RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: D2 on 30.12.2024, 09:42
Quote from: Kostrena on 30.12.2024, 09:35Kakvu ti kavu piješ da si i ja kupim 😆😆
Iznenadio bi se.  ;D  ;D  ;D
Ja sam ti već koju godinu na Divki, Cikoriji i Kneippu, povremeno beskofeinska ili čaj (kamilica/zeleni) kad se baš mora sjest u kafić s društvom.  :nisamja:

Divku priznam samo ako se u nju nadrobi osušeni kruh, pa kad zagrizeš koricu...

Quote from: Fiumano on 30.12.2024, 10:08Ja ne vjerujem u ovu priču dok ga ne vidim u plavom dresu na prezentaciji.

Ja ne vjerujem da će ijedna novinarska redakcija riskirati toliko. Ako nisu toliko ludi ovi novinari koji potvrđuju transfer onda lažu naši.  :svakacast:
SPORTSKI ODLAZI!

S
Quote from: ispod stijena on 30.12.2024, 10:03PRedaleko i previše je ovo otišlo da nije riješeno.

Možda se samo još pojavi neki Jamal i zatraži dve tri ispod stola, ali nije ni tamo više maminjo nego dečkići koji će dat i 100 puta više od zatraženog samo da opravdaju ovaj fijasko.

NAravno i trguju utjecajem Canavara kao nekad zlatne lopte i čarobnog stopera.

Samo čekam, jer mi smrdi tko će u kontra smjeru. NEće to ostati samo na ovome. Da li je to Noa Mikić, da li je to netko drugi, vidjet ćemo. Ako bude jednosmjerno...Bit će neuobičajeno...

Šta je otišlo predaleko? Naručeni članci izvućeni iz nosa?
Pa moraju nešto pisat za odvračanje pažnje od nogiranja Bjelice i dovođenja magarca mjesto konja za trenera.

Nema nikakvih posljedica ako lažu za novinare.

Quote from: Snowcrash on 30.12.2024, 10:11
Quote from: ispod stijena on 30.12.2024, 10:03PRedaleko i previše je ovo otišlo da nije riješeno.

Možda se samo još pojavi neki Jamal i zatraži dve tri ispod stola, ali nije ni tamo više maminjo nego dečkići koji će dat i 100 puta više od zatraženog samo da opravdaju ovaj fijasko.

Samo čekam, jer mi smrdi tko će u kontra smjeru. NEće to ostati samo na ovome. Da li je to Noa Mikić, da li je to netko drugi, vidjet ćemo. Ako bude jednosmjerno...Bit će neuobičajeno...

Pa moraju nešto pisat za odvračanje pažnje od nogiranja Bjelice i dovođenja magarca mjesto konja za trenera.

Nisu glupi ogradili bi se, stavili upitnik itd.
Ovo je utuživo i zato čisto sumnjam da je laž
SPORTSKI ODLAZI!

I
Snowy, ako netko ne skače na prvu, onda sam u toj grupi, ali ovo mi se čini malo drukčije od slučaja Frigan, Hodža , Pašalić i sl.

I eto preksinoć sam od insajdera dobio poruku "...nije još , bar ne još..." , a insajder je iz suparničkog tabora. I to čovjek zaposlen u klubu

S
Quote from: ispod stijena on 30.12.2024, 10:14Snowy, ako netko ne skače na prvu, onda sam u toj grupi, ali ovo mi se čini malo drukčije od slučaja Frigan, Hodža , Pašalić i sl.

I eto preksinoć sam od insajdera dobio poruku "...nije još , bar ne još..." , a insajder je iz suparničkog tabora. I to čovjek zaposlen u klubu

Preksinoć je dinamov trener bio Bjelica.
Ja sam danas čuo da je cannovarova osnovna želja pojačat napad.

D
A onda neće Galesic nego će Pasalic i Fruk za 2 i po miliona i paket Bajaderi

Dinamo ima para i isprsiti će se do 5 milijuna ako treba, plus postotak Jankovića. Njima je to trostruki posao.

