RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: jopa on 30.12.2024, 09:46https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/dinamo-dogovorio-s-rijekom-dolazak-nike-galesica-izvrsni-odbor-digao-rampu---888250.html

Ako je ovo istina to je onda gotova stvar, teško mi je vjerovat da stvarno nigdje drugdje nije mogao ici nego u Dinamo... stvarno smo klub bez trunke ambicije svedeni na puko prezivljavanje i badžet

Ajde baš da vidimo kako će se za 3 milijuna Galešić pojavit na dinamovim pripremama do 6.1.

K
10.1.počinje prijelazni rok

Z
koliko mi možemo obezvređivati svoje igrače kad Niku Galešića, najbolje stopera kluba i top 3 stopera lige, dajemo konkurentu za 3 milje eura.

30.12.2024, 09:53 #5583 Last Edit: 30.12.2024, 09:54 by MaČaĆeToMane
Dinamo još jednom spašava Miška , platit će mu odmah. 3 milijuna koji će vjerojatno ispasti 5 je odličan posao, nažalost loš je trenutak.

Galešiću dakle oko pol milijuna plaće, to je rijetko di mogao dobit

Treba biti realan, nismo baš sposobni prodavati igrače ni brzo ni skupo, cifra nije loša koliko trenutak jer poruka je jasna!
SPORTSKI ODLAZI!

L
Kaže DRS na radio Rijeci da nijedna službena ponuda za Galešića nije došla.

I
Nekako mi smrdi da još netko dolazi u suprotnom smjeru...Naravno, sa čistim papirima

Quote from: LenRi on 30.12.2024, 09:54Kaže DRS na radio Rijeci da nijedna službena ponuda za Galešića nije došla.

Nije mi jasno čemu te izjave
Jer će za 3 dana biti drukčije?
Odugovlačiš da se javnost ispuca, za 3 dana će zaboravit? Diletanti
SPORTSKI ODLAZI!

Z
ovi iz dinama kažu da je sve riješeno, DRS kaže nema ponude, netko laže, a to nažalost mislim da nije dinamo.

Ugasite klub .

A Armada može zapaliti ložu.

Najuspješniji predsjednik kluba,a istovremeno najgori

I
PRedaleko i previše je ovo otišlo da nije riješeno.

Možda se samo još pojavi neki Jamal i zatraži dve tri ispod stola, ali nije ni tamo više maminjo nego dečkići koji će dat i 100 puta više od zatraženog samo da opravdaju ovaj fijasko.

NAravno i trguju utjecajem Canavara kao nekad zlatne lopte i čarobnog stopera.

Samo čekam, jer mi smrdi tko će u kontra smjeru. NEće to ostati samo na ovome. Da li je to Noa Mikić, da li je to netko drugi, vidjet ćemo. Ako bude jednosmjerno...Bit će neuobičajeno...

L
Quote from: Zelko Maler on 30.12.2024, 09:59ovi iz dinama kažu da je sve riješeno, DRS kaže nema ponude, netko laže, a to nažalost mislim da nije dinamo.
Nisam nigdje našao tko je iz Dinama potvrdio transfer?

S
Quote from: Zelko Maler on 30.12.2024, 09:59ovi iz dinama kažu da je sve riješeno, DRS kaže nema ponude, netko laže, a to nažalost mislim da nije dinamo.

Tako je, Dinamovi trabanti nikad ne lažu, a naša uprava uvijek.
Koliko sam ja čitao prošli prijelazni rok, Ivanović, Hodža i Pašalić su već odavno u Maksimiru.A Frigan već godinu dana (samo ga u Belgiji spremamo za njih).

U Rijeci nista novo. :bo:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

A gle ako ovo nije realizirano onda treba tužiti sve crve do Strasbourga
SPORTSKI ODLAZI!

Ja ne vjerujem u ovu priču dok ga ne vidim u plavom dresu na prezentaciji.