RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
je li Perica isto otpisan?

B
03.12.2024, 12:05 #4681 Last Edit: 03.12.2024, 12:09 by Boy3006
Quote from: ri je najbolje od svega on 02.12.2024, 17:03
Quote from: Fiumano on 01.12.2024, 23:57Ako i pokucaju na vrata to će biti za Lindona.

Nemaju oni sta kucat na vrata Rijeke za njega. Mogu izravno na vrata selahia.

Vidim da se među ovima juzno Selahi vec pod normalno smatra zamjenom za Rokasa kojeg planiraju prodati.

Nije nemoguce da se desi ali tako lako da ti izravni konkurent uzme ponajboljeg igraca u sred utrke za vrh, tuzno.

Z
Kalinićeva pressica iz 9. mjeseca, gdje govori da je stanje s financijama alarmantno i da ne da imaju problema, nego da ne zna hoće li se izgurati do zime, neće se imati  za plaće na zimu. Danas više nitko o financijma ne govori. Dapače mašta se o Selahiju i njegovom ugovoru koji će sigurno biti 400k minimalno.
Ovi njihovi zombiji od navijača zazivaju pojačanja, špice, krila, Selahi, a financijski izvještaji ne da im se crvene nego se raspadaju vjerojatno.

Mi smo na 3x manji badžet prodali na ljeto igrače za novce koji bi njima bili i više nego dovoljni, o nama nitko ne govori da bi se mogli pojačati na zimu.

R
Quote from: Boy3006 on 03.12.2024, 12:05
Quote from: Fiumano on 01.12.2024, 23:57Ako i pokucaju na vrata to će biti za Lindona.

Vidim da se među ovima juzno Selahi vec pod normalno smatra zamjenom za Rokasa kojeg planiraju prodati.

Nije nemoguce da se desi ali tako lako da ti izravni konkurent uzme ponajboljeg igraca u sred utrke za vrh, tuzno.
Ne može, ima ugovor do ljeta. Druga je stvar ako ga kreten da Hajduku na zimu, a Mišković je sve manje pozitivan lik i dobar predsjednik, sve više kreten. I to je problem u svemu tome. Tovari sigurno neće ponuditi više od 500 000E, na Miškoviću je da odbije i uzme im naslov prvaka.
Po meni više nije tako nerealno da Dinamo ne bude prvak, čak mislim da će još jednu kiksati do kraja jeseni, još i najizgledniji protiv Slavena iduće kolo. Više od pola ekipe im fali.
Onda ostajemo mi ili oni, Mišković se s njima znao obračunati, samo je pitanje da li želi. Ako želi, zadržati će ekipu i dovest napadača. Ako budemo stalno s njima u bodovnom egalu, samoubit će se oni. Ako bi Mišković stvarno u momentu borbe za prvaka prodao Selahia Hajduku, mislim da bi i onog zadnjeg navijača koji mu je sklon navukao protiv sebe. I mislim da bi projekt "lijepa priča s Kvarnera" i "zajedno smo Rijeka" u tom slučaju postao povijest. Na kraju krajeva, dugotrajno, neizbježan bi bio Miškovićem odlazak. Nikada nitko dugotrajno nije održavao stabilnost ako je imao navijače protiv sebe. Ako u iduća 3 kola uzmemo minimalno 10 bodova, siguran sam da neće prodati niti jednog našeg igrača u Dinamo ili Hajduk. Je da je proplupao odkad je postao nono, ali to bi bilo ravno samoubojstvu njegovov budućnosti u NK Rijeka.
Gledam optimistično, da li postoji neki napadač na tržištu za nas, a da je besplatan? Teško. Pa bar da zadržimo postojeću ekipu i pripremimo Pericu za proljeće. Meni je još uvijek čudno da igrač a takvom statistikom u puno jačim ligama od HNL, kod nas ne dobiva niti minute, a Đalović prije svake presice govori da normalno trenira. 
Ako se još malo ne odvojimo od Dinama u ova 3 kola, teško ćemo ih pratiti na proljeće, ali protiv tovara sam siguran da možemo čak i ako budemo u minimalnom bodovnom zaostatku.

