RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Quote from: fiorellolaguardia on 31.08.2024, 13:03
Quote from: Kostrena on 31.08.2024, 13:02Eto drugi smo i ganjamo kup, igramo finale ili odvojimo i?
To je uspješna sezona? Ok i šta onda?

Ili ti je draze da budemo 6. i da nas tovari i Istra napucavaju?

Ne ubacuj mi riječi u usta, rekao sam drugi smo, i šta s time? Prodat ćemo svih i ispast iz Europe i onda sljedeće godine ganjat 2.mjesto i kup

A
i onda je Europa nagrada...odigramo predkola...opet ganjamo Kup i budemo drugi/treći i eto još jedne uspješne sezone...i što onda? Opet je Europa nagrada...odigramo predkola...opet ganjamo Kup i budemo drugi/treći i eto još jedne uspješne sezone. Tri u nizu :D

F
I opet bolje to nego 6.

K
Šta fali 6.mjestu nekad sam se znao napit zbog 6.mjesta a i 11.

F
I ja sam. Ali draze mi je napit se jer smo nabili tovare i zavrsili ispred njih

Quote from: ddrizala on 31.08.2024, 10:47
Quote from: Kostrena on 31.08.2024, 09:18Sluga još nema klub, Zlomislić nije golman za vrh Hnl-a ali naravno da se neće ništa dogodit

Sluga se nije bas proslavio vani, a kod nas je bio golman na razini Zlomislica, parade tu i tamo ali ulazilo je i sve i svasta. Definitivno najgori od ovih koje smo prodali.
Bio je na Rujevici na tekmi s Olimpijom

Quote from: fiorellolaguardia on 31.08.2024, 13:10I ja sam. Ali draze mi je napit se jer smo nabili tovare i zavrsili ispred njih
Kažeš, sanjaš dan da smo 9. a tovari iza nas!  ;D

D
31.08.2024, 13:16 #3742 Last Edit: 31.08.2024, 13:17 by deo123
Tako je, napravit ćemo 3 dobra igrača prodati ih jer Tvornica Papira i Torpedo ne žele sponzorirati kao ni supak Usmiani, i krenuti iznova, i nadati se da u nekoj tamo petoj sezoni ćemo biti dovoljno jaki da opet puhnemo državno stvorenom ruglu iz Maksimira za vrat...ili će doći neki Stihl.. sve drugo je put u propast

Sjetimo se samo da firma čija je procijenjena vrijednost u ovom trenu milijardu eura!!! a čiji je vlasnik iz ovog grada ne daje svom klubu centa...tu i tamo bi se i toga trebali sjetiti pa izabrati gdje cemo

Quote from: Kostrena on 31.08.2024, 13:02Eto drugi smo i ganjamo kup, igramo finale ili odvojimo i?
To je uspješna sezona? Ok i šta onda?
I onda bi to trebalo biti začinjeno, dobro vođenom ekipom s definiranom igrom koja bi vjerojatno prošla suparnike u rangu ovogodišnjih pa bi se svako malo počastili tom euro nagradom. Ili smo osvajanjem jednog prvenstva i pokojeg kupa umislili da smo sad u rangu top ekipa u Europi?
Treba samo pametno i kvalitetno raditi, raditi i raditi. Novce za sad nemamo i kvalitetan rad je jedino čime se možemo uzdignuti. Nema na lako ćemo i kraticama. Vratiti sve na početne postavke, OK, ali ne paljenjem do temelja nego nadogradnjom onog  dobrog i micanjem lošeg.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: fiorellolaguardia on 31.08.2024, 13:10I ja sam. Ali draze mi je napit se jer smo nabili tovare i zavrsili ispred njih

Odmah da se ispričam za rječnik koji ću sad koristiti.

Jebali nas tovari više da nas jebali. Super, imamo ih šta sprdati i vadit mast, i šta onda. U isto vrijeme nam Dinamo buši novi šupak na Ruji, i to bez vazelina većinu vremena.

Ajmo se mi napit kad mi njima raširimo bulju, ili nam se navijačko postojanje temelji samo na tome da smo ispred tovara?
Isti kurac su jedni i drugi.

A
Quote from: Estel on 31.08.2024, 13:59

Odmah da se ispričam za rječnik koji ću sad koristiti.

Jebali nas tovari više da nas jebali. Super, imamo ih šta sprdati i vadit mast, i šta onda. U isto vrijeme nam Dinamo buši novi šupak na Ruji, i to bez vazelina većinu vremena.

Ajmo se mi napit kad mi njima raširimo bulju, ili nam se navijačko postojanje temelji samo na tome da smo ispred tovara?
Isti kurac su jedni i drugi.
Bas tako. Onda se ljute kad kažu da smo nojevi. Jebalo vas zadovoljstvo 2 mjestom i finalom kupa pa ispadanjem iz europe od smiješnih klubova. A Dinamo istovremeno nisi dobio 20 utakmica.👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

M
Zadnja dva posta  kapa dolje. To je to.

F
Pa tko kaze da je netko zadovoljan drugim mjestom? Jasno je svima da je trenutno prvo mjesto SF! Ja samo govorim da je bolje biti drugi nego šesti i da je bolje recimo tri puta tuci tovare i rugati im se nego da oni nas tuku i da se onaj supak livaja prsi tu po Ruji! Drugo, draze mi je gledati tekme i uzivati u 20 pobjeda nego u 12. Ne znam sta tu nije jasno. I ne znam sta nekog tu brine za koji k ce nam sada pojacanja?! Zasto ja kao navijac ne bi htio pojacanja? Zato da Misku ostane vise para ili sta?

M
31.08.2024, 14:20 #3748 Last Edit: 31.08.2024, 14:26 by moreplovac
Quote from: Arci1984 on 31.08.2024, 12:49
Quote from: MaČaĆeToMane on 31.08.2024, 12:47Šteta, bila bi jedna starleta manje.
Ajde Miško šta se čeka, prodaj to sve
Iskreno ja bi sad isto da sve rasproda i nikog ne dovede. U sve još kojeg juniora i super. I naravno da Djale ostane trener.
Ja mislim da Đale nije taj kapacitet. Ali ovo što pišeš bi bio zdrav početak, reset, s čovjekom koji ima plan i viziju. Vidjet gdje si pa dovodit po potrebi.

Sve ovo navedeno ali s nekim drugim, kvalitetnim.

Đalović nije stručan.

Ozbiljniji klub ga vjerojatno ne bi postavio ni kao prijelazno rješenje.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026