RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Ro-Ro on 05.09.2024, 20:57Ako.dodu iz Dinama bez ugovora ...ne valja
Ako dodu iz Dinama na posudbu ...ne valja
Ako su nekada igrali u Dinamu pa otisli vam ....ne valja
Ako su igrali u HNL a imaju 27-29 ...ne valja

Znaci 7 opcija nam ne odgovaraj :bo:

Ako su iz Hajduka....ne valja
Ako su iz HNL ...ne valja

Tesko je danas biti navijac Rijeke

Inace prosle sezone smo imali mladu neiskusnu ekipu I pukli na svim frontovima da bi zavrsili tu pricu u Ljubljani

Sada smo.doveli iskustvo I nadograduli ekipu...mozemo tako razmisljati ili na onaj iznad nacin....kako kome odgovara

vječni odvjetnik gospodina Damira  :svakacast:  :neretljak:
SPORTSKI ODLAZI!

Z
@Kostrena

dolazi li još Menalo?
Također kako je došao Gojak, a Hodža vjerojatno ostaje što je s Bandom, Burčulom, Babićem?

ne dovođenje stopera i bočnog mi je glupo, ali naši gledaju da ako se ozlijedi trojac standardnih stopera upadaju Devetak i Smola koji su takozvani bočni, a više stoperi.  Jedan Heister koji je došao u Istru i Pajač u Loksu su avioni za naše bekove koji su  više stoperi nego bočni.
Usudim se rećui da kad se gledaju bočni igrači na obje strane da smo tu na samom dnu lige, uz Slaven.

I
Quote from: Zelko Maler on 06.09.2024, 08:18@Kostrena

dolazi li još Menalo?
Također kako je došao Gojak, a Hodža vjerojatno ostaje što je s Bandom, Burčulom, Babićem?

ne dovođenje stopera i bočnog mi je glupo, ali naši gledaju da ako se ozlijedi trojac standardnih stopera upadaju Devetak i Smola koji su takozvani bočni, a više stoperi.  Jedan Heister koji je došao u Istru i Pajač u Loksu su avioni za naše bekove koji su  više stoperi nego bočni.
Usudim se rećui da kad se gledaju bočni igrači na obje strane da smo tu na samom dnu lige, uz Slaven.

Dalić je "škicao" Godu.

Hiester i Pajač "avioni" za Smolu.

Smolu uz sve ono što odigra i koji ima karakter 35 godišnjaka?

Kako se kaže. Čovjek uči dok je živ. Blagodat je čitati ovaj forum.

F
Ja isto ne znam kad ce se prestati sa podcjenjivanjem Smole.

Z
Quote from: ispod stijena on 06.09.2024, 08:24

dolazi li još Menalo?

Dalić je "škicao" Godu.

ne kužim baš zašto imaš potrebu barniti Smolu, pisanjem  raznih rebusa ( ko i obično), ko da sam ga ja nešto na osobnoj razini napao? Ja sam gledao golove i asistencije bočnih igrača.

Nevjerojatno.

I
06.09.2024, 08:49 #4310 Last Edit: 06.09.2024, 08:50 by ispod stijena
Quote from: Zelko Maler on 06.09.2024, 08:36
Quote from: ispod stijena on 06.09.2024, 08:24

dolazi li još Menalo?

Dalić je "škicao" Godu.

ne kužim baš zašto imaš potrebu barniti Smolu, pisanjem  raznih rebusa ( ko i obično), ko da sam ga ja nešto na osobnoj razini napao? Ja sam gledao golove i asistencije bočnih igrača.

Nevjerojatno.

Divim se što  si pogledao svih 6 utakmica Heistera lani u bugarskoj ligi i što redovito pratiš Serie B.

A malo mi ipak smeta što si to odradio u rebusima jer sad nije jasno kako bi to zadovoljili igrači koji su bili na marginama HNLa i +30 godina kad smetaju dovedeni nekad top igrači HNLa sa under 30 godina.

@Zelko Maler
Bočni igrači su obrambeni igrači. Ako nešto napravi u napadu to je upgrade. Ali primarno je da bočni igrač nije porozan u fazi obrane jer ti upravo takvi trebaju protiv jačih momčadi.
Ako se nešto ima ya gunđat Smolčiću je nedostatak brzine i činjenica da ga u izolaciji bolja krila nadmudre. Ali to bolja krila ionako rade pa ovo drugo i nije neki problem.

