RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Quote from: moreplovac on 31.08.2024, 14:20
Quote from: Arci1984 on 31.08.2024, 12:49
Quote from: MaČaĆeToMane on 31.08.2024, 12:47Šteta, bila bi jedna starleta manje.
Ajde Miško šta se čeka, prodaj to sve
Iskreno ja bi sad isto da sve rasproda i nikog ne dovede. U sve još kojeg juniora i super. I naravno da Djale ostane trener.
Ja mislim da Đale nije taj kapacitet. Ali ovo što pišeš bi bio zdrav početak, reset, s čovjekom koji ima plan i viziju. Vidjet gdje si pa dovodit po potrebi.

Sve ovo navedeno ali s nekim drugim, kvalitetnim.
Ma to je sarkazam bio.

K
Samo Kruno Jurčić novi faraon!!

K
Dali ako objavim igrača koji nam 99% dolazi će to izaći u medije?

Quote from: Kostrena on 31.08.2024, 15:25Dali ako objavim igrača koji nam 99% dolazi će to izaći u medije?

Ja bi baš to napravio da vidim  :D

Rađe pošalji direkt pa ćemo mi objaviti ;D
#navodninavijač

E
Quote from: Kostrena on 31.08.2024, 15:25Dali ako objavim igrača koji nam 99% dolazi će to izaći u medije?
Ako je 99% onda objavi ionako ce doci ;D

M

Ako vrijedi čemu objavi ako nije pusti...bolje da se nerviramo kad dodje nego da čekamo uz nerviranje u vezi istog. 😁..ma objavi boli te taki
😁

Quote from: deo123 on 31.08.2024, 12:57Ajmo mi dovest još dva igrača solidna pa biti drugi i ganjati kup..ne kužim ova odustajanja radi KL, ajde da svake godine igramo i imamo 20M proračuna, shvatio bi..ali ono, mali klub iz malog grada..treba se dosta stvari tu poklopiti za ozbiljan rezultat.

Kakve floskule...jel trebamo kopati po proračunima svih sudionika KL da se vidi koliko ih ima manji baDJet od Rijeke, a opet igra europsku jesen?

Koji će nam k još dva igrača, za to famozno 4. mjesto i još jednu euro blamažu slijedeće godine.
Ovih 12 (ili 14) milijuna je sasvim dovoljno za solidan rezultat, ako dio uložiš u kvalitetnu struku, osiguraš im potrebne uvjete za rad i pustiš ih da rade.

Dakle, prvi temelj je predsjednik koji se ne miješa u sportsku politiku, nakon toga SD koji je u stanju zamisliti tu istu politiku, uložiti i razviti skautsku mrežu koja će dovlačiti igrače, uložiti i razviti akademiju iz koje će izlaziti igrači za momčad, i na kraju složiti stožer u kojem će biti ljudi koji znaju svoj posao, od kondicijskog, analitičara i pomoćnih trenera, pa do glavnog trenera.
Mi to nemamo i tu sva priča staje.
Sezona u šrotu od HNLa će biti samo zavaravanje do slijedećeg europskog šamara.

Tamo negdje daleko, a opet blizu...

R
I tako, od Jovetića smo očekivano došli na Dogana. :neretljak:

D
Meni je puno draža opcija Dogan nego Jovetic.

K
Đalović je na presici rekao da klub radi na iskusnom igraču koji će držati svlačionicu, možda dođu oba  ;D

A
Ima vise od tjedan kad sam rekao da Dogan dolazi jer sam dobio info

K
31.08.2024, 16:38 #3762 Last Edit: 31.08.2024, 16:43 by Kostrena
Quote from: Arci1984 on 31.08.2024, 16:36Ima vise od tjedan kad sam rekao da Dogan dolazi jer sam dobio info

Očito pregovori traju već duže, trebalo bi se do utorka znat sve, ponedjeljak nadam se
+možda nam je on bio alternativa ako ispadnemo a netko drugi ako prođemo

M
Barnabasz Stipanovic je također bio najbolji strelac druge lige, gledajući s vedrije strane nek se pokaže ubojit kao on i bit će dobro.
Roza oćale.

R
Quote from: deo123 on 31.08.2024, 16:28Meni je puno draža opcija Dogan nego Jovetic.
Da, jer je općeprihvaćeno razmišljanje navijača Rijeke da se prvak ionako unaprijed zna, a 4. bi u ovoj ligi bili i s Klić-Rački tandemom.
Kužim sve, ali ja bi svejedno volio vidit par dobrih nogometaša kod nas.