RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Quote from: Monarh on 30.08.2024, 21:54Mi smo fucking autobusna stanica, u startu se igraču prilazi sa nekim kasnijim postocima, klauzulama, šansama za transfer. Nije slučajno da u prvoj sezoni to sve izgleda super a onda dolazi do pada. Nismo postavljeni kao sportski klub, već kao korporacija gdje ako se pokažeš možeš napredovati, a taj napredak je u našem slučaju odlazak iz kluba. I onda dolazi do toga da svatko gleda svoju guzicu, svjestan da ima određeno kratko vrijeme da uhvati bas sa stanice, a često želi ući u prvi koji naiđe, bez obzira na koje odredište vozi.

Da se vratim na početak posta, ima nešto u onoj da će gladan više gristi od sitog, mi smo rang di nisu ni gladni ni siti, ali većina sa mišlju da zaslužuju bolje i više. Uzdizanje Jankovića, Paše, Ivanovića, Hodže, Labre, Selahija, Galešića, Smole... a svatko je imao period kad je on bio taj je za nas najveća tragedija. Na autobusnoj stanici tada nastaje nervoza jer ovi drugi misle da će taj dobiti mjesto u prvom basu a da su to mogli biti oni.

Nikad nisu funkcionirali kao kolektiv, svatko sa svojom kartom za bus u džepu, samodopadni u uvjerenju da su nas počastili svojom prisutnošću.

Zar nije i Mance jos davno rekao da ukoliko se neki igrac zadrzi u nasem klubu vise od dvije sezone nesto tu ne valja..?

Baš bih volio da netko tipa Deni Jurić dođe u Rijeku, pa da se malo odmorim od praćenja nogometa na neko vrijeme...

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

B
Quote from: armada on 30.08.2024, 22:08
Quote from: Kostrena on 30.08.2024, 21:48
Quote from: armada on 30.08.2024, 21:46Deni Jurić...zemljo otvori se, ovo već postaje neizdrživo  :jbg: uzmi Jakca uz Andrića, za našu sezonu koja je sinoć završila potpuno je nebitno, ali će barem mladi dečko profitirati...
https://x.com/_rizezz/status/1829579290088001854?s=19

Tip koji to vodi je idiot, pa pogledaj malo objave debilne

Priznajem, nisam gledao ostatak, a niti ću to učiniti jer sam već bio "kupljen" sa time da Jovetić nakon sinoć neće doći, što je više nego logično. Mislim da si upravo ti sa nama podijelio informaciju o Jovetiću kao riješenom. Nemoj me krivo shvatiti jer sam od sinoć u tako lošem psihološkom stanju, ali ova objava mi se čini više nego logičnom, uz dodatak da će Henriquez vjerojatno biti preskup, a Jurić taman...možda mu kadgod uđe, možda i ne, ali je jeftin...doduše, nisi demantirao saznanja o Jovetiću kao riješenom, pa imam neki tračak nade da Ivanovićeva zamjena neće biti stanoviti Jurić.

Ne znam koliko će Jurić bit jeftin, s obzirom da je u dinamu imao 400k. Bar tako pisu SN.

K
Ne vjerujem i nadam se neće doći
Ja sam pričitao na x-u od nekog insajdera da ide u Indiju

To sam napisao.

Ma više ni ne pokušavam saznati ništa, muke mi je razmišljati o nogometu

Duje Dujmović 5/5 utakmica na klupi Šibenika :svakacast: Kakvo kaljenje, kakvi magovi.
#navodninavijač

Evo primjer i Baturine, odbili 18 milijuna Fiorentine i ostaje u Dinamu.

S druge strane, mi se zahvaljujemo Ivanoviću što je odigrao utakmicu u Ljubljani a ima dogovoren transfer od 4 milijuna. I još Đale izjavi da nije bio zbog toga glavom u utakmici, kao i drugi koji imaju ponude.

Pa jebem ga, di bi onda Baturina trebao biti glavom ako ga ovi odbijaju prodati u Fiorentinu. I da ne govorim koliko riskiraju odbijajući 18 milijuna.

Mah...

