RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Nebi me više uopće iznenadilo da iduće sezone, Miško proda Smolu u Izraelsku Premier ligu...
U neki Hapoel Haifau ili Ironi Tiberias   ::)   

Z
07.09.2024, 16:08 #4411 Last Edit: 07.09.2024, 16:10 by Zelko Maler

pogledajte priču o legendi dinama i ponosnim zagrepčancom, Komnenom Andrićem, na prisilnom boravku u smrdljivoj Rijeci.

Srbin u Zagrebu.

Prvo i osnovno: sretno Veldine, užitak je bilo gledati te u našem dresu. Toplo se nadam da češ se jednom vratiti i pružiti još dobrih a i boljih partija.

A što se tiče kluba: ja ne znam što oni misle, ali sve što rade, koračić po koračić, mi sve više zagađuje atmosferu oko kluba.
Ispadanje iz Europe, tjeranje trenera u najgore vrijeme, ne dovođenje pojačanja na vrijeme, dovođenje male kolonije Dinamovaca, odlazaka naših mladih igrača, laganja s cijenom pretplate, laganje s neboderima, laganje s izlaznim klauzulama.

"I me schifa"reklo bi se na fiumanskom dijalektu - izazivaju mi gađenje.

V
Hodza ima smisla za igru,al meni nije jasno da mu nijedan trener u omladinskoj skoli/ 3 godine seniora nije objasnio da loptu ne moze u veznoj liniji primat vjecno okrenut ledima golu,a i cesto stoji iza protivnickog igraca i cak ni nije u mogucnosti da lopta dode kod njega.
Ima taj ulazak iz drugog plana,ali za veznog u taktickom smislu jako premalo.
Zao mi je da odlazi nas decko,ali opet on ce vec s tim transferom ocito rijesit egzistenciju,klub dobije lovu,a zamjenu imamo. Vuk sit,a koze na broju sta bi se reklo.
Jedino bi volio da ilinkovic i babic dobiju priliku,a ne tudi otpadci.

A
Quote from: IvyFiume on 07.09.2024, 16:04Nebi me više uopće iznenadilo da iduće sezone, Miško proda Smolu u Izraelsku Premier ligu...
U neki Hapoel Haifau ili Ironi Tiberias   ::)   
Bilo bi najbolja da proda sebe što dalje i ne vraća se više

M
https://www.rijekadanas.com/amer-gojak-nadam-se-da-cu-i-s-rijekom-osvajati-trofeje/?fbclid=IwY2xjawFJybFleHRuA2FlbQIxMQABHVkw4ihQwLxPNuo7gqQB1SLtxAgknTWdUfI6V2UUnXKlb0udEcU22JykJg_aem_l3azBGCZ_PmKhbVp-wwLmA#m0stcj7gt26tolhjctl

.....Nadam se da ću i ovdje osvajati trofeje. Oni će doći kao plod dobrog rada, a ja se nadam da ću svojim iskustvom i igrama dati doprinos da na kraju sezone svi zajedno slavimo.....

R
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 07.09.2024, 16:14Jedino bi volio da ilinkovic i babic dobiju priliku,a ne tudi otpadci.
Ja nebi, ja bi da igraju najbolji. Nekako sam uvjeren da Ilinković i Babić nisu najbolji i da je Gojak bar duplo bolji igrač. Meni je važan rezultat Rijeke, jebe mi se za karijeru apsolutno sve do jednog igrača pojedinačno neovisno od kuda je. U Rijeci trebaju igrati najbolji, svejedno domaći ili strani, mladi ili stari, oni koji mogu donijeti pobjedu trebaju igrati.

F
Kakva je situacija dalje sa dolascima? Mogu i dalje dolaziti igraci koji imaju slobodne papire? Da netko sada raskine s klubom, moze ga se angazirati,sta ne?

Quote from: fiorellolaguardia on 08.09.2024, 08:22Kakva je situacija dalje sa dolascima? Mogu i dalje dolaziti igraci koji imaju slobodne papire? Da netko sada raskine s klubom, moze ga se angazirati,sta ne?

Mislim da slobodni igrači mogu doći kad žele, za njih ne postoji prijelazni rok
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

F
Quote from: Uzaludni on 08.09.2024, 08:34
Quote from: fiorellolaguardia on 08.09.2024, 08:22Kakva je situacija dalje sa dolascima? Mogu i dalje dolaziti igraci koji imaju slobodne papire? Da netko sada raskine s klubom, moze ga se angazirati,sta ne?

Mislim da slobodni igrači mogu doći kad žele, za njih ne postoji prijelazni rok
To kuzim, ali me zbunilo ono nesto da moraju raskinuti ugovor do ponoci prijelaznog roka.

Z
scope igrača kojima mi prilazimo je jednostavno tragičan. Bio je prije puno širi i bolji, od odlaska Volpija je tragičan.
Upravo zato, ko što je rekao i @Kostrena bi me i vjerojatno vas jako razveselio dolazak Viktora Linda, ali nažalost ništa.

šteta da mi možemo dopeljati samo Menala na krilu, a ne npr ovakve igrače: https://www.transfermarkt.com/jeremy-livolant/profil/spieler/324806

Quote from: Boy3006 on 07.09.2024, 10:09-2
- zbog laganja o klauzulama,
- zbog laganja o tome da ce odlaske nadomjestiti dolasci jednake ili veće kvalitete
- zbog katastrofa tajminga dolazaka i odlazaka
- zbog Devetaka ( nek se sam sebi poserem u usta)
- zbog cirkusa oko trenera
- zbog "svi su na prodaju" stanja uma koji tjera igrace da cijelo ljeto razmisljaju o transferu umjesto o pretkolima

Potpis za nabrojeno, ali rok je ono odrađen 3+, prije svega jer je prekasno, a onda i zato jer bekove nismo riješili.

Ma složila se solidna ekipa za hnl, realno dosta iskusna i sa malim potencijalom razvoja i prodaje (ako netko ne iskoči od ovih što prelaze u seniore, ali ti mi se čine prezeleni)

Za Hodžu mi je žao da odlazi, nadao sam se da će biti i kapetan uz Galešića i Smolčića (kojeg osobno ne preferiram u 11 na beku i nadao sam se vraćanju na stopera)..

Uglavnom previše toga smo mi tu čekali, vidi se iz datuma transfera..

Veldine sretno, ja mislim da možeš i bolje, ali ok, možda ti treba nadogradnja negdje drugdje.. volio bi da je otišao prema zapadu. nadam se da će se jednom i vratiti..
Ko se sjeća Kreilacha, to je bilo prilično slično što se tiče igre Hodži, on je kasnije naravno još napredovao, ali mi nismo imali njega u prime-u.
Ostao je dužan osvojiti trofej sa Rijekom, tako da, prije ili kasnije..

I
08.09.2024, 10:40 #4422 Last Edit: 08.09.2024, 10:55 by ispod stijena
2,5 laganih + neki bonusic ako se ostvari.

Za Hodzu

K
Ako uđu u skupine Europe koje ne igraju 🤪