RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Quote from: IvyFiume on 07.09.2024, 11:34Svi igrači odlaze iz  tamošnjih klubova a mi šaljemo dijete kluba da tamo igra..... 🤦🏻�♀️
Dado bi Frigana bio prodao u Sjevernu Koreju da je došla dobra ponuda.

Srećom pa igrača nitko ne može natjerat da ide negdje gdje ne želi.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Fornax on 07.09.2024, 11:41
Quote from: IvyFiume on 07.09.2024, 11:34Svi igrači odlaze iz  tamošnjih klubova a mi šaljemo dijete kluba da tamo igra..... 🤦🏻�♀️
Dado bi Frigana bio prodao u Sjevernu Koreju da je došla dobra ponuda.

Srećom pa igrača nitko ne može natjerat da ide negdje gdje ne želi.

A znam da ....
Trebali su im uvalit Čabraju sa statistikama od Veldina, ionako u Rusiji imaju ograničen pristup internet podacima u Europi pa ne bi niti znali hahahaha 😉  😅

R

Ni blizu.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

R
Quote from: Boy1da on 07.09.2024, 13:09Ni blizu.

Mislis...Arapi su nudili 3 a gazda htio 5 ...po tome se orijetiran

K
2+nešto
Quote from: Ro-Ro on 07.09.2024, 13:14

Ta 2 broja jesu sad koji je znak između njih

F
Quote from: Kostrena on 07.09.2024, 13:182+nešto

Sta je dogovoreno ili su jos u pregovorima?

K
Delikatna je pozicija Selahija jer je igrač Rijeke, a nije lako mijenjati sredinu na relaciji Rujevica - Poljud.

- To je bila samo ideja, spominjanje imena, nije se ni korak krenulo u realizaciju. Budući da je propao posao oko povratka Tome Bašića na Poljud, Hajduk se raspitivao i za druge opcije, pa tako i za Selahija budući da zastupam i njega. Tražili smo nove ideje u cajtnotu. Selahi za kojeg ima i pet-šest drugih zainteresiranih klubova i ponuda je bio jedna od ideja, ali dalje od toga nismo otišli - rekao nam je Aliaj.

Kao što sam i pisao... Spike za glupi puk

A
Quote from: Kostrena on 07.09.2024, 13:182+nešto
Ja koliko zna 2 mil

Quote from: Kostrena on 07.09.2024, 13:53Delikatna je pozicija Selahija jer je igrač Rijeke, a nije lako mijenjati sredinu na relaciji Rujevica - Poljud.

Da sam ja strani igrač i da ne znam ništa o HNL-u, i da me zovu u Hajduk... Pa da mi netko pokaže snimke postrojavanja igrača i ostalih divota koje me dole čekaju, rekao bih "hvala lijepa".

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Kostrena on 07.09.2024, 13:53Kao što sam i pisao... Spike za glupi puk

Spike s njihove strane. Veći je "momenat" činjenica da je Selahi još jedan igrač sa izlaznom klauzulom u klubu u kojem "nema igrača sa izlaznom klauzulom".
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

T
Veldine dobar si dečko, riječki dečko. Ali vrijeme ti je da svoje nogometne vještine izbrusiš u nekoj drugoj sredini. I da klubu doneseš neke novce.

Pedaliraj i sve najbolje. Kao šta sam napisao prije, Van Basten nisi bio a ni Busquets. Podsjetio si na Andrijaševića u par navrata. Ali tvoje defanzivne rekacije kada si igrao na šestici su kriminalne, počevši od branjenja Baturine, Petkovića, Livaje i ostalih teškaša u HNLu. Tvoj gol u Švedskoj, ćemo ti isto zaboravit jer si riječki dečko. Dao si maksimum i to cijenim. Nisi otišao u Dinamo, i to isto cijenim. Jako dobar posao Rijeke, dapače izvrstan.

Ali Hodza, vrijeme ti je i sretno!

Z
zamjena Hodža-Gojak je za kaznu oduzimanje vozačke na 5 godina i kazna zatvora 2 godine.
Dopeljali smo pravog karaktera koji će sigurno ginuti za naš klub. :svakacast:  :neretljak:

O
Quote from: IvyFiume on 07.09.2024, 10:32
Quote from: Uzaludni on 07.09.2024, 08:18https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/kalinic-nije-glavni-krivac-za-debakl-prijelaznog-roka-no-hajduka-stopirao-dolazak-zvijezde-s-rujevice-15499743

Kazu u clanku da je otkupna klauzula za Selahija 650k €

Zanimljivo kako se ovima u Hajduku u mj dana od transfera Džeke iz Fenerbahcea spika pretvorila u
 "Hajdukov Nadzornog odbora za otkup" stopirao plan Kalinića da dovede Selahija.

😅
Tovari nemaju para.

B
Neznam ja sam isto podijeljenih osjecaja. Odlazi domaci decko, navijac Rijeke. Jedan od rijetkih kole srce kuca za ovaj klub.

S igracke strane, vec je dvije godine u prvoj ekipi i mozemo reci-nije to to. Ne napreduje nesto strelovito s obzirom na minutazu. Taj andrijasevicki ulaz iz drugog plana, no za veznog- motorika, pokrivanje prostora, dueli, duge lopte nema. A ono u Svedskoj cemo naravno oprostiti.
A zamjena Gojak-Hodza, nije bas zamjena jer i da su isti igraci bogatiji smo za 3 milijuna eura.

A za odrediste- neznam za vas al ja bi 10 puta radije isao u Rusiju nego emirate il sta vec, medu onaj vruci pakao dole i arape. Uostalom vidi sta od Miska nam ostalo zbog njih.Prolupao u Dubaiu.
A sigurnost- Kazan udaljen od fronte koliko i Hrvatska. U svakom slucaju sigurniji je bilo koji dio Rusije nego npr Meksiko gdje je Vukcevic isao-a tad se nismo bojali za njega.

U svakom slucaju- sretno Veldine, nadam se da smo pogrijesili i da ceme te gledati u vrhunskim klubova jednog dana.