A
Quote from: Boy3006 on 30.08.2024, 22:12
Quote from: armada on 30.08.2024, 22:08
Quote from: Kostrena on 30.08.2024, 21:48
Quote from: armada on 30.08.2024, 21:46Deni Jurić...zemljo otvori se, ovo već postaje neizdrživo  :jbg: uzmi Jakca uz Andrića, za našu sezonu koja je sinoć završila potpuno je nebitno, ali će barem mladi dečko profitirati...
https://x.com/_rizezz/status/1829579290088001854?s=19

Tip koji to vodi je idiot, pa pogledaj malo objave debilne

Priznajem, nisam gledao ostatak, a niti ću to učiniti jer sam već bio "kupljen" sa time da Jovetić nakon sinoć neće doći, što je više nego logično. Mislim da si upravo ti sa nama podijelio informaciju o Jovetiću kao riješenom. Nemoj me krivo shvatiti jer sam od sinoć u tako lošem psihološkom stanju, ali ova objava mi se čini više nego logičnom, uz dodatak da će Henriquez vjerojatno biti preskup, a Jurić taman...možda mu kadgod uđe, možda i ne, ali je jeftin...doduše, nisi demantirao saznanja o Jovetiću kao riješenom, pa imam neki tračak nade da Ivanovićeva zamjena neće biti stanoviti Jurić.

Ne znam koliko će Jurić bit jeftin, s obzirom da je u dinamu imao 400k. Bar tako pisu SN.

Eeee, upravo to je ta gnjkova anomalija koja naš HNL tjera u podrum europskog nogometa...dati takva primanja jednom takvom igraču, nije reprezentativac, nedokazan čak i za HNL, ali eto 1M se nađe i nađe se za takvu platu...Šibenika i ostale...pa tko ih hebe...i onda se čudimo kao puran dreku kojeg je israo, kako nam je liga nikakava, kako se ispada iz europskih natjecanja...neću se ustručavati da budem prost jer od sinoć nisam svoj, dobijemo situacije da gnjkovci zdrobe 1.2M na igrača koji na ulici crta portrete prolaznika, a čovjek bi jednoj Rijeci, Istri, Šibeniku, nebitno, osiguravao europske pobjede...možda ne sada, ali u trenutku kada su gnjkovci aktivirali svoju anomaliju, sigurno bi...i onda na kraju cijele priče, mi bi trebali biti gnjkovcima zahvalni jer nam je Uefa dala neku lovu na ime plasmana u LP...pazi ovo, Uefa je dala pare, a gnjkovci su za to zaslužni....eh da, da ne zaboravim...plače jučer Zajec kako gnjkovci sve imaju osim stadiona i kako će biti nešto kao sramotno ugostiti visoko društvo iz LP...što si ga ne izgradiš zaječe??? Zar stvarno misliš da je fer da ti mi neki otvorimo porezni takuin da izgradite stadion....mi našeg još uvijek otplaćujemo godišnje ratom koju vi trošite na ulične umjetnike.

Quote from: Monarh on 30.08.2024, 21:54Inače, mi kao klub smo u dosta nezahvalnoj situaciji po pitanju transferne politike ako gledamo iz kuta igrača.

Prvo, da smo mi ovo ljeto doveli igrače Jaruna, Dubrave, Slobode Vž i Tuzla City-a, ne da bi gorio ovaj forum nego bi se kolektivno samozapaljivali.

Drugo, igrač Slavena, Varaždina, Gorice... zapravo cijela liga van "velike četvorke" ima neku svijest da mu je to svojevrsni plafon, nema pritiska, zadovoljan je di je, može kolati između tih klubova i ako mu se posreći ubost neku Mađarsku, Poljsku, Sloveniju... Opet, ne za neki enormni veći prihod.

Igrači Dinama i Hajduka imaju odlična primanja, svjesni da mogu ostvariti veliki inozemni transfer, no ukoliko se i ne dogodi nije bed jer, ako maknemo sportski motiv, financijski se mogu osigurati i kroz postojeći klub.

