RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Quote from: Kostrena on 04.09.2024, 20:06Fuj gade mi se ova pojačanja, koja imaju na istagramu zalijepljene dinamove golove sa srceparajučim opisima, krepajte

Prvo da napišem Kostrena..
Bog ti da zdravlja da te ni..bili bi slijepi i gluhi..

Ovdje misliš na Menala..ili?

Zekotova internet bojna u akciji. Budite upozoreni...

K
Quote from: 18orvat on 04.09.2024, 20:14
Quote from: Kostrena on 04.09.2024, 20:04Meni je Petrović nevidljiv, od kad je došao nema učinka nikakvog izuzev jedne asistencije

Tko je tebi dobar?
Oni koji nisu igrali za Dinamo, nikad, izuzev Petrovića 😆
Nisam rekao da je loš, nego nevidljiv, možda ga ja ne vidim u igri, možda radi taj nevidljivi posao, ti si zaključio da je to loše

Quote from: 18orvat on 04.09.2024, 20:23Zekotova internet bojna u akciji. Budite upozoreni...

Que?
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Meni se čini da Petrović odradi dosta destrukcije i ima ga svukud po terenu  :bo:

M
Quote from: Kostrena on 04.09.2024, 20:26
Quote from: 18orvat on 04.09.2024, 20:14
Quote from: Kostrena on 04.09.2024, 20:04Meni je Petrović nevidljiv, od kad je došao nema učinka nikakvog izuzev jedne asistencije

Tko je tebi dobar?
Oni koji nisu igrali za Dinamo, nikad, izuzev Petrovića 😆
Nisam rekao da je loš, nego nevidljiv, možda ga ja ne vidim u igri, možda radi taj nevidljivi posao, ti si zaključio da je to loše
Petrović je zabio i Corvinulu baš tako što je došao iz drugog plana.
Dečko se je po meni odradio dobro, kupio ničije lopte, prekidao napade protivnika.
Vidjet ćemo kako će funkcionirati gdje umjesto usamljene 6-ice bude uparen sa još jednom, Hodžom. Neki igrači obavljaju takav posao u momčadi da nisu atraktivni ali obave puno posla.

I
04.09.2024, 21:18 #4146 Last Edit: 04.09.2024, 21:19 by ispod stijena
Vratite nam FoF forum
Ovdje nam ne pase kvorum.  :vijesti:

TIRe temu zatvaaaaraaajj
Temu zatvaraaaajjj.    :vijesti:

Petrovic los(valjda jedini igrač u ovom kadru koji ima sposobnost fizike  i taktike na razini euro liga)ovaj ima slike od kluba u kojem je prije igrao (trebao bi imati pedigre Bradarica), od Culine žena je danas popila  troje kafe ne dvo.
Forsi je ona iz onega drugega sela.
Od Perice baba i baba od Culine su zermane,
Dida od Perice je bija prvi komunist Zadra
Sestra od Perice je ljubavnica od Sinovcica,
A ženska koja cisti apartmane od sinovcica je ujna od Amera Gojaka.

Sve je jasno ko dan.

Možda ipak da se vrati "tema pretplate"  :'(

I
04.09.2024, 21:20 #4147 Last Edit: 04.09.2024, 21:25 by Iqteam
Krenulo je od mene s čuđenjem na stav da se treba zamijeniti Petroviča pa da malo pojasnim svoje viđenje.
Igrao je svaku ako se ne varam i dvije evropske je igrao loše.  Prvu kući protiv Elfsborga gdje je trebao sam povezati stopere i napad i nije ga bilo i nije mu imao ko pomoći. Druga je Ljubljana. Početak sezone je igrao bliže golu i tada je bio vidljiviji svima i zabio je i asistirao. Zadnje tekme igra iza i igra vrlo dobro ali se ne vidi jer ne dolazi ni u 16 ni na povratne, pa čak ni poslje kornera. Zašto? Uloga mu je da ostaje iza jer može istrčati eventualnu obranu kontre. Pokazati će se brzo i njegova dubinska lopta kroz dvije linije koju ima jer vidi jako puno toga na terenu. E sad, zato jer vidi puno nekad vrati u zadnju liniju ali ta igra se ne može nazvati "Samo vraća golmanu".

Quote from: Deba on 04.09.2024, 20:02
Quote from: Iqteam on 04.09.2024, 19:14Petroviča se rješavati? Držali ga dok se oporavljao od ozljede, prošao pripreme, pokazao se odličan povremeno, dobar uvijek, igra nazad gleda naprijed, pluća ko Janko, pozvao ga Kek....
Svašta.
kakav petrovic hahagahaha alibi igrac... niti se otkriva niti se ubacuje... jedino zna nazad do golmana.... nemojmo zvucat ko tovari za krovinovica

Ne otkriva se i ne ubacuje  :sta:  :sta:

Onaj tko kaže da Petrovič nije dobar igrač nema pojma o nogometu...

Svaka vama svima cast ako vi vidite ista u petrovicu, al ja iz utakmice u utakmicu ocekujem da napravi neku razliku na terenu i nikako da krene...

K
Info... Imamo još 3 ulazna transfera i jedan odlazak...
Odlazak nije Pašalić!

A

A
Quote from: Kostrena on 04.09.2024, 22:08Info... Imamo još 3 ulazna transfera i jedan odlazak...
Odlazak nije Pašalić!

Za dva ulazna već gotovo sigurno znamo...Dogan i Gojak...a treći znamenkasti broj je? treći znamenkasti broj je? Sigurno Menalo ili ja to diram gubavim prstima pa sam pokvario :D

K
Ne smijem reći, ni jedno ime, zahtjev od izvora, ali brojke su te

Quote from: Kostrena on 04.09.2024, 22:08Info... Imamo još 3 ulazna transfera i jedan odlazak...
Odlazak nije Pašalić!

Dakle, van Selahi, a unutra Dogan (ide u kvotu ta tri ili ga vec gledamo kao rijesenog?), Gojak i Menalo/Lind?
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è