RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: LenRi on 30.12.2024, 12:51
Quote from: deo123 on 30.12.2024, 12:46
Quote from: Snowcrash on 30.12.2024, 12:36Nisam ja počeo s glupim diskusijama. A kažem ti - kupi klub od Miškovića (na prodaju je) pa prodaj Galešića u bilo koji njemački klub za koliko želiš.

Znaci, ako ne zelis kupiti klub od Miskovica, moras ga nakon 40tak godina pracenja poceti gledati kao lokalni Konzum? Ne smijes komentirati gospodina koji je kupio povjest od 50+ godina, djetinjstva i mladosti naših nonića itd. Taj stav je ovaj grad i doveo u stanje u kojem je. A to ti je privatno pa ko ga jebe.. dok smo radili nadvoznjake kao "građani grada svome gradu" nisu se događala razno razna sranja i grad je bio u daleko boljem stanju...

A sto se nedodirljivog tiče, mislim da je on na rubu već neko vrijeme, mislim da se kritična masa skuplja mjesecima i mislim da bi moglo početi lupanje po njemu. Naravno, nakon toga očekujem i brzi bijeg navedenog u "poslije mene potop" stilu. Jedina mu je sreća da je KNA malo mlađi nego je nekad bio, i malo manje zaluđen ideologijama, bar lokalnim.. Pred 20tak godina, sjedili bi mu neki već u loži..
Pa očito i on želi čim prije otići, a tko i ne bi na njegovom mjestu. Podario je navijačima dvanaest najboljih godina kluba u povijesti a mi njurgamo

Zanimljivo je da je i Mamić navijačima Dinama podario 20 najboljih godina u povijesti, ili Štimac Hajduku posljednju titulu...

L
Quote from: Monarh on 30.12.2024, 12:56
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 12:51
Quote from: deo123 on 30.12.2024, 12:46
Quote from: Snowcrash on 30.12.2024, 12:36Nisam ja počeo s glupim diskusijama. A kažem ti - kupi klub od Miškovića (na prodaju je) pa prodaj Galešića u bilo koji njemački klub za koliko želiš.

Znaci, ako ne zelis kupiti klub od Miskovica, moras ga nakon 40tak godina pracenja poceti gledati kao lokalni Konzum? Ne smijes komentirati gospodina koji je kupio povjest od 50+ godina, djetinjstva i mladosti naših nonića itd. Taj stav je ovaj grad i doveo u stanje u kojem je. A to ti je privatno pa ko ga jebe.. dok smo radili nadvoznjake kao "građani grada svome gradu" nisu se događala razno razna sranja i grad je bio u daleko boljem stanju...

A sto se nedodirljivog tiče, mislim da je on na rubu već neko vrijeme, mislim da se kritična masa skuplja mjesecima i mislim da bi moglo početi lupanje po njemu. Naravno, nakon toga očekujem i brzi bijeg navedenog u "poslije mene potop" stilu. Jedina mu je sreća da je KNA malo mlađi nego je nekad bio, i malo manje zaluđen ideologijama, bar lokalnim.. Pred 20tak godina, sjedili bi mu neki već u loži..
Pa očito i on želi čim prije otići, a tko i ne bi na njegovom mjestu. Podario je navijačima dvanaest najboljih godina kluba u povijesti a mi njurgamo

Zanimljivo je da je i Mamić navijačima Dinama podario 20 najboljih godina u povijesti, ili Štimac Hajduku posljednju titulu...

Šta želiš reći da je Miško kupio titulu i ulaske u europske skupine? Ukrao je novac od kluba u kojem je on vlasnik?

D
30.12.2024, 13:04 #5642 Last Edit: 30.12.2024, 13:05 by deo123
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 12:58Šta želiš reći da je Miško kupio titulu i ulaske u europske skupine? Ukrao je novac od kluba u kojem je on vlasnik?

Znas koji je njegov najveci problem. Dosao je kao šljaker iz Nigerije koji se pozicionirao radom u zivotu. Usao je u nesto sto je volio, i do čega mu je bilo stalo i to je bio glavni razlog. Sa vremenom je sve manje bio taj čovjek i kretanjem u tim "krugovima" postao je ovo što je sad. Sjetimo se njegovih intervjua pred 10 godina i danas. Danas je to polubahati nastup, skoro pa "mesija se obraća" stil. Zaboravio je kako je na Rujevici bez srama mogao stati na zapad i komentirati sa svojima financijski rezultat i planove, kako je trčao preko na Istok da se penje kod ekipe itd..
Nazalost vrijeme ga je napravilo drugačijim čovjekom, a kako je on alfa i omega na Rujevici i Rijeka je postala drugačiji klub koji se udaljio od onoga što je nekad bila. I sa vremenom ti rezultati postaju nešto što se očekuje od kluba, ali u tom trenutku odnos sa svojima je ono što ga diže i razvija dalje..a kod nas parola sami protiv svih je postala zaista smijesna zadnjih par godina. Više mi je to nekako sam protiv (skoro) svih

Promjenit ne možemo, samo je pitanje koliko nas će na duge staze željeti sudjelovati u takvoj priči

L
Quote from: deo123 on 30.12.2024, 13:04
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 12:58Šta želiš reći da je Miško kupio titulu i ulaske u europske skupine? Ukrao je novac od kluba u kojem je on vlasnik?

