RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L
Quote from: Boy3006 on 30.12.2024, 15:15
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 14:36
Quote from: Boy3006 on 30.12.2024, 14:23
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 14:16
Quote from: Boy3006 on 30.12.2024, 14:13
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 14:04
Quote from: Kostrena on 30.12.2024, 13:59Janković se nikad neće prodat za 4M
Mislim da hoće, igrači s takvim fizičkim predispozicijama su na cijeni. S time da je on nama trenutačno najvažniji igrač ekipe.

Na cijeni su i najbolji stoperi lige pa vidis kako se lako cijena obori za poznatog kupca
Misliš da imamo bolje ponude za Galešića ali će rađe Miško uzeti manje od Dinama? Miško je svakakav ali da će raditi kontra sebe što se novaca tiče nema šanse.

Upozoravao sam jucer na ovakve

Na kakve si upozoravao? Lijepo te pitam da li smo imali boljih ponuda od Dinamove za Galešića? Ako nemaš ništa pametno za reći bolje šuti. Kao da nam nije dovoljno da Galešić ide u Dinamo, još moraš ti ovdje prosipati gluposti.

Na takve koji ce nam pokusat objasnit kako je ok da ode u dinamo jer gle cuda dva tjedna prije pocetka prijelaznog roka nije dosla ni jedna bolja ponuda. Mogli su onda ponudit 1M i bilo bi ok prodat ga jer eto bolja nije stigla. Nece sad ni stic bolja kad drugi vide koliko smo se spremni naguzit

Pa tko je rekao da je OK, da se mene pita ne bih prodao nijednog igrača u Dinamo ni za kakve pare. Znamo kakav je Miško, prodao bi se vragu za pare, ali da bi on dao nekog ispod cijene na svoju štetu nema šanse.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

MAJKU VAM NOVINARSKU JEBEM (ma banaj me, sve 5, moram ovo napisat)

S druge strane, proteklih smo se godina načitali 'već riješenih' poslova. Frigan i Pašalić su, prema Zg-izvorima već bili Dinamovi igrači.

A Rijeka stalno ponavljala: onaj tko ponudi najviše dobiva igrača ako i sa igračem dogovori uvjete. Isto je bilo i s prodajom kluba. Od 'sve je dogovoreno' do – apsolutno nikakve promjene.

Pa je stvar točno takva i sad. Dinamo zasad ima najbolje teoretske šanse da dovede Galešića. Uz adut skidanja postotka od narednog transfera Jankovića te (lako moguće) i rastajanja s nekim igračem koji bi pojačao Rijeku.
SPORTSKI ODLAZI!

Možda Misko samo koristi DZ za pumpanje cijene 😏

D
Ja mislim da Vukusic radi kontrolu štete ovim drugim člankom. Znamo da "nacional" objavljuje samo po nalogu gazde tako da

Dao bog da ne ode gore

K
Ovo drugo je u rangu Pašalić javi se na mobitel ideš u Arabiju. Ko da molimo Dinamo da nam pošalje ponudu

Novinari koji čitate, crknite

Kako god bilo, svaki novi dan bez toliko najavljivane, a i dalje nerealizirane oficijelne ponude na riječku adresu, novi je veliki Dinamov rizik da ostane bez Galešića. Nijemci, Nizozemci i Austrijanci samo su neki od potencijalnih, a bogatih novih Galešićevih poslodavaca.

Rijeka će svojih cca. pet milijuna eura ili više dobiti ovako ili onako. I ima spremnu zamjenu. Niti je Galešić jedini 'u izlogu', niti je Dinamo jedini koji bi ga htio. Zagrepčani su vodeći kandidat.

No kandidat koji, barem zasad, puno pregovara i bavi se internim problemima. A jedino što im može donijeti Galešića je – konkretna, službena ponuda, živa lova.
SPORTSKI ODLAZI!

K
Rijeka će svojih cca. pet milijuna eura ili više dobiti ovako ili onako. I ima spremnu zamjenu. Niti je Galešić jedini 'u izlogu', niti je Dinamo jedini koji bi ga htio. Zagrepčani su vodeći kandidat.

Pa jebem ti tovara zalizanog šta nije bolje dobit onako nego ovako, zašto ga tamo prodaješ?

Quote from: Kostrena on 30.12.2024, 15:26Rijeka će svojih cca. pet milijuna eura ili više dobiti ovako ili onako. I ima spremnu zamjenu. Niti je Galešić jedini 'u izlogu', niti je Dinamo jedini koji bi ga htio. Zagrepčani su vodeći kandidat.

Pa jebem ti tovara zalizanog šta nije bolje dobit onako nego ovako, zašto ga tamo prodaješ?

Ma izgleda da su jedino novinari prodali Galešića jer bagra iz IO u dinamu to želi.
Ostajem pri svome, Niko ima usmeni dogovor sa klubom iz Austrije, a postoje i 2 njemačka kluba u igri
Pitanje je tko će i koliko može ponuditi, kao i u koje vrijeme i koliko Damir može čekati
SPORTSKI ODLAZI!

K
Quote from: MaČaĆeToMane on 30.12.2024, 15:28
Quote from: Kostrena on 30.12.2024, 15:26Rijeka će svojih cca. pet milijuna eura ili više dobiti ovako ili onako. I ima spremnu zamjenu. Niti je Galešić jedini 'u izlogu', niti je Dinamo jedini koji bi ga htio. Zagrepčani su vodeći kandidat.

Ma izgleda da su jedino novinari prodali Galešića jer bagra iz IO u dinamu to želi.
Ostajem pri svome, Niko ima usmeni dogovor sa klubom iz Austrije, a postoje i 2 njemačka kluba u igri
Pitanje je tko će i koliko može ponuditi, kao i u koje vrijeme i koliko Damir može čekati
Ma naravno znam sve, i znam da imaš povjerene informacije, ali problem je šta smo komunicirali a oboje imamo i te info da Mišković oče prodat odmah, sad a kao izgovor koristiti na pripreme moramo ići sa sređenim kadrom, što nikad još nismo

K

Quote from: Kostrena on 30.12.2024, 15:30
Quote from: MaČaĆeToMane on 30.12.2024, 15:28

Ma naravno znam sve, i znam da imaš povjerene informacije, ali problem je šta smo komunicirali a oboje imamo i te info da Mišković oče prodat odmah, sad a kao izgovor koristiti na pripreme moramo ići sa sređenim kadrom, što nikad još nismo

Ja ovako mislim: Damir bi to htio odraditi još danas, ali svi u klubu su mu rekli ne, pa i Galešić koji je na drugom kraju svijeta.
jer na koncu konca, ti svi ljudi moraju živit s time, ne može baš sve radit kako ga volja
eto to je moje mišljenje, netko presidentea uvjerava da ima drugih klubova
SPORTSKI ODLAZI!

A zašto on to hoće riješiti odmah? Nema za plaće,prodaje klub,voli Dinamo? Koji je razlog njegove jebene žurbe

Daj nazovite neko upravu Sturma da pošalju nešto.

Quote from: Fiumano on 30.12.2024, 15:23Možda Misko samo koristi DZ za pumpanje cijene 😏

Meni ovo drzi vodu.
Rijeka u srcu, Armada do groba!