03.12.2024, 13:55 #4684 Last Edit: 03.12.2024, 13:55 by D2
Uđe li Hajduk s imalo šanse za osvojit naslov u završnici prvenstva to je gotova stvar (neće se moći disati od tog pritiska).
Sjetimo se samo pred dvije godine. Njima kao Kup nije bio bitan dok su se sjećali kako izgleda. Kad ni njega nisu mogli više lako osvojiti digli su svu silu vila i motika na noge da bi ga osvojili. Doveli finale na Poljud i uzeli "nebitan" trofej na način da su od ravnodušnosti osvajanja upali svi na teren i slavili kao da je osvojena Liga prvaka.
Što želim napisati. Dignut će se svi na noge kako bi napokon Hajduku dali naslov. U niskom startu čekaju svi od HNSa, politike do babe koja prodaje raštiku na pazaru.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Lako je forsirat pritisak kad imaš dvije utakmice protiv iole relevantnog protivnika i osvojiš Kup.

Prvenstvo je ipak mrvicu teže dobit na pritisak javnosti. Rekao bi Vranić bezmalo puta se oni strmoglave baš tu neku žnj utakmicu koju moraju dobit na Poljudu pred 59 tisuća najvjernijih.
#navodninavijač

B
03.12.2024, 14:41 #4686 Last Edit: 03.12.2024, 14:43 by Boy3006
Quote from: R13KA on 03.12.2024, 13:46
Quote from: Boy3006 on 03.12.2024, 12:05

Ne može, ima ugovor do ljeta. Druga je stvar ako ga kreten da Hajduku na zimu, a Mišković je sve manje pozitivan lik i dobar predsjednik, sve više kreten. I to je problem u svemu tome. Tovari sigurno neće ponuditi više od 500 000E, na Miškoviću je da odbije i uzme im naslov prvaka.
Po meni više nije tako nerealno da Dinamo ne bude prvak, čak mislim da će još jednu kiksati do kraja jeseni, još i najizgledniji protiv Slavena iduće kolo. Više od pola ekipe im fali.
Onda ostajemo mi ili oni, Mišković se s njima znao obračunati, samo je pitanje da li želi. Ako želi, zadržati će ekipu i dovest napadača. Ako budemo stalno s njima u bodovnom egalu, samoubit će se oni. Ako bi Mišković stvarno u momentu borbe za prvaka prodao Selahia Hajduku, mislim da bi i onog zadnjeg navijača koji mu je sklon navukao protiv sebe. I mislim da bi projekt "lijepa priča s Kvarnera" i "zajedno smo Rijeka" u tom slučaju postao povijest. Na kraju krajeva, dugotrajno, neizbježan bi bio Miškovićem odlazak. Nikada nitko dugotrajno nije održavao stabilnost ako je imao navijače protiv sebe. Ako u iduća 3 kola uzmemo minimalno 10 bodova, siguran sam da neće prodati niti jednog našeg igrača u Dinamo ili Hajduk. Je da je proplupao odkad je postao nono, ali to bi bilo ravno samoubojstvu njegovov budućnosti u NK Rijeka.
Gledam optimistično, da li postoji neki napadač na tržištu za nas, a da je besplatan? Teško. Pa bar da zadržimo postojeću ekipu i pripremimo Pericu za proljeće. Meni je još uvijek čudno da igrač a takvom statistikom u puno jačim ligama od HNL, kod nas ne dobiva niti minute, a Đalović prije svake presice govori da normalno trenira. 
Ako se još malo ne odvojimo od Dinama u ova 3 kola, teško ćemo ih pratiti na proljeće, ali protiv tovara sam siguran da možemo čak i ako budemo u minimalnom bodovnom zaostatku.

Pa mislim da se tu nece puno Miška pitati.. Selahi se moze za 4 tjedana dogovoriti sve sa hajdukom, mislim cak i neki predugovor potpisat. To je dovoljno da nas razj.. Tko bi vise Selahija stavljao u igru? Kako bi se gledalo na ovaj crveni karton da npr. ima vec sve dogovoreno sa njima. Decko je ionako bomba u glavi i bez toga da igra za Rijeku a potpisuje za hajduk.
Takav scenarij ne pojacava njih ali nas oslabljuje 20-30% ili koliko vec posto smo procijenili da pravi Selahi dize ovu ekipu.

