RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Kamo će Marco Pašalić? Ajde da više riješimo igrače Andya Bare , to je najopasnije za klub, a imamo ih čak 3 u prvih 11
SPORTSKI ODLAZI!

Z
28.12.2024, 10:54 #5401 Last Edit: 28.12.2024, 10:55 by Zelko Maler
Pasalic je jedino pravo krilo. Ima nos za gol, ima sut, ima okej dribling, poradio je na defanzivi, krece se uz liniju, nije ko prije da se samo zabija u sredinu

Djouahra ima dribling, to je to, nema sut, nema zavrsnicu ,defanzivno slab.

Rukavina ima sut ako se izbori za njega, a to je veliki upitnik, ostalo nista.

Prodaja Pasalica bi nas svela na krila ranga hajduka ( nemaju ih)

Uz gubitak Pasalica nisam siguran da mi mozemo dovesti dva prava krila i spicu i pogoditi sa svima.

U nekom idealnom svijetu ne bi trebalo poslovati s kriminalcima i s kriminalnim organizacijama. U ovom svijetu Rijeka posluje s Barom, a presidente je u HDZu.

Jbg...

Samim time tjerat Pašalića koji je jedan od naših najboljih igrača baš i nema smisla.

S
Quote from: Vado Magnar on 28.12.2024, 11:22U nekom idealnom svijetu ne bi trebalo poslovati s kriminalcima i s kriminalnim organizacijama. U ovom svijetu Rijeka posluje s Barom, a presidente je u HDZu.

Jbg...

Samim time tjerat Pašalića koji je jedan od naših najboljih igrača baš i nema smisla.

Očito imam nekih ogromnih rupa... promaklo mi da je presidente u HDZ-u. Pa koji k? Zar tako baš mora biti; naslijeđe Hrvoje Šarinić - Vanja Frančišković - Robert Ježić... ?!?

M
Koliko ja znam nije u HDZ-u, nije se priklanjao nikome ali mozda je ovo nesto novo.

A ovo za ne uzimanje igraca tog i tog managera, ako napravis dobar ugovor s igracem a ne kmetski onda moze bilo ko bit manager. Opasno je ako je cijela momcad od istog,ali 2,3 i to ako su dobri pa ce ti ih ovaj utopit za velike pare a nasi se mogu samo nauciti i gledat. Da mu Bara nije agent,mozda ga nebi ni u repku pozvali a to dize cijenu. Gledamo idealisticki ali u nogometu toga odavno nema.
Ja popizdim kad cujem da cemo od dinama uzet nekog igraca ili bivseg,ali u nacelu da je to jedan ili dva za kojeg se moze reci da ima kvalitetu je ok,ali gomilanja po 5 igraca  od kojih dva nevoljko dodju ,dva se izvinjavaju boysima u slucaju da zabiju i jedan sa 50/50 ugovorom,toga mi je vec pun klinac(mogu i ne bit prost).

Spomenut je taj Mikic(mislim sin od Mihaela Mikica koji je i kratko nosio i nas dres), navodno odlican igraci strasan potencijal,e sad ako cemo ga uzet na doskolovanje da kod nas lijeci djecije bolesti onda odjeb,ako ce potpisat ugovor na 4 godine,welcome.

A
Quote from: moreplovac on 28.12.2024, 12:50Koliko ja znam nije u HDZ-u, nije se priklanjao nikome ali mozda je ovo nesto novo.

A ovo za ne uzimanje igraca tog i tog managera, ako napravis dobar ugovor s igracem a ne kmetski onda moze bilo ko bit manager. Opasno je ako je cijela momcad od istog,ali 2,3 i to ako su dobri pa ce ti ih ovaj utopit za velike pare a nasi se mogu samo nauciti i gledat. Da mu Bara nije agent,mozda ga nebi ni u repku pozvali a to dize cijenu. Gledamo idealisticki ali u nogometu toga odavno nema.
Ja popizdim kad cujem da cemo od dinama uzet nekog igraca ili bivseg,ali u nacelu da je to jedan ili dva za kojeg se moze reci da ima kvalitetu je ok,ali gomilanja po 5 igraca  od kojih dva nevoljko dodju ,dva se izvinjavaju boysima u slucaju da zabiju i jedan sa 50/50 ugovorom,toga mi je vec pun klinac(mogu i ne bit prost).