Znas koji je njegov najveci problem. Dosao je kao šljaker iz Nigerije koji se pozicionirao radom u zivotu. Usao je u nesto sto je volio, i do čega mu je bilo stalo i to je bio glavni razlog. Sa vremenom je sve manje bio taj čovjek i kretanjem u tim "krugovima" postao je ovo što je sad. Sjetimo se njegovih intervjua pred 10 godina i danas. Danas je to polubahati nastup, skoro pa "mesija se obraća" stil. Zaboravio je kako je na Rujevici bez srama mogao stati na zapad i komentirati sa svojima financijski rezultat i planove, kako je trčao preko na Istok da se penje kod ekipe itd..
Nazalost vrijeme ga je napravilo drugačijim čovjekom, a kako je on alfa i omega na Rujevici i Rijeka je postala drugačiji klub koji se udaljio od onoga što je nekad bila. I sa vremenom ti rezultati postaju nešto što se očekuje od kluba, ali u tom trenutku odnos sa svojima je ono što ga diže i razvija dalje..a kod nas parola sami protiv svih je postala zaista smijesna zadnjih par godina. Više mi je to nekako sam protiv (skoro) svih

Promjenit ne možemo, samo je pitanje koliko nas će na duge staze željeti sudjelovati u takvoj priči
Sa većinom se slažem, jedino se ne slažem da smo nekada bili drugačiji klub. Uvijek su igrači odlazili u Dinamo/hadjuk, dapače u upravama kluba su nam bili tvrdi hajdukovci.
Možda s novim vlasnikom bude bolje, iako nisam optimističan. Vidi samo na primjeru Osijeka koji troši nemjerljivo više novaca od nas, pa je redovito iza nas po rezultatima.

T
Mmae je vraćen u momčad. Može li to značiti da Dinamo neće srljat u dovođenju obrambenog (Galešića)

Meni je prodaja igraca u Dinamo na +7 kap koja prelije casu AKO se dogodi.
Miskovicu ne sporim niti sam ikad sve zasluge. Opravdavao sam neke glupe poteze, komentare, priopcenja. Jer covjek je, uvjeren sam uvijek radio u korist kluba.

Ono sto se sad desava i sto se sad radi je Miskovic koji gleda iskljucivo svoj interes, a ne interes kluba. Sto je legitimno, ali...
Mnogi kazu neka nama Miskovica, a ja se pitam koja je onda razlika njega sad u ovoj fazi ili nekog drugog vlasnika? Nikakva. Odnosno, ako nista neki drugi vlasnik bi donio neku novu energiju, novi nacin rada.

Ovo AKO se desi je meni posljednji cavao i nakon toga sve sto zelim je da se Miskovic sto prije makne. Bila bi steta i velika nepravda da najbolje razdoblje u povijesti kluba, samim time i najbolji predsjednik u povijesti zavrsi sa sveopcim pickaranjem s tribima i fejs komentara.

Kazem AKO se desi, jer po piskaralima zagrebackih novinara i Frigan i Pasalic i ini su bili dogovoreni, pa nisu otisli gore..

I
Da dodamo malo sa druge bande.

Umar Sadiq je jedno od spominjanih rješenja u napadu.

L
Quote from: ispod stijena on 30.12.2024, 13:22Da dodamo malo sa druge bande.

Umar Sadiq je jedno od spominjanih rješenja u napadu.
Malo mi to nerealno zvuči, posudba ili?

I
Ponuđen. Gledaju se rješenja. Vjerovatno posudba ako se realizira.

K
Barem znam šta ću zaželit za novu godinu. Miškoviću ODJEBI makar igrali 2.ligu

K
Lorenzo Lepore 3
@lorenzooleporee
Niko Galesic Time To Sign with #DinamoZagreb
Clubs have agreed on a €3M deal, plus add-ons based on appearances. The sell-on clause for Jankovic has also been removed.
Personal terms with Galesic are fully finalized
Contract expected to be signed by the end of the week https://t.co/OGj2hT7yZd

K
30.12.2024, 13:42 #5651 Last Edit: 30.12.2024, 13:44 by Kostrena
A i Galešić je idiot ako je on gurao, jer je imao ponude 2 ili 3 kluba i do jučer je srao da neće u Dinamo, da ga zanima samo van
Sinoć sam napisao u inbox par ljudi koji su pitali da mi je rekao trener iz Dinama da je sve gotovo, odbio sam vjerovati njima a vjerovao našima

Quote from: Kostrena on 30.12.2024, 13:42A i Galešić je idiot ako je on pristao na to, jer je imao ponude 2 ili 3 kluba i do jučer je srao da neće u Dinamo, da ga zanima samo van

Ni meni nije jasno po onome šta znam već 2 mjeseca  :bo:
SPORTSKI ODLAZI!

L
Quote from: Kostrena on 30.12.2024, 13:42A i Galešić je idiot ako je on gurao, jer je imao ponude 2 ili 3 kluba i do jučer je srao da neće u Dinamo, da ga zanima samo van
Sinoć sam napisao u inbox par ljudi koji su pitali da mi je rekao trener iz Dinama da je sve gotovo, odbio sam vjerovati njima a vjerovao našima

Možda mu je obećana reprezentacija?

K
30.12.2024, 13:52 #5654 Last Edit: 30.12.2024, 13:53 by Kostrena
Možda smo Ako dobijemo u paketu i Perkovića bez klauzule može proći transfer