L
Ne znam koliko se Selahiju ostaje u HNLu, međutim ni ne dolaze neke ozbiljne ponude za njega. Mislim da su i strani skauti skužili da je on posebna biljka, ako uđe u depresivno razdoblje igra mu je u kurcu par mjeseci.
Za razliku od R13KA koji očekuje u iduća tri kola deset bodova ja bih bio zadovoljan i sa sedam.

R
Quote from: LenRi on 03.12.2024, 14:50Ne znam koliko se Selahiju ostaje u HNLu, međutim ni ne dolaze neke ozbiljne ponude za njega. Mislim da su i strani skauti skužili da je on posebna biljka, ako uđe u depresivno razdoblje igra mu je u kurcu par mjeseci.
Za razliku od R13KA koji očekuje u iduća tri kola deset bodova ja bih bio zadovoljan i sa sedam.
Sedam jasno, pribrojio sam i 3 protiv Gorice ::)

A

M
Procitao sam u jednom drugom clanku da ima tri uvjeta:

- milju eura gotovine
- jednog igraca besplatno
- ponistavanje postotka za Janka i Gabija.

Igraca besplatno, pa jebote sta nismo naucili, doci ce mi neki Spikic,koji ne zeli doci,pa ce se izvinjavati ako i zabije, ili neki koji je u dinamovom trecem ,cetvrtom ili petom planu.
Nadam se samo da Misko nece opet ko prosle godine ko slon u staklarni pocet davat u serijama izjave i razjebat atmosferu. Daj se suzdrzi covjece.
U biti mi bi trebali kao klub dobiti nagradu za fair play,jer kad su konkurenti sjebani, mi se potrudimo da i mi onda sebi pucamo u nogu iz mazohisticke solidarnosti.

A
Quote from: moreplovac on 08.12.2024, 08:55Procitao sam u jednom drugom clanku da ima tri uvjeta:

- milju eura gotovine

Igraca besplatno, pa jebote sta nismo naucili, doci ce mi neki Spikic,koji ne zeli doci,pa ce se izvinjavati ako i zabije, ili neki koji je u dinamovom trecem ,cetvrtom ili petom planu.
Nadam se samo da Misko nece opet ko prosle godine ko slon u staklarni pocet davat u serijama izjave i razjebat atmosferu. Daj se suzdrzi covjece.
U biti mi bi trebali kao klub dobiti nagradu za fair play,jer kad su konkurenti sjebani, mi se potrudimo da i mi onda sebi pucamo u nogu iz mazohisticke solidarnosti.
Necu ulazit sad ni tu eventualnu prodaju ni u postotke Janka i Rukavine nego samo želim komentirat ovo igrač Dinama kod nas: Odjebite više s time!

L
Quote from: Arci1984 on 08.12.2024, 09:09
Quote from: moreplovac on 08.12.2024, 08:55Procitao sam u jednom drugom clanku da ima tri uvjeta:

- milju eura gotovine

Necu ulazit sad ni tu eventualnu prodaju ni u postotke Janka i Rukavine nego samo želim komentirat ovo igrač Dinama kod nas: Odjebite više s time!
Ako Dinamo pristane na ove uvjete onda su oni luđi od nas. Znači milijun u kešu, postotak od Jankovića i Rukavine, znači još cca. tri milijuna i još š jedan igrač. Dati toliko novaca za igrača kojeg možeš potpisati pola godine kasnije je suludo. Mislim da u Dinamu ne jedu lude gljive

O
Quote from: LenRi on 08.12.2024, 09:15
Quote from: Arci1984 on 08.12.2024, 09:09

- milju eura gotovine

Ako Dinamo pristane na ove uvjete onda su oni luđi od nas. Znači milijun u kešu, postotak od Jankovića i Rukavine, znači još cca. tri milijuna i još š jedan igrač. Dati toliko novaca za igrača kojeg možeš potpisati pola godine kasnije je suludo. Mislim da u Dinamu ne jedu lude gljive

Pa zato je Misko postavio takve uvjete da se taj prijelaz ne dogodi.