Spomenut je taj Mikic(mislim sin od Mihaela Mikica koji je i kratko nosio i nas dres), navodno odlican igraci strasan potencijal,e sad ako cemo ga uzet na doskolovanje da kod nas lijeci djecije bolesti onda odjeb,ako ce potpisat ugovor na 4 godine,welcome.

Na nekoliko mjesta sam vidio sin Mihaela Mikica a ja sam ukucao djeca Mihaela Mikica i vidio da ima 3 kćeri tako da....

M
Aha,ok,thanks na ispravku netocnog navoda.

B
Nije Misko u Hdzu nit je ikad bio

28.12.2024, 14:03 #5408 Last Edit: 28.12.2024, 14:08 by Silvio Dante
Nije formalno, ali suštinski je. Marijan Kustić je istaknuti hadezeovac, a Marijan Kustić da nije bilo amena i poguranca Damira Miškovića nikad ne bi postao čelnik saveza.
Savez? Savez, i Mišković kao njegova vodeća ili jedna od vodećih ličnosti, su bili i ostali u raljama i pod direktnim utjecajem HDZ-a. Od pamtivijeka je tome tako. Butković, štraca koja je izjavila da je Rijeka oduvijek bila rezervni klub zvezde i partizana su uvijek rado viđeni rujevički gusti bili. A također znamo kojoj stranci pripadaju.

Lijepo je živit u zabludama, i tješiti se da tome nije tako, da ovdje rastu neku drukčiji primjerci nego 100km istočnije ili južnije, no Damir Mišković je vrlo blizak HDZ-u. S iskaznicom ili bez nje.

L
Quote from: Silvio Dante on 28.12.2024, 14:03Nije formalno, ali suštinski je. Marijan Kustić je istaknuti hadezeovac, a Marijan Kustić da nije bilo amena i poguranca Damira Miškovića nikad ne bi postao čelnik saveza.
Savez? Savez, i Mišković kao njegova vodeća ili jedna od vodećih ličnosti, su bili i ostali u raljama i pod direktnim utjecajem HDZ-a. Od pamtivijeka je tome tako. Butković, štraca koja je izjavila da je Rijeka oduvijek bila rezervni klub zvezde i partizana su uvijek rado viđeni rujevički gusti bili. A također znamo kojoj stranci pripadaju.

Lijepo je živit u zabludama, i tješiti se da tome nije tako, da ovdje rastu neku drukčiji primjerci nego 100km istočnije ili južnije, no Damir Mišković je vrlo blizak HDZ-u. S iskaznicom ili bez nje.
Da je na vlasti SDP Mišković bi probao biti blizak i sa njima

M
Ni ovdje nemeže bez lopovskih partija. Dobro pobogu zna li itko su napadač i štoper koje dovodi športski lektor DRS?

Quote from: Mosa kaRije on 28.12.2024, 14:24Ni ovdje nemeže bez lopovskih partija. Dobro pobogu zna li itko su napadač i štoper koje dovodi športski lektor DRS?

Ma i bolje da ne znamo, jer da procuri prije dogovor, vjerojatno bi se i izjalovilo..
Mislim da ćemo i tu morati biti strpljivi..

B
Quote from: Vado Magnar on 28.12.2024, 11:22U nekom idealnom svijetu ne bi trebalo poslovati s kriminalcima i s kriminalnim organizacijama. U ovom svijetu Rijeka posluje s Barom, a presidente je u HDZu.

Jbg...

Treba napravit mjesta za Menala.

Za malog Mikića pišu da u dinamu ima trenutno 900€ mjesecno, ako malo smanji apetite mogli bi se on i DRS naci oko plaće.

28.12.2024, 14:48 #5413 Last Edit: 28.12.2024, 14:49 by Silvio Dante
Quote from: LenRi on 28.12.2024, 14:17Da je na vlasti SDP Mišković bi probao biti blizak i sa njima
S razlikom da kad je sdp i uspio ono u par navrata doći na vlast, djelatnošću sport nije ovladao. Saveze, sve do jednog drži čvrsto u svojim rukama hdz, olimpijski odbor od njegova osnivanja je u rukama hdz-a. Prenesi to onda piramidalno na županijske saveze i klubove, uzorak je isti. To je igračka hdz-a.
Izlizana je, no nigdje kao ovdje ne paše ona pametnom je dosta. Ako hoćeš biti dio njihove igre i priče, moraš im se priključiti. Ili barem biti blizak i pouzdan. Ni Zdravko Mamić nikad nije bio formalni član hdz-a  ;)

Z
Opet se zakotrljalo oko Galeša i dinanma