RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Nema Menala, kao što je rečeno onaj dan i neće doći, nadam se NIKAD!

K
Quote from: Snowcrash on 08.09.2024, 18:46
Quote from: Monarh on 08.09.2024, 18:17https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/menalo-ne-dolazi-u-rijeku/134814?fbclid=IwY2xjawFKrRJleHRuA2FlbQIxMQABHRbffN-zUriezTEe5-5iePXZplIMUJtmOwzXM1qyWYppuajdnZILDY4w9g_aem_eOzp2cwDeAWweWDcJKfq6g

A ovi kažu da ne dolazi  :svakacast:

To što piše u tom članku je notorna glupost. Igrač se može, u bilo kojem trenutku, odreći novčane nadoknade koja mu pripada do kraja važećeg ugovora.

Da jer jako voli Rijeku

B
Nadam se da netko u klubu mozda cita ovaj forum.
Posrali su se po nama sa pretplatama, sa cirkusom oko trenera, sa petardom u Ljubljani...i dalje smo tu i pitanje koliko mozemo trpiti.
Menalo je jos jedna samarcina koja nam ne treba dok lezimo na podu...
Uostalom vrijeme je da Djuro i Butic vise igraju.

I
Quote from: Ro-Ro on 08.09.2024, 18:39Loncar inace pokriva Rijeku za SN...nas decko..forumas... cudno da je to izaslo ako Menalo ne dolazi

Čujem da je taj Lončar tovar.

;D

R
Quote from: Ian Curtis on 08.09.2024, 19:45
Quote from: Ro-Ro on 08.09.2024, 18:39Loncar inace pokriva Rijeku za SN...nas decko..forumas... cudno da je to izaslo ako Menalo ne dolazi

Čujem da je taj Lončar tovar.

;D

😂😂😂😂😂 I to sto kazes....

Menalo ima 600 000€ ugovor do 15.06.2026. dakle još 2 godine, a oni mu nude 3 mjesečne plaće za raskid, na što on ne pristaje.

Ovdje vjerojatno ne bi imao više od 150 000€ pa eto računice zašto ne dolazi...

A
Quote from: T.T.N.Y. on 08.09.2024, 21:27Menalo ima 600 000€ ugovor do 15.06.2026. dakle još 2 godine, a oni mu nude 3 mjesečne plaće za raskid, na što on ne pristaje.

Ovdje vjerojatno ne bi imao više od 150 000€ pa eto računice zašto ne dolazi...

Po svemu sudeći, najbolje što može nama dati jest da tamo i ostane do kraja ugovora  ;D

M
Meni je Menalo dobar igrač ali zbog poteza u povijesti, i to vezanih, nebih volio da dođe.

O
Ajmo analizirat da li nam treba Menalo? Dakle ja ne znam da li on igra lijevo ili desno krilo,ako igra lijevo tada nam ne treba, ako igra desno a Pašalić odlazi onda nam čak i treba. Ako Pašalić ostaje onda nam ne treba. Dakle šta je s Pašalićem da li odlazi ili ostaje???????? Tu je poanta. Tu treba dati odgovor u svezi Menala.

R
Skupe pretplate, najsramotnija utakmica u povijesti kluba, neka čudno loša atmosfera u i oko kluba, ne baš dobar start u prvenstvu i jako loša utakmica u Varaždinu, smjena Sopića. Puno negativnog sve u svemu, ali mora se priznat da je kraj prijelaznog roka bio top svih nasih mogućnosti s obzirom da uvijek dovodimo samo besplatne igrače. Perica i Gojak bi definitivno trebali biti velika pojačanja. Perica je rušio velike klubove po serie A, daleko bolji napadač od npr. prošlog Ivanovića, o Obregonu da ni ne govorim. Ako se dovede fizički u red, mi ponovno imamo napadača barem u rangu Čolaka, ako ne već Drmića i Gavranovića. Perica je u najboljim igračkim godinama. Gojak je u dvije vrijeme bio član prvih 11 jakog Dinama, siječanj se da je nerijetko bio i najbolji igrač BIH. Kako, odnosno zasto se njegova karijera pogubila, nemam pojma, ali trebao bi biti nas glavni vezni igrač, pretpostavljam da će Fruk trajno na klupu. 
Pašalić je neočekivano ostao, to je možda i najvažnije.  Sada, u ovom trenutku ova Rijeka kvalitetom mi djeluje bar jednako dobra kao prošlogodišnja, ako ne i malo jača. Ok, nema više Pjace, ali ako ne bude problema, u Peticu smo dobili napadača koji nam je previše falio prošle sezone. Goda se vjerujem konačno vraća na lijevog beka, vjerujem da je Devetak odigrao svoje za Rijeku. Moram još jednom izraziti žaljenje jer su pojačanja došla prekasno, ali vjerujem da ćemo na kraju biti 2. još uvjerljivije nego prošle godine.