Na nama i na Galešiću je da pričekamo bolju ponudu iz inozemstva. Ali financijski ona možda neće doći, samo renomeom.

S druge strane ako ga sutra prodamo Dinamu za 5, a novce uložimo u Marešića i Morrisona iz Šibenika, ne bi to bio najgori posao stoljeća.

Nemojte pičkarati svih samo na temelju članaka, tako su potpisali već i Pašalić i Frigan i Hodža i mnogi.
#navodninavijač

S
Quote from: MaČaĆeToMane on 30.12.2024, 10:13
Quote from: Snowcrash on 30.12.2024, 10:11

Nisu glupi ogradili bi se, stavili upitnik itd.
Ovo je utuživo i zato čisto sumnjam da je laž

Kako je novinarsko trabunjanje utuživo?
Ja tvrdim da je u člnaku laž, jer Galešić ne može bit prvog dana priprema s Dinamom.

B
Ok sad dal je transfer gotov ili ne, saznat cemo.

No bude li- DRS stvarno zasluzuje uvrede i noga u guzicu(od nas, Misku je to laganje postalo prihvatljivo) za ovakvo laganje i mazanje ociju nas -sve malobrojnijeg navijackog puka, bar nek ima obzira covjek ni ne pojavit se u medije nego ovako nam slagat.
Slicno zasluzuje i onaj placeni novinarcic sa germanijaka, koji nas je donedavno uvjeravao da "ispod 7 milijuna nema pregovora", da bi nakraju ispalo da se radi o 40% te cifre.
Stvarno ljigavci teski.

L
Quote from: Bobic on 30.12.2024, 10:36Ok sad dal je transfer gotov ili ne, saznat cemo.

No bude li- DRS stvarno zasluzuje uvrede i noga u guzicu(od nas, Misku je to laganje postalo prihvatljivo) za ovakvo laganje i mazanje ociju nas -sve malobrojnijeg navijackog puka, bar nek ima obzira covjek ni ne pojavit se u medije nego ovako nam slagat.
Slicno zasluzuje i onaj placeni novinarcic sa germanijaka, koji nas je donedavno uvjeravao da "ispod 7 milijuna nema pregovora", da bi nakraju ispalo da se radi o 40% te cifre.
Stvarno ljigavci teski.
Pa zašto misliš da je DRS lagao? Rekao je da trenutno nije došla ni jedna službena ponuda, to ne znači da ponuda Dinama možda dođe do kraja ovog tjedna

Jutros DRS u PSK, ne kladionici, rekao da nikakav upit ili ponuda od Dinama za Galete nije došla.

Nadalje, da se gledaju igrači, preferiramo "jugo švabe", iako nam se nude i črni i latinosi, u njih ne vjeruje. Očekuje puno od Dogana na proljeće  :sta: , i misli da se Fruk vraća na svoju poziciju.

Pripreme i Čatežu, da se priviknemo na uvjete koji nas čekaju i HNL -u.

Dakle, ja sam to shvatio da onda Gale ide 😁

B
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 10:40
Quote from: Bobic on 30.12.2024, 10:36Ok sad dal je transfer gotov ili ne, saznat cemo.

Stvarno ljigavci teski.
Pa zašto misliš da je DRS lagao? Rekao je da trenutno nije došla ni jedna službena ponuda, to ne znači da ponuda Dinama možda dođe do kraja ovog tjedna
Ok sad se bavimo tehnikalijama...znaci dogovorio se usmeno ali jos nije dobio mail od kluba?  Jel to ponuda ili nije?

L
Quote from: Bobic on 30.12.2024, 10:44
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 10:40

Stvarno ljigavci teski.
Ok sad se bavimo tehnikalijama...znaci dogovorio se usmeno ali jos nije dobio mail od kluba?  Jel to ponuda ili nije?
Naravno da nije, usmeno se svašta može dogovarati ali dok se ne stavi na papir nije ništa važeće. Također zaboravljamo činjenicu da mora i Galešić prihvatiti uvjete dinama