RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

m and 1 Guest are viewing this topic.

Prijelazni rok je do veceras u ponoc ili sutra do ponoci?

Ajde rijesite jos Linda i spremni smo za lov na vrh hrvatskog nogometa  ;D

K
Quote from: Deni323 on 04.09.2024, 17:39Prijelazni rok je do veceras u ponoc ili sutra do ponoci?

Još sutra

R
Quote from: Deni323 on 04.09.2024, 17:39Prijelazni rok je do veceras u ponoc ili sutra do ponoci?

Sta nije za igrace pod ugovorom iz HNL do 4.9 u ponoc ...ovi su svi izvana I slobodnih papira...mozemo to lagano razvuci .svaki dan jedan ...taman kad mislis to je to...ono oko 2pm novi video  :nisamja:

I
Meni je drago da smo se makli od preplata.
To sr ionako ne može ništa promijeniti, ovdje sa igračima ima puno varijacija na temu.

Bit će zanimljivo sada kako će se to sve uklopiti.

I... završio je lotto.
Bio sam obećao da kupujem pretplatu bilo kome ako Pasalic ode negdje za vise od 5 M € do 31.08.
Sad mogu samo uzeti kokice

D
04.09.2024, 17:58 #4129 Last Edit: 04.09.2024, 18:05 by ddrizala
Bas sam htio prokomentirat to, ali vidim da vec i drugi kuze. Dinamo proigrao s 3-5-2, a mi odmah kao neki sin koji kopira tatu prebacujemo sve u 3-5-2 ili 4-4-2 i pokusavamo kopirati stil igre.

Ne znam iskreno trebaju li nam 3 spice, od kojih mi se cini da su svi slicnog stila igre osim mozda Dogana koji nema neku tehniku spustanja i proigravanja sto je svakako minus, a ne plus, ali ima on i svojih prednosti. Radje bih uzeo ili Pericu ili Dogana uz Andrica i probao naci nekog bocnog igraca ili veznjaka umjesto Petrovica (po mogucnosti ne Gojak i neki Dinamov isprdak nego netko s iskustvom i relativno dobrom formom).

Mislim da od ove trojice jedan svakako nece biti zadovoljan sjedenjem na klupi, pogotovo Dogan za kojeg imam osjecaj da ce htjet igrat pa ce mozda i unositi nemir u ekipi, ali zivi bili pa vidjeli. Perica ako ga krene igrat ce sigurno, a Andric ce se morat potrudit da ne zagrije klupu izmedju ove dvojice. Uglavnom, igrat ce onaj koji bude zabijao, pa svidalo se to ovom koji sjedi na klupi ili ne.

Nemam insajderske info, ali ako Pasalic stvarno ide, nadam se da ce taj Lind ako dodje biti dostojna zamjena, a ne samo popunjavanje broja, dok se na spici opskrbljujemo igracima sakom i kapom...

R
Mislim ono ja sam odrastao ma frkancima I njokima pa.i fuzima ali imam.osjecaj da se nove generacije hrane struklima ili da se preslo na to...koliko proljeva mozes procitat ..D nam iz guzice izlazi..3/5/2 priprema za purgere  :svakacast:  :svakacast:

I
Petroviča se rješavati? Držali ga dok se oporavljao od ozljede, prošao pripreme, pokazao se odličan povremeno, dobar uvijek, igra nazad gleda naprijed, pluća ko Janko, pozvao ga Kek....
Svašta.

A
Po germanijaku, nakon današnje najave da je Dogan gotova stvar, eto izašlo da je i Gojak gotova stvar
https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/rijeka-je-dodala-gas-pao-je-dogovor-amer-gojak-potpisuje-za-bijele/134653

Čudno da nije spomenuo Menala. Baš bi bilo dobro da barem jedan od te dvojice ne dođe.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Iqteam on 04.09.2024, 19:14Petroviča se rješavati? Držali ga dok se oporavljao od ozljede, prošao pripreme, pokazao se odličan povremeno, dobar uvijek, igra nazad gleda naprijed, pluća ko Janko, pozvao ga Kek....
Svašta.
kakav petrovic hahagahaha alibi igrac... niti se otkriva niti se ubacuje... jedino zna nazad do golmana.... nemojmo zvucat ko tovari za krovinovica

K
Meni je Petrović nevidljiv, od kad je došao nema učinka nikakvog izuzev jedne asistencije

..playstation generation.. :sta:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

K
Fuj gade mi se ova pojačanja, koja imaju na istagramu zalijepljene dinamove golove sa srceparajučim opisima, krepajte

Quote from: Kostrena on 04.09.2024, 20:06Fuj gade mi se ova pojačanja, koja imaju na istagramu zalijepljene dinamove golove sa srceparajučim opisima, krepajte
Zreli za tankiranje dođe li opet do borbe za naslov.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Kostrena on 04.09.2024, 20:04Meni je Petrović nevidljiv, od kad je došao nema učinka nikakvog izuzev jedne asistencije

Tko je tebi dobar?