RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
a boli me više kurac i za Franju i za sve ostale pičke. Je o vas franjo i ti debili svi po redu.

D
31.08.2024, 10:47 #3721 Last Edit: 31.08.2024, 10:49 by ddrizala
Quote from: Kostrena on 31.08.2024, 09:18Sluga još nema klub, Zlomislić nije golman za vrh Hnl-a ali naravno da se neće ništa dogodit

Sluga se nije bas proslavio vani, a kod nas je bio golman na razini Zlomislica, parade tu i tamo ali ulazilo je i sve i svasta. Definitivno najgori od ovih koje smo prodali.

31.08.2024, 11:21 #3722 Last Edit: 31.08.2024, 11:24 by D2
Quote from: Zelko Maler on 31.08.2024, 10:36a boli me više kurac i za Franju i za sve ostale pičke. Je o vas franjo i ti debili svi po redu.
@Zelko Maler  Ajde lijepo bez ljutnje, molim te odgovori mi na ova dva pitanja.
Zašto ovaj način? Zašto sam npr. ja, pored nekog tko ti je digao tlak, zaslužio ovo tvoje čašćenje?

Odviknimo se više od vi, vas,....
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ajde D2 jebo te taj tlak više :nisamja:

Franjo dil desetljeća, baš na tragu zlatnog doba. U godinu dana od 4. njemačke do 4 milijuna eura. I jebiga nemožeš mu ništa zamjerit, pošten dečko, ako gore ne bude toliko po kafićima u sitne sate, može bit zvijezda.
#navodninavijač

Prazan i indiferentan potpuno. Odite svi gubitnici, ne zaslužujete slovo pažnje ili bilo kakve reakcije.
Luzerčine i bitange!

Quote from: TIR on 31.08.2024, 11:44Ajde D2 jebo te taj tlak više :nisamja:
.

Eto, tako treba, nije bilo zalud napisano. U facu, a ne okolo naokolo.
BTW Fala kurcu admine pa da i ti jednom primjerom pokažeš kako.  :neretljak:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

O

A
Quote from: Orpat on 31.08.2024, 12:24Da li ima istine o odlasku Jankovica u Lille ili netko prvoocira

https://www.rijekadanas.com/niko-jankovic-odlazi-iz-rijeke-i-prelazi-u-francuski-lille/
Jučer gotov prijelazni rok u ligama petice

Šteta, bila bi jedna starleta manje.
Ajde Miško šta se čeka, prodaj to sve
SPORTSKI ODLAZI!

A
Quote from: MaČaĆeToMane on 31.08.2024, 12:47Šteta, bila bi jedna starleta manje.
Ajde Miško šta se čeka, prodaj to sve
Iskreno ja bi sad isto da sve rasproda i nikog ne dovede. U sve još kojeg juniora i super. I naravno da Djale ostane trener.

Franjo dil desetljeća, baš na tragu zlatnog doba. U godinu dana od 4. njemačke do 4 milijuna eura. I jebiga nemožeš mu ništa zamjerit, pošten dečko, ako gore ne bude toliko po kafićima u sitne sate, može bit zvijezda.

A i nema više Sope da ga vozi doma. On je taj iz onog posta, tko se sjeća, kako rekoh, da neću imenovati dok igra za nas.

D
31.08.2024, 12:57 #3731 Last Edit: 31.08.2024, 12:58 by deo123
Ajmo mi dovest još dva igrača solidna pa biti drugi i ganjati kup..ne kužim ova odustajanja radi KL, ajde da svake godine igramo i imamo 20M proračuna, shvatio bi..ali ono, mali klub iz malog grada..treba se dosta stvari tu poklopiti za ozbiljan rezultat. Očito nas je ove godine pošteno zajebala skora prodaja kluba. Sopic je preživio na ljeto isključivo radi Stihla, jer se ocekivao trener iz Njemačke, sve je kasnilo jer je to bilo na milimetar od realizacije i jebiga..zajebali se...jedino što još nisam siguran jesu li svabe to odradili planski da mu skinu gace u drugoj fazi ili je zaista gotovo i nema sanse

K
Eto drugi smo i ganjamo kup, igramo finale ili odvojimo i?
To je uspješna sezona? Ok i šta onda?

Jel se zna kako ove godine ulazimo u Europu? Jel isto finalist kupa ili 2. mjesto.vodi u kvalifikacije za EL, a 3. i 4. mjesto u KL?

F
Quote from: Kostrena on 31.08.2024, 13:02Eto drugi smo i ganjamo kup, igramo finale ili odvojimo i?
To je uspješna sezona? Ok i šta onda?

Ili ti je draze da budemo 6. i da nas tovari i Istra napucavaju?