RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Quote from: robil on 10.09.2024, 18:22Ja bi još o tome ako može. Ako ne banirajte me. Ide mi na kurac da se dijele karte jel veliki vožd mora uvijek bit u pravu.

Ako ćemo iskreno uvijek su se dijelile. Pogotovo klincima, što je super. Ali jbg... urušili su odnose i sada sve smeta.

S
Quote from: Vado Magnar on 10.09.2024, 19:53
Quote from: robil on 10.09.2024, 18:22Ja bi još o tome ako može. Ako ne banirajte me. Ide mi na kurac da se dijele karte jel veliki vožd mora uvijek bit u pravu.

Ako ćemo iskreno uvijek su se dijelile. Pogotovo klincima, što je super. Ali jbg... urušili su odnose i sada sve smeta.

Mi i ulaznice, to je otprilike kao Hajduk i kadrovska politika, uključujući i najnovijeg Kalinića. Super je kad dijele klincima, ali nije super kad nemaju mjesta za te klince, pa se jadni klinci seljakaju triput prije početka utakmice, a na kraju sjede na prolazima. Pitanje je koje im ulaznice i podijele, nego samo, onako đuture uvale trenere s djecom unutra. Meni je to bio ritual... dizat djecu s mog mjesta.

A najbolje je bilo kad mi na finalu kupa na Kantridi još, 2014., cura na šalteru rekla "Vaše je mjesto prodano". Na koje sam imao pravo, prema svim najavama, a bez ikakvog prethodnog upozorenja da bih mogao ostati bez tog mjesta. I nije bilo prodano, nego su neke "goste" uvalili na naša mjesta.

Također i na mitskoj domaćoj pušioni od Austrije Beč. Istini za volju, tamo su najavili da ćemo biti izgnani, ali nisu rekli da prepuštamo mjesta navijačima Austrije. Najodvratnija europska utakmica, nakon Ljubljane. Gledam nemoć naših na terenu, a dva tjedna prije toga mi ih razbili u Beču. Onako sjeban, kao da je netko odlučio još našamarati mrtvog magarca, vidim kako s mog mjesta urla od veselja neki debeli Austrijanac. I jodla, okružen ekipom svojih  pijanaca okolo.

I
To Sandro sto spominješ je realno problem malog stadiona.
Isto se sjećam na Kantridi kad su bili navijači izgnani radi Betisovih.
Znam i da je recimo ta famozna popunjenost Poljuda isto rezultat djeljenja.
Na zapadu na bilo kojem derbiju se ulaznice djele Šakom i kapom.
Ali da, ako nešto platiš i ako je to tvoje, a oni te prognaju, E onda treba da te fino i obeštete

Quote from: SandroB on 10.09.2024, 20:39Mi i ulaznice, to je otprilike kao Hajduk i kadrovska politika, uključujući i najnovijeg Kalinića. Super je kad dijele klincima, ali nije super kad nemaju mjesta za te klince, pa se jadni klinci seljakaju triput prije početka utakmice, a na kraju sjede na prolazima. Pitanje je koje im ulaznice i podijele, nego samo, onako đuture uvale trenere s djecom unutra. Meni je to bio ritual... dizat djecu s mog mjesta.

Zločesti Sandro tjera djecu ća i moraju sjediti na hladnim betonskim stepenicama. Još će i bubrege prehladiti zbog njega.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
11.09.2024, 09:35 #4489 Last Edit: 11.09.2024, 09:38 by Zelko Maler
Frigan i Hožda su jako dobro unovčeni. NJih dvoje ca 9 -10 mil eura.

Tu je upao i Ivanović. Najjači value i moneyball u povijesti kluba valjda. Od 0€ i praktički anonimusa do 4 mil eura za ca 365 dana.

Ostaju Smola i Galešić iz HD kontigenta. To će ( ako bude sve po planu biti ca 15ak mil eura na igrače iz Dragovoljca). Šta ćemo dalje? Mlade ne vidim baš više da kucaju na vrata.

edit: ajde zaboravio sam Rukavinu.

Quote from: Zelko Maler on 11.09.2024, 09:35Frigan i Hožda su jako dobro unovčeni. NJih dvoje ca 9 -10 mil eura.

Tu je upao i Ivanović. Najjači value i moneyball u povijesti kluba valjda. Od 0€ i praktički anonimusa do 4 mil eura za ca 365 dana.

Ostaju Smola i Galešić iz HD kontigenta. To će ( ako bude sve po planu biti ca 15ak mil eura na igrače iz Dragovoljca). Šta ćemo dalje? Mlade ne vidim baš više da kucaju na vrata.

