RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Boy3006 on 30.12.2024, 18:16
Quote from: vMario87 on 30.12.2024, 17:47
Quote from: Bobic on 30.12.2024, 17:21Ova prodaja Galesica je nas najsramotniji trenutak u novijoj povijesti, od 90tih. Uz bok onih olimpijskih 0-5.

1. Pečat
2. Slučaj Galešić
3. Olimpija
4. Pretplate

S velikim uzbuđenjem iščekujem šta će nam Miško još "dobroga" priuštit..

Pa za nastavit niz bi mogao malo smanjit cijenu za Galešića u zamjenu za Rileta Tetovažu kojem ugovor istiće za 6 mj i postoji sansa da mu nece ponudit novi, bar ne ovoliki. To bi bilo bas onako alla nono style

Najizglednije za nastavak niza je praktički poklanjanje Selahija dinamu..

Ali kako je počelo ne bi me čudilo da nam Damir Jong-Un promjeni grb ili boje.. ipak je ovo sjevernokorejski stil vođenja kluba
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

L
Quote from: vMario87 on 30.12.2024, 18:23
Quote from: Bobic on 30.12.2024, 17:21Ova prodaja Galesica je nas najsramotniji trenutak u novijoj povijesti, od 90tih. Uz bok onih olimpijskih 0-5.

1. Pečat
2. Slučaj Galešić
3. Olimpija
4. Pretplate

Pa za nastavit niz bi mogao malo smanjit cijenu za Galešića u zamjenu za Rileta Tetovažu kojem ugovor istiće za 6 mj i postoji sansa da mu nece ponudit novi, bar ne ovoliki. To bi bilo bas onako alla nono style

Ali kako je počelo ne bi me čudilo da nam Damir Jong-Un promjeni grb ili boje.. ipak je ovo sjevernokorejski stil vođenja kluba
Da je mislio promijeniti boje ili grb ne bi čekao dvanaest godina, mislim da mu je sada prioritet prodaja kluba.

Quote from: LenRi on 30.12.2024, 18:27
Quote from: vMario87 on 30.12.2024, 18:23

1. Pečat
2. Slučaj Galešić
3. Olimpija
4. Pretplate

Da je mislio promijeniti boje ili grb ne bi čekao dvanaest godina, mislim da mu je sada prioritet prodaja kluba.

Nisam ozbiljno mislio.. poanta je da nikad ne znaš sa zalizanom tovarčinom
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 30.12.2024, 18:23Damir Jong-Un
Kim Jong Dado

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Da li mirno spavaš Miškoviću?
Ča te nije sram?
Čemu onda igrati prvenstvo?

Quote from: Hololulu on 30.12.2024, 18:37Da li mirno spavaš Miškoviću?
Ča te nije sram?
Čemu onda igrati prvenstvo?

a za ča?
pa opet ponavljam, zasad su jedino novinari crvi prodali Galešića
SPORTSKI ODLAZI!

A
30.12.2024, 18:55 #5721 Last Edit: 30.12.2024, 19:29 by Arci1984
Quote from: deo123 on 30.12.2024, 12:46
Quote from: Snowcrash on 30.12.2024, 12:36Nisam ja počeo s glupim diskusijama. A kažem ti - kupi klub od Miškovića (na prodaju je) pa prodaj Galešića u bilo koji njemački klub za koliko želiš.

Znaci, ako ne zelis kupiti klub od Miskovica, moras ga nakon 40tak godina pracenja poceti gledati kao lokalni Konzum? Ne smijes komentirati gospodina koji je kupio povjest od 50+ godina, djetinjstva i mladosti naših nonića itd. Taj stav je ovaj grad i doveo u stanje u kojem je. A to ti je privatno pa ko ga jebe.. dok smo radili nadvoznjake kao "građani grada svome gradu" nisu se događala razno razna sranja i grad je bio u daleko boljem stanju...

A sto se nedodirljivog tiče, mislim da je on na rubu već neko vrijeme, mislim da se kritična masa skuplja mjesecima i mislim da bi moglo početi lupanje po njemu. Naravno, nakon toga očekujem i brzi bijeg navedenog u "poslije mene potop" stilu. Jedina mu je sreća da je KNA malo mlađi nego je nekad bio, i malo manje zaluđen ideologijama, bar lokalnim.. Pred 20tak godina, sjedili bi mu neki već u loži..
Bas najgluplje fore s kojima neki konstantno dosađuju: Kupi si klub

A
Quote from: ispod stijena on 30.12.2024, 13:22Da dodamo malo sa druge bande.