O
Quote from: R13KA on 09.09.2024, 00:17Skupe pretplate, najsramotnija utakmica u povijesti kluba, neka čudno loša atmosfera u i oko kluba, ne baš dobar start u prvenstvu i jako loša utakmica u Varaždinu, smjena Sopića. Puno negativnog sve u svemu, ali mora se priznat da je kraj prijelaznog roka bio top svih nasih mogućnosti s obzirom da uvijek dovodimo samo besplatne igrače. Perica i Gojak bi definitivno trebali biti velika pojačanja. Perica je rušio velike klubove po serie A, daleko bolji napadač od npr. prošlog Ivanovića, o Obregonu da ni ne govorim. Ako se dovede fizički u red, mi ponovno imamo napadača barem u rangu Čolaka, ako ne već Drmića i Gavranovića. Perica je u najboljim igračkim godinama. Gojak je u dvije vrijeme bio član prvih 11 jakog Dinama, siječanj se da je nerijetko bio i najbolji igrač BIH. Kako, odnosno zasto se njegova karijera pogubila, nemam pojma, ali trebao bi biti nas glavni vezni igrač, pretpostavljam da će Fruk trajno na klupu. 
Pašalić je neočekivano ostao, to je možda i najvažnije.  Sada, u ovom trenutku ova Rijeka kvalitetom mi djeluje bar jednako dobra kao prošlogodišnja, ako ne i malo jača. Ok, nema više Pjace, ali ako ne bude problema, u Peticu smo dobili napadača koji nam je previše falio prošle sezone. Goda se vjerujem konačno vraća na lijevog beka, vjerujem da je Devetak odigrao svoje za Rijeku. Moram još jednom izraziti žaljenje jer su pojačanja došla prekasno, ali vjerujem da ćemo na kraju biti 2. još uvjerljivije nego prošle godine.
A možda i prvi Dinamo igra LP

Quote from: Orpat on 09.09.2024, 00:24
Quote from: R13KA on 09.09.2024, 00:17Skupe pretplate, najsramotnija utakmica u povijesti kluba, neka čudno loša atmosfera u i oko kluba, ne baš dobar start u prvenstvu i jako loša utakmica u Varaždinu, smjena Sopića. Puno negativnog sve u svemu, ali mora se priznat da je kraj prijelaznog roka bio top svih nasih mogućnosti s obzirom da uvijek dovodimo samo besplatne igrače. Perica i Gojak bi definitivno trebali biti velika pojačanja. Perica je rušio velike klubove po serie A, daleko bolji napadač od npr. prošlog Ivanovića, o Obregonu da ni ne govorim. Ako se dovede fizički u red, mi ponovno imamo napadača barem u rangu Čolaka, ako ne već Drmića i Gavranovića. Perica je u najboljim igračkim godinama. Gojak je u dvije vrijeme bio član prvih 11 jakog Dinama, siječanj se da je nerijetko bio i najbolji igrač BIH. Kako, odnosno zasto se njegova karijera pogubila, nemam pojma, ali trebao bi biti nas glavni vezni igrač, pretpostavljam da će Fruk trajno na klupu. 

Mi možemo bit prvi ko i prošle godine, do ranog proljeća dok diname ne ispadne iz evrope, i onda se stvari vraćaju na svoje....
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Mislim da nam šanse nisu baš ravne nuli trenutno. Možda nekih 10%.

R
09.09.2024, 12:17 #4453 Last Edit: 09.09.2024, 12:18 by R13KA
Quote from: Uzaludni on 09.09.2024, 11:21
Quote from: Orpat on 09.09.2024, 00:24

Mi možemo bit prvi ko i prošle godine, do ranog proljeća dok diname ne ispadne iz evrope, i onda se stvari vraćaju na svoje....
Ako ćemo objektivno, ne navijači, do Božića će prvenstvo biti rješeno pravde tiče borbe za prvaka. Bilo bi veliko iznenađenje da se ponovi nešto kao prošle godine

M
Mislim da Gojak neće izgurat Fruka, drugačiji tip igrača su.