Z
heister i pajač su samo dva imena. nebitni su. To su igrači za loksu i istru. za njihov proračun i snagu kluba su pojačanja. devetak nije pojačanje za istru, a mi smo ga doveli. mene muči da istra su istra i loksa doveli bočne adekvatne njihovoj moći, a mi ne da nismo doveli bočne adekvatno našpj moći, nego smo doveli jednog bočnog razine ispod istre i lokse.

btw hester koliko vidim u dobroj kondiciji, zabio tovarima u 1. minuti. da ništa više ne napravi to je više od devetaka.

K
Još Menala čekamo, da mu se vlasnici smiluju i potjeraju ga iz kluba.
Mi vjerojatno prelazimo sa 3 iza tako da će Smolčić biti desni stoper, ili možda pripremamom formaciju za Leku koji će doći sa novim vlasnicima 😵�💫

Jel Jerku?
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Boy1da on 05.09.2024, 20:49I Gojak i Djogani su rekli da ce se borit za prvo mjesto (druga dva nisam slusao), ne samo "vrh haenela, što dalje u kupu itd".

Brzo će njih Gazda dovesti u red. Još najbolje da mora isplatiti svima premije za osvojeno prvenstvo, propast će klub...
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Kostrena on 06.09.2024, 09:24Još Menala čekamo, da mu se vlasnici smiluju i potjeraju ga iz kluba.
Mi vjerojatno prelazimo sa 3 iza tako da će Smolčić biti desni stoper, ili možda pripremamom formaciju za Leku koji će doći sa novim vlasnicima 😵�💫

Zajebavas se ili ?  :neretljak:

D
Quote from: I2 on 06.09.2024, 10:07
Quote from: Kostrena on 06.09.2024, 09:24Još Menala čekamo, da mu se vlasnici smiluju i potjeraju ga iz kluba.

Zajebavas se ili ?  :neretljak:

Previse slucajnih informacija da bi se zajebavao... :sta:

Menalo vjerojatno dogovara uvjete povratka na Maksimir po sedmu šansu dogodine. Zapeli su na točki 5, koja definira kad će Tomo Ničota i Davorin Olivari početi pisati o interesu najdražeg kluba. Njihov prijedlog je prije 32. kola i derbija s Dinamom 26.4., ali Menalo bi htio prije 23. kola koje se igra 22.2., jer na taj način bi imao dovoljno vremena za nagovoriti DRS-a da ipak prihvati Dinamovu ponudu od 150 tisuća maraka i pet metara drva (koja je definirana točkom 2).

Ove ostale bi bez problema prihvatio, čak i Komnena "ZG u srcu" Andrića, al Menalo kojem sve drže Mamići (kao i Jankoviću uostalom), čak i na stranu šta je skroz nebitan igrač za trenutni kadar... Ma ajde u kurac i sportska politika.

@Ro-Ro vidi me opet sam negativan :neretljak: Zamisli navedeš 7 opcija, 4 su vezane uz Dinamo i eto složiš priču da nama ništa nevalja :bo: Pričaš o neiskusnoj ekipi koja je pukla prošle godine, a evo žarko me zanima kako će ove HNL iskusnjare poput Andrića i Menala "zapeti" kad (daj Bože...) se bude lomila sezona na proljeće. Dok istrčimo u (nimalo nerealnom) sastavu Zlomislić - Smolčić, Galešić, Radeljić, Goda - Hodža, Gojak - Pašalić, Janković, Rukavina - Andrić... Još Pašalića zamijeni Menalo u 2.p. i lagano završiš utakmicu sa 6/11 bivših igrača Dinama. Jel tebi to normalno? Zadnji takav sastav pamtim kod Rožmana kad je gazda zadnji dan doveo Menala i Kulenovića pa su istovremeno trčali Capan, Halilović, Tomečak, Franko, Murić, Menalo + Pavičić i Kulen.

Vrhunac koliko vidim je bio ovdje, poraz u Maksimiru: https://www.transfermarkt.com/spielbericht/index/spielbericht/3445986
Nevistić, Tomečak, Capan, Štefulj, Pavičić, Franko, Murić, Menalo, Kulen = 9/11 Dinamo. :svakacast:

A istovremeno prošle sezone sa tim neiskunim golobradim brižnićima izguraš sezonu skoro do kraja sa Dilaverom, Jankovićem, Pjacom i Marićem, od toga prvi i zadnji su praktički igrali po pol godine svaki, a Pjaca i Janković su igrali istu poziciju. I eto moglo se bez razmišljanja da je sve što je nekad potpisalo za Dinamo automatski kvaliteta.

Malograđanski mentalitet.
#navodninavijač

Dida je hvalio Leku pred neko vrijeme , koliko se sjećam .
:bo: