RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L
Quote from: Zelko Maler on 16.12.2024, 07:05
Quote from: Boy3006 on 16.12.2024, 01:24Vidim da je Sučić nadrobio podosta toga uz to da se Selahi vjerovatno oprostio..

Za Petrovića:
 Rijeka će aktitivirati opciju produljenja suradnje, tako da on ostaje na Kvarneru na dulje staze..

Za Pašalića:
Lako moguće da će mu 90 minuta protiv Slavena biti posljednje što će odigrati u dresu Rijeke. Ako Mainz nije izgubio interes..

Za Galešića:
Neslužebno su nam iz kluba rekli jednu stvar - kad se netko javi i pita nešto o Galešiću, prva cifra koju iz kluba komuniciraju je sedam milijuna eura..

Dakle ako stvarno odu Galešić, Pašalić i Selahi to je jos bar 10M, uz onih 10 sa početka sezone.. sasvim dovoljno da se dovedu adekvatne zamjene. Samo pitanje da li naš SD već ima išta kvalitetno i skautirano u bilježnici ili će se poslje skijanja trgnut.

nama na ovaj roster treba 5 igrača što je našem trenutnom sportskom sektoru praktički nemoguće da pogode, a bez ovih se dolazi do brojke 8, što je sci fi.
Ma treba nam  cijela prva postava, ajde ne pretjeruj. Realno treba nam jedna prava špica, te zamjene za igrače koji će otići.

A
Quote from: vMario87 on 15.12.2024, 22:43Treba dovest za špicu Čolaka na posudbu ili Indrita Tucija možda..

Ne bi ni Ekong bio loše rješenje ako Đale misli i dalje gurat s lažnom devetkom.
Bravo, Tuci bi nam bio jako dobar po meni

Quote from: ispod stijena on 16.12.2024, 08:30Pršir bi bio sasvim dostojna zamjena za Selahia.

Kako Pršir koji je 8 ili 10 a Selahi čista šestica ne nabadaj ... 
Ne vidim niti jednog igrača iz lige kojeg bi doveo umjesto Selahija

A za napadača na ovu našu igru treba nam Mandžukić stil napadača a ne ovi šta stoje u 16 tipa Perica. Imamo mi 2 napadača koji su zbog loše politike uprave promašaji samo zato jer Rijeka već 3 sezone ne igra na način da joj trebaju takvi napadači...
SPORTSKI ODLAZI!

L
Pršir bi nam odlično došao, iako nije klasična šestica, on, Petrovič i Janković bi bila brutalna vezna linija.

Ispravak ranije netočnog navoda.

Imamo 2 rođena Riječanina!!! Igor Lepinjica je rođen u Rijeci  :svakacast:
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: MaČaĆeToMane on 16.12.2024, 10:21treba nam Mandžukić stil napadača

Krivo, treba nam prvo i osnovno špica koja zabija. S "našeg" tržišta vidim jedino Smaila Prevljaka.
#navodninavijač

L
Quote from: Arci1984 on 16.12.2024, 08:39
Quote from: vMario87 on 15.12.2024, 22:43Treba dovest za špicu Čolaka na posudbu ili Indrita Tucija možda..

Ne bi ni Ekong bio loše rješenje ako Đale misli i dalje gurat s lažnom devetkom.
Bravo, Tuci bi nam bio jako dobar po meni
Vidim da se po forumima Tuci spominje u kontekstu hadjuka

M
Kao i svake godine, svatko ko bude spominjan u vezi s nama,za par dana ce medijski bit usmjeren prema blizancima.

Selahija vec spakirali u ST, a nakon one proslave (koja meni nije bila nesto kontroverzna,ali ovima je dovoljno malo) mislim da na jug nece.

Ovaj put kao i prošle sezone, makar i na posudbu do 6. mjeseca da se dopelja neki napadač koji je bar za dvije klase bolji od Mirka Marića. Neke druge kritične pozicije mogu odraditi i "juniori".
Ri Or Die

Sve ja shvacam, cijeli nas modus operandi i manjak skautinga i Zahoru i pogodovanje i resale value i sve. Shvacam i da ces na zimu ubost na posudbu nekog koga ne bis na ljeto. Shvacam i da ne dajemo pare, no way, no how.

Ali mozda da jednom probamo na zimu dovest igraca i level slabijeg kalibra od ovih koje dovodimo, ali da je eksli igrao kroz jesen. Da, za takvog treba tiplat, ali zima je buyers market. Cijene su nize, igraci imaju manje opcija. Pustimo resetiranje karijera za ljeto. I znam da mali klubovi zele utopit svoje igrace za budzet, a mi smo skrti, ali mozda da ne dovodimo uvijek malcontent likove iz jaceg kluba. Ubodi nekog, lupam, napadaca iz Slavena ili Varazdina kojem bi to bio step up pa bi bio gladan, nego nekog iz Herthe ili Uniona koji bi se dosao rastrcat da na ljeto ubode jos koji ugovor u cvajti ili na Cipru.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Sa pravim napadačem, killerom koji će imati gol po utakmici. Iako je taj igrač na posudbi kojeg ćeš isto više platit nego inače. Taj kotačić ti donosi naslov prvaka, novac od Europe jer ćeš u najgorem slučaju imati sigurnu Konferencijsku, prodaja 2, 3 možda 4 igrača po 5/6 milijuna eura. I tu ti je za BAĐŽET zarada preko 20 milijuna eura...i osigurava ti normalno funkcioniranje za iduće sezone...
Ri Or Die

Možda da zovemo Duartea i kažemo da smo se predomislili.

Zvezda se sigurno neće ljutiti, to su razumni ljudi.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

L
Quote from: Boy1da on 16.12.2024, 14:53Sve ja shvacam, cijeli nas modus operandi i manjak skautinga i Zahoru i pogodovanje i resale value i sve. Shvacam i da ces na zimu ubost na posudbu nekog koga ne bis na ljeto. Shvacam i da ne dajemo pare, no way, no how.

Ali mozda da jednom probamo na zimu dovest igraca i level slabijeg kalibra od ovih koje dovodimo, ali da je eksli igrao kroz jesen. Da, za takvog treba tiplat, ali zima je buyers market. Cijene su nize, igraci imaju manje opcija. Pustimo resetiranje karijera za ljeto. I znam da mali klubovi zele utopit svoje igrace za budzet, a mi smo skrti, ali mozda da ne dovodimo uvijek malcontent likove iz jaceg kluba. Ubodi nekog, lupam, napadacea iz Slavena ili Varazdina kojem bi to bio step up pa bi bio gladan, nego nekog iz Herthe ili Uniona koji bi se dosao rastrcat da na ljeto ubode jos koji ugovor u cvajti ili na Cipru.
Pa doveli smo tako Dogana pa je ispao promašaj. Ne vidim nikoga u HNLu tko bi mogao pomoći, eventualno Čop.