Umar Sadiq je jedno od spominjanih rješenja u napadu.
Ja koliko imam info Redon Xhixha iz Qarabaga je u kombinaciji

Quote from: Monarh on 30.12.2024, 12:43Jebi ga, valjda smo svi ovdje nekad nešto kupovali ili prodavali.

Netko procijeni da je to odlična prilika, nekome je to "mačak u vreći", ali najgora prodaja je ona kada kupac određuje cijenu.

"Hitno mi je, treba mi lova za xy razlog, moram vratiti dug, gori mi..." Takvim stavom prodavatelja se totalno ogoli i ukoliko je kupac bio spreman dati recimo 100 eura za nešto, nakon ovakog prikaza postaje svjestan da može dati i manje.

Mi smo se na tržištu postavili kao sirotinja koja prodaje jeftino  kvalitetna jaja da bi poslije netko od njih prodao skupo kajganu . I prodajemo ih na način "daj što daš", s time da redovite mušterije uvijek imaju popust .
I Germanijak na tragu mog posta:

"Marićev 'call' da krene po Galešića nije iznenadio, ali je zato iznenadio - Damir Mišković. Predsjednik Rijeke dopustio si je da ga Dinamo očara s dva, tri ili četiri milijuna eura i otpisom postotaka za Jankovića i Rukavinu. Zamislili smo to kao da je netko pred očima Del Boya Trottera na peckhamovoj tržnici mahnuo s nekoliko funti i usput otpisao sva njegova dugovanja iz prošlosti. Iako je prethodno sasvim sigurno imao plan kako postati 'milijunaš', najpoznatijem londonskom trgovcu u tom trenutku sve drugo postalo bi nebitno"

M
30.12.2024, 19:29 #5724 Last Edit: 30.12.2024, 20:25 by moreplovac
Poznato je kako Galešić u načelu nije protivan prelasku u Dinamo ako se radi o transferu koji će zadovoljiti i njega i – klub.

Jer Niko Rijeku vidi kao svoj dom, mjesto u kojem će živjeti i jednom kad prestane igrati. Pa se apsolutno ničime neće ogriješiti niti o klub, niti o navijače.

Naravno da je i igračeva riječ iznimno bitna u cijeloj stvari.

Kako neko ko voli Rijeku može bit ok sa prijelazom u din. Kužim igrač je, ali ako se indentificiras sa gradom i ljudima kako možeš imati ništa protiv otić gore a pogotovo ako imaš druge ponude.

L
Quote from: moreplovac on 30.12.2024, 19:29Poznato je kako Galešić u načelu nije protivan prelasku u Dinamo ako se radi o transferu koji će zadovoljiti i njega i – klub.

Jer Niko Rijeku vidi kao svoj dom, mjesto u kojem će živjeti i jednom kad prestane igrati. Pa se apsolutno ničime neće ogriješiti niti o klub, niti o navijače.

Naravno da je i igračeva riječ iznimno bitna u cijeloj stvari.

Kako neko ko voli Rijeku može bit ok sa prijelazom u din. Kužim igrač je, ali ako se indentificiras sa gradom i ljudima kako možeš imati ništa protiv gore a pogotovo ako imaš druge ponude.

Slažem se, malo je suludo napisati da se ne želi ogriješiti o navijače, a potpisati će za Dinamo. U mojim očima će postati govno kao i drugi koji su prešli u dinamo

Pridruzujem se mnogima koji su vec napisali - ako Galesic zavrsi u Dinamu ne dolazim vise na Rujevicu i vracam svoju skupo placenu pretplatu i clansku iskaznicu.

M
Ja toliko radikalan neću bit, a potrpio sam razne naše Jude i njihove odlaske.
Međutim da bude neki organizirani bojkot, smisleno, da se uđe drugo poluvrijeme, da se navija ispred, nešto nenasilno svakako bi sudjelovao.

A
Quote from: Snjesko on 30.12.2024, 19:34Pridruzujem se mnogima koji su vec napisali - ako Galesic zavrsi u Dinamu ne dolazim vise na Rujevicu i vracam svoju skupo placenu pretplatu i clansku iskaznicu.
Zašto? Meni se isto gadi sve ali ja bas mislim da trebamo doći u što većem broju i jasno i glasno kažemo Miskovicu šta mislimo o tome i to svaku utakmicu a isto i Galesicu šta mislimo o njemu jer mu nitko nije stavio nož pod vrat da potpiