ja ne sjećam. Napravio odličnu karijaru bez pomoći državnih klubiča.

Ali i bez obzira na to stoji da je bio dobar posao skautinga i SN.

I
Sad ce nama T.T.N.Y objasniti sve  :bo:

Bez obzira kako upise TTNYa shvaćali (subjektivni, puni predrasuda, ima kao neke zavisti..) ne treba odbaciti njegova znanja šta se tiče škole. Za sebe kažem, taj dio me jako zanima a nemam od kuda saznati nešto više. Da je više takvih saznanja (upisa) mogao bi se i slagat kakav mozaik odnosa unutar škole, načina rada, utjecaja roditelja, menagera, domaćih, dovedenih... šta ja znam.
U svakom slučaju iskreno bi volio više od ljudi koji su stvarno blizu i prate. Neki bi rekli "Kruha  bez motike". To bi ja.  8)

I
Treba razlikovati znanje od informacija

Koliko vas ima u tom IQ timu? Slab vam je roster.

V
Quote from: deva on 10.08.2024, 15:05
Quote from: Starless on 10.08.2024, 14:02Pet vrsta,impotentne igrače kao npr Pavlović,Vrančić,Cabraja,Juncaj,Yansane,onaj Rus.......
Legendarni Merkulov i gol Osijeku za prolazak u finale kupa

To i bi od njega... Sad radi u prodaji nekretnina...