RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
09.12.2024, 09:59 #4740 Last Edit: 09.12.2024, 10:22 by R13KA
Quote from: MaČaĆeToMane on 09.12.2024, 09:19
Quote from: Kostrena on 09.12.2024, 08:48RBS?

Galešić navodno jako želi otići i to sad što prije, jedni su zagrizli ali DRS ne radi pa moraju čekati  ;D
A mislim da klub nebi nikad pogodili
Budi dobar pa  nemoj pisat ovakve postove ako nećeš napisati ime kluba. To je jako popularno na forumu, ali ništa manje gnjusno od članka Mateonia u kojem je  naših prvih 11 preselio u dinamo. Ide prijalzni rok, pa bi baš lijepo bilo da ne bude ovakvih upisa. Ili još gore "napadač  na liječničkom".  Ako nećete napisati ime kluba i igrača znači da a) lažete, b) serete jer vam je dosadno.
Ne vidim koji je drugi smisao ovakvog posta, odnosno zašto se ne napiše  ime kluba i(li)igrača ako se nešto zna ? Malo je oštriji post pa ne zamjeri, ne odnosi se samo na tebe, nego shvatite više da ovo baš iritira.

Gdje ima dima, ima i vatre.
Priča se o onome što drži vodu, di rezon postoji. Inače, ako ne, radi se o kleveti. Što je mislim i otuživo.
Što želim reći? Simptomatično je to da samo i jedino igrače Rijeke i lokomotive ovi šalju gore, i drže sigurnim da će se to i dogoditi. Zašto nikada nekoga iz Hajduka i Osijeka ne sele u dinamo? Zato što njihove uprave, deklarativno barem, odbijaju bilo kakav oblik suradnje s krim organizacijom. Vidi slučaj Mierez.
Dakle, i opet kažem, što želim reći? Ne moš biti pošten i jeben.

Miškoviću kurvo!

Reci da nema prodaje u dinamo po nijednoj okolnosti, i mi problema s medijskim piskaralima i bilo kakvim insinuacijama nemamo. Dok tome nije tako, sumnja postoji, i postojati će.

K
Dok god mu je ijedan od Mamića kućni prijatelj nema od njega ništa

Quote from: Silvio Dante on 09.12.2024, 10:35Miškoviću kurvo!

Reci da nema prodaje u dinamo po nijednoj okolnosti, i mi problema s medijskim piskaralima i bilo kakvim insinuacijama nemamo. Dok tome nije tako, sumnja postoji, i postojati će.
A ti njemu vjerujes? U podcastu je tvrdio da Pjaca nema klauzulu a znamo sta je na kraju bilo. Bolje da suti nego da nas laze.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: MaČaĆeToMane on 09.12.2024, 09:19
Quote from: Kostrena on 09.12.2024, 08:48RBS?

Galešić navodno jako želi otići i to sad što prije, jedni su zagrizli ali DRS ne radi pa moraju čekati  ;D
A mislim da klub nebi nikad pogodili

Da nije možda Heidenheim?
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Šta nije Wolfsburg ili Werder netko spomenuo

K
Sada se spominje i Španjolska.
Točno znam kako to ide.
Nazove neki posrednik, mogu ti riješiti Sevillu jesi li zainteresiran, onda on nazove u klub zvali su za Sevillu, a klub odgovara ali nas nitko nije zvao. U međuvremenu taj posrednik nazove par šank novinara Galešić ide u Sevillu sve je dogovoreno.

Agent nazove posrednika daj reci Sevilli da nazove klub i pošalje službeno, a iz Seville odgovaraju a nismo mi mislili njega sad uzet, pratit ćemo ga još pola godine, ali ostat ćemo u kontaktu

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 09.12.2024, 11:54A ti njemu vjerujes? U podcastu je tvrdio da Pjaca nema klauzulu a znamo sta je na kraju bilo. Bolje da suti nego da nas laze.
Što nije baš samo za njega rekao da ima? Vjerojatno griješim jer ti takve stvari pamtiš, ali...
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A
Quote from: Kostrena on 09.12.2024, 14:33Sada se spominje i Španjolska.
Točno znam kako to ide.
Nazove neki posrednik, mogu ti riješiti Sevillu jesi li zainteresiran, onda on nazove u klub zvali su za Sevillu, a klub odgovara ali nas nitko nije zvao. U međuvremenu taj posrednik nazove par šank novinara Galešić ide u Sevillu sve je dogovoreno.

Agent nazove posrednika daj reci Sevilli da nazove klub i pošalje službeno, a iz Seville odgovaraju a nismo mi mislili njega sad uzet, pratit ćemo ga još pola godine, ali ostat ćemo u kontaktu
Koliko znam Galesic je potpisao za jednu od jačih njemačkih agencija za prodaju igraca i preko njih se vraća u Njemačku. Klub neznam ali je netko spomenuo Werder a i taj Heidenhaim  se spominjao.

K
Quote from: Arci1984 on 09.12.2024, 14:47
Quote from: Kostrena on 09.12.2024, 14:33Sada se spominje i Španjolska.
Točno znam kako to ide.

Koliko znam Galesic je potpisao za jednu od jačih njemačkih agencija za prodaju igraca i preko njih se vraća u Njemačku. Klub neznam ali je netko spomenuo Werder a i taj Heidenhaim  se spominjao.
Ja sam rekao Werder, ali nema službeno ništa, rekli su Švabe da će početkom godine odmah u transfer kod njih u dobrog prvoligaša

Quote from: Kostrena on 09.12.2024, 14:55Ja sam rekao Werder, ali nema službeno ništa, rekli su Švabe da će početkom godine odmah u transfer kod njih u dobrog prvoligaša
A koliko ono traži Lindon?  8)  ;D  ;D  ;D
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Quote from: D2 on 09.12.2024, 14:56
Quote from: Kostrena on 09.12.2024, 14:55Ja sam rekao Werder, ali nema službeno ništa, rekli su Švabe da će početkom godine odmah u transfer kod njih u dobrog prvoligaša
Danas si me se vidim ulovio, morat ću se odjaviti  :D

Quote from: Kostrena on 09.12.2024, 15:02
Quote from: D2 on 09.12.2024, 14:56
Danas si me se vidim ulovio, morat ću se odjaviti  :D
Aaaa, baš kad je najzanimljivije. ;)

NHF kad si dao dobrog štofa, evo obećajem za danas sam gotov. 8)

Quote from: D2 on 09.12.2024, 14:41
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 09.12.2024, 11:54A ti njemu vjerujes? U podcastu je tvrdio da Pjaca nema klauzulu a znamo sta je na kraju bilo. Bolje da suti nego da nas laze.
Što nije baš samo za njega rekao da ima? Vjerojatno griješim jer ti takve stvari pamtiš, ali...

Je li istina da Pašalić, Ivanović i Pjaca imaju otkupnu klauzulu? Nema nijedan osim Pjace. Klauzulu da imamo nešto zajedničko, ali odluka je i na klubu i na njemu. Imamo neki dogovor između kluba i njega.

On ovdje nije bio posve jasan da li ima definiranu fiksnu klauzulu nego trabunja o nekoj podjeli odštete, koja se na kraju i dogodila ali kroz otkupnu klauzulu a ne primjerice kroz transfer.

Ajmo reći da sam krivo protumačio njegove riječi. Ali je zato odbacio da ju Franjo i Pašalić imaju. Za prvog je aktivirana klauzula a tek ostaje za vidjeti ima li ju i Pašalić  ;).   
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ja sam isto sve slijepo vjerovao baš zato što je to izjavio tako transparentno, ali kad se pokazalo da je Franjo kasnije prodan zbog klauzule, a da sa Pjacom nije bio nikakav dogovor nego jasna 1.5m izlazna klauzula i 50% podjela transfera, onda nemam razloga vjerovati ni drugim izjavama u tom intervjuu.

I budi rečeno, Pjaca je time postao najplaćeniji igrač Rijeke u povijesti. Jer smo mu uz redovnu plaću vrlo jasno kroz klauzulu i podjelu dali još 750 tisuća eura, dakle gotovo milijun eura za godinu dana.
#navodninavijač