Mi smo fucking autobusna stanica, u startu se igraču prilazi sa nekim kasnijim postocima, klauzulama, šansama za transfer. Nije slučajno da u prvoj sezoni to sve izgleda super a onda dolazi do pada. Nismo postavljeni kao sportski klub, već kao korporacija gdje ako se pokažeš možeš napredovati, a taj napredak je u našem slučaju odlazak iz kluba. I onda dolazi do toga da svatko gleda svoju guzicu, svjestan da ima određeno kratko vrijeme da uhvati bas sa stanice, a često želi ući u prvi koji naiđe, bez obzira na koje odredište vozi.

Da se vratim na početak posta, ima nešto u onoj da će gladan više gristi od sitog, mi smo rang di nisu ni gladni ni siti, ali većina sa mišlju da zaslužuju bolje i više. Uzdizanje Jankovića, Paše, Ivanovića, Hodže, Labre, Selahija, Galešića, Smole... a svatko je imao period kad je on bio taj je za nas najveća tragedija. Na autobusnoj stanici tada nastaje nervoza jer ovi drugi misle da će taj dobiti mjesto u prvom basu a da su to mogli biti oni.

Nikad nisu funkcionirali kao kolektiv, svatko sa svojom kartom za bus u džepu, samodopadni u uvjerenju da su nas počastili svojom prisutnošću.

Koncept autobusne stanice mogu razumijeti i prihvatiti. Transferi su izvor financija i nema druge nego li se ponašati kao autobusna stanica. I to je više manje funkcioniralo prošlih godina. To  nije problem.
Ima ih puno deugih a najbitniji je da ako već kaže da je hvatanje euro skupina glavni sportski i financijski cilj onda se tako i ponašaj. Ove godine mi smo počinili samoubojstvo kroz sto sitnih odluka i nekoliko velkih grešaka.

Jesmo li prodali koju starletu u zadnjim satima prijelaznog roka u ozbiljnim ligama?
SPORTSKI ODLAZI!

U ponoć završava prijelazni rok....
Rijeku je napustilo 5 igrača koja su u prošloj sezoni konkurirali za poziciju napadača a doveli smo napadača koji prošle sezone nije zabio niti jedan gol 💀

Po Transfermarktu trenutačno u Europi ima preko 200 slobodnih igrača koji igraju na poziciji napadača i koštaju manje od 1.5mil eura a ja kao navijač Rijeke bi trebala i dalje vjerovati da DRS zna šta radi?!  :-X

I
Quote from: Snowcrash on 30.08.2024, 20:46
Quote from: ispod stijena on 30.08.2024, 20:24Pomalo opskurna situacija.

Imamo generalno jako dobar ulaz u sezonu.

4 utakmice, 10 zabijenih, 0 primljenih golova.

Atmosfera... pa ne pamtim goru.

I nonić ti je govoril "kabina"?

Momčad ko ispuhani balon.
Itekako bi trebalo malo se igrati kolodvora, bar 4 nova igrača da se promiješa krv jer ova učmalost "u kabini" nigdje ne vidi pa makar nas sutra kupili Stihl Lurssen i neki Arap i kinez zajedno i postavili Keka ispred kabine

Odličan ulaz u sezonu? U nikad lakšem ždrijebu ispušiš 15 pa onda i 5 utješnih milijuna.
Od jučer je po cijeloj Europi sramota reć da si iz Rijeke, navijač Rijeke. Na međunarodnoj sceni smo Izjednačeni smo s Tovarima po igri, rezultatima, sramoćenju i divljaštvu navijača.

Jasno je da sam pisao o HNLu, napisao sam 4 utakmice i trenutnu gol razliku.

Ako gledaš te pripreme kao sto čitaš...bojim se...

K
Sluga još nema klub, Zlomislić nije golman za vrh Hnl-a ali naravno da se neće ništa dogodit

R
Klub se na facebooku oprostio od Franje

Došao za ništa, otišao za 4 milijuna nakon godinu dana. Solidan posao.

Quote from: IvyFiume on 31.08.2024, 10:21Royale Union Saint-Gilloise službeno objavio Ivanovića 

Sretno Franjo.