RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Igrac koji igra u Gorici i istjece mu ugovor na ljeto- vrijedi max 500 k eura. Realno pustili bi ga i za manje. Kao sto mi za Selahija nemozemo dobit 500 k u ovakvoj situaciji.

Z
Quote from: TIR on 11.12.2024, 13:04A i realno u nekim primjerima nije teško odabrat Pršira od 500k eura + neki balast razvikani igrač tipa Rukavina, Jurić i slični, umjesto 2 milijuna za nekog anonimusa iz Rumunjske, Portugala, štoveć. Pogotovo ako traže igrača za drugu, treću opciju.

Zapravo me čudi što ne kupuju više po HNL-u, al dobro u pravilu oni skuže igrača kad ga skuži i neki New York, Westerlo i slični pa kad klubovi dobiju jaču ponudu izvana, naravno da se neće cjenkat sa Dinamovim sitnišem kojeg pošalju uvjereni da svi iz HNL-a na njima dižu cijenu.

Ostalom godinama im je najbitniji igrač Josip Mišić. Lik koji nije nikad pozvan u reprezentaciju jer eto, kojeg su doveli ga nakon jedne dobre sezone u Grčkoj. Tome je pethodila godina i pol klupe i hvatanja forme nakon odlaska iz Rijeke. Ilitiga 90% njihovog skautinga je bilo temeljeno na igrama za Rijeku u HNL-u.

Na isti način bi mi trebali češljati BiH, Sloveniju i našu 2. ligu jer se baš svake sezone netko probije i završi u vrlo jakim ligama.

mi u 2. ligi promašimo, ali  baš naočigled. Mi dovedemo Dujkmovića i Dogana, Olimpija Florucza i Agbu.

K
Da jer Krizmanić bez ugovora nema di otići osim kod nas.
A mi tražimo za Selahija kolko od Dinama? 3m eura kad se sve zbroji i oduzme, a tu se pisalo da 1,5 sigurno možemo dobiti.
Ali glupo je raspravljati jer mi nebi dali ni 200k odštete za sva 3

Quote from: Zelko Maler on 11.12.2024, 13:58
Quote from: TIR on 11.12.2024, 13:04A i realno u nekim primjerima nije teško odabrat Pršira od 500k eura + neki balast razvikani igrač tipa Rukavina, Jurić i slični, umjesto 2 milijuna za nekog anonimusa iz Rumunjske, Portugala, štoveć. Pogotovo ako traže igrača za drugu, treću opciju.

Zapravo me čudi što ne kupuju više po HNL-u, al dobro u pravilu oni skuže igrača kad ga skuži i neki New York, Westerlo i slični pa kad klubovi dobiju jaču ponudu izvana, naravno da se neće cjenkat sa Dinamovim sitnišem kojeg pošalju uvjereni da svi iz HNL-a na njima dižu cijenu.

Ostalom godinama im je najbitniji igrač Josip Mišić. Lik koji nije nikad pozvan u reprezentaciju jer eto, kojeg su doveli ga nakon jedne dobre sezone u Grčkoj. Tome je pethodila godina i pol klupe i hvatanja forme nakon odlaska iz Rijeke. Ilitiga 90% njihovog skautinga je bilo temeljeno na igrama za Rijeku u HNL-u.

Na isti način bi mi trebali češljati BiH, Sloveniju i našu 2. ligu jer se baš svake sezone netko probije i završi u vrlo jakim ligama.

mi u 2. ligi promašimo, ali  baš naočigled. Mi dovedemo Dujkmovića i Dogana, Olimpija Florucza i Agbu.

Ne bi ni Dujmovića ni Dogana nazvao promašajem, jer standardno igranje je jako bitno za karijeru. Skok iz 2. HNL, bosanske ili slične lige u slovensku je drastično manji nego konkretno iz iste lige u Rijeku. Pričamo o Sloveniji gdje je Deni Jurić najbolji strijelac ove sezone...
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 11.12.2024, 14:32
Quote from: Zelko Maler on 11.12.2024, 13:58

Ne bi ni Dujmovića ni Dogana nazvao promašajem, jer standardno igranje je jako bitno za karijeru. Skok iz 2. HNL, bosanske ili slične lige u slovensku je drastično manji nego konkretno iz iste lige u Rijeku. Pričamo o Sloveniji gdje je Deni Jurić najbolji strijelac ove sezone...

mislim da je taj Florucz ipak level up. Vidjelo/vidi se to i u europskim utakmicama.

-
Uzalud vaše želje i zahtjevi,  na kraju će bit će Menalo i Jozo

A
Treba povuc Dujmovića iz Šibenika jer bi bilo bolje da kod nas bude na klupi i odigra koju minutu nego dole skoro ništa.

M
Quote from: Monarh on 10.12.2024, 14:27
Quote from: Marheen on 10.12.2024, 13:11https://www.rijekadanas.com/antunovic-za-selahija-je-li-moguca-velika-trampa-ljutih-jadranskih-rivala/

Ovo spada u domenu znanstvene fantastike
Inače, nakon posljednje utakmice s njim na Ruji, igrači koji nisu igrali su odrađivali ono istrčavanje, od zapada prema istoku.

Svaki put kad bi Antunović bio dotrčao do Istoka pljunuo bi prema Istoku, uz ciničan osmjeh. Ekipa na ogradi skužila, počelo komešanje pa ih ovaj njihov što to vodi premjestio od centra prema jugu, odradili još 2,3 serije i u svlačionicu. Goni ga što dalje od nas!

Gledaj,necu da ispadne da branim,ali ako se sjetis Franka sta je pricao u intervjuu,kad su mu rekli da ce ga dat u Rijeku. Koja Rijeka ,di tamo. Ispalo je za njega i za nas cudo.
Mali je tovar,odgojen je dole,za njega smo mi 9 krug pakla , povampireni rijecani i crni vrazi. Da si dodje sebi malo,pokaze trud,i ne reagira na svaku provokaciju,a bilo bi ih,mogao bikod nas puno pokazat jer mi se cini onakva vrsta napadaca kakva nama odgovara.
Ovaj decko,Ljubicic sto je otisao u LASK je u nekom intervjuu izjavio,Rijeka,zasto ne. Ne pitaj link,nemogu se sjetiti,ali znam da je to rekao.

11.12.2024, 20:59 #4838 Last Edit: 11.12.2024, 20:59 by Marabunt Campetto
Quote from: Zelko Maler on 11.12.2024, 10:18
Quote from: Arci1984 on 11.12.2024, 10:14
Quote from: Zelko Maler on 11.12.2024, 10:03dvije špice, krilo (lijevo), veznjak (ako Selahi ode) lijevi bočni koji zna ići naprijed ( sramota da to treba naglašavati). To nam treba.

Naravno da su to sve želje i da se pola toga neće ostvariti, ali Miško je obećao jačanje rostera
Možda bi Fucak kojeg su neki zazivali ovdje dobro došao da nas riješi problema realizacije jer vidim u Mađarskoj ubija😂

moguće. Da je on došao na ljeto umjesto svih troje Perica/Andrić/Dogan imali bi vrlo sličan broj bodova, a ne bi davali 500k+ godišnje na plaću.

Kad sve zbrojiš, igrač na posudbi bi bio isplativiji. Svojevremeno kao tipa Drmić...
Ri Or Die

I
Quote from: SandroB on 11.12.2024, 12:52Valinčića svakako. On i Roko su bratići, 100% naši navijači i to veliki. Ne bi bilo na odmet imati jednog takvog.

Nije mi tako djelovao u zadnjem dvoboju, dapače

Galešić bi trebao u klub koji igra ligu prvaka i nalazi se ispod dinama na tablici  :vijesti:
Navodno 4 s bonusima
SPORTSKI ODLAZI!

R
Quote from: MaČaĆeToMane on 11.12.2024, 23:46Galešić bi trebao u klub koji igra ligu prvaka i nalazi se ispod dinama na tablici  :vijesti:
Navodno 4
Quote from: MaČaĆeToMane on 11.12.2024, 23:46Galešić bi trebao u klub koji igra ligu prvaka i nalazi se ispod dinama na tablici  :vijesti:
Navodno 4 s bonusima

Hmm...Stuttgart uzvraca udarac? ::)

L
Quote from: RI84 on 12.12.2024, 00:56
Navodno 4
Navodno 4 s bonusima

Hmm...Stuttgart uzvraca udarac? ::)
Leipzig ili stuttgart?

Odmah dat 0,5 i dovest Nekica iz Varazdina. I on je nas bivsi junior, a po karakteristikama je idealna zamjena. Ili Valincica pa Smolcica vratit na stopera.

R
Gazda će dat 0.5 čega??