Butić
nananana... rijeka je najbolje od svega...

I
Pa da, nema sad baš "novih mladih".

Ali eto, sa odmakom vidimo da i taj "HD razvojni put" je jedan veliki plus. To je, nazovimo je, druga strana medalje Palikuće.

Uz Galešića (za Smolčića mislim da neće biti neka extra cijena) tu je prije svih Pašalić pa spomenuti Rukavina i Radeljić koji bi mogli osigurati sljedeći baDZEt.

Nitko nije mislio dok su tukli loptu po Krimeji da će Frigan, Hodža, Smolčić i Galešić biti ti koji će osigurati plaće radnika za tri sezone. Možda nas opet netko iznenadi

11.09.2024, 11:43 #4492 Last Edit: 11.09.2024, 11:44 by MaČaĆeToMane
Quote from: ispod stijena on 11.09.2024, 11:28Pa da, nema sad baš "novih mladih".

Ali eto, sa odmakom vidimo da i taj "HD razvojni put" je jedan veliki plus. To je, nazovimo je, druga strana medalje Palikuće.

Uz Galešića (za Smolčića mislim da neće biti neka extra cijena) tu je prije svih Pašalić pa spomenuti Rukavina i Radeljić koji bi mogli osigurati sljedeći baDZEt.

Nitko nije mislio dok su tukli loptu po Krimeji da će Frigan, Hodža, Smolčić i Galešić biti ti koji će osigurati plaće radnika za tri sezone. Možda nas opet netko iznenadi

Galesic nije bio na Krimeji...
Od novih nada ja sam se nadao Ilinkoviću ali nije više Ercegovac trener tako da će mali otić prvom prilikom nakon silnih sezona bez prilike u Rijeci
SPORTSKI ODLAZI!

Pretpostavljam da niste spmenuli Jankovica radi buduce odstete koju dijelimo s dinamom a vjerujem da ju isto dijelimo kad je rijec o Rukavini 🙂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D
Quote from: ri je najbolje od svega on 11.09.2024, 10:45
Quote from: Zelko Maler on 11.09.2024, 09:35Frigan i Hožda su jako dobro unovčeni. NJih dvoje ca 9 -10 mil eura.

Butić
Butic se ovakvom igrom moze prodat za parstotinjak tisuca eura, da bi se prodao mora imat ili neke bljeskove poput Pasalica ili zabijat kao neki drugi. Nece bit vjecno mlad, a to mu je trenutno jedina olakotna okolnost.

Quote from: ispod stijena on 11.09.2024, 11:28Pa da, nema sad baš "novih mladih".

Di je sad odjednom Fruk nestao? On bi trebao osigurati cifru barem kao Hodža, ako ne veću i ima poslije Pašalića najveći potencijalni sale value.
Nek mu Đale izvoli šaptati i dahtati u uho da ga vrati u prošlosezonsku formu.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

A
11.09.2024, 13:24 #4496 Last Edit: 11.09.2024, 13:29 by Đoni
Ne kuzim kipanje po Butiću. Dečko ima 18 godina, 3 nastupa (54' ukupno) i u ta 3 nastupa 1 gol. Pa sta biste vi htjeli? Po cemu uopce sudite? Nije Leo Messi, al je perspektivan. Vec se spominju neke odštete, a decku jos nisu ni brkovi poceli rast. Lakse malo

I
Quote from: aahzinho on 11.09.2024, 12:59

Di je sad odjednom Fruk nestao? On bi trebao osigurati cifru barem kao Hodža, ako ne veću i ima poslije Pašalića najveći potencijalni sale value.
Nek mu Đale izvoli šaptati i dahtati u uho da ga vrati u prošlosezonsku formu.

A očito mi je promakao :)

Više sam bio koncentriran na "dicu" pa je ovaj pobjegao sa radara...

Da Fruk. Toni Fruk.

To smo bili komentirali lani, da Miško ima lager robu 20 M negdje ko dinamo, tamo se računalo na Baturina + Perković i onda se pojavio taj Sučić. Da smo uhvatili europu na način da smo preskočili Lille , vjerujem da bi nam sa 31.12.2023. lager bio "jači" nego dinamov u tom trenutku.

Z
Selahi je htio u hajduk?

T
Krivo si pročitao, Salah. + Dzeko.

Quote from: Zelko Maler on 11.09.2024, 14:02Selahi je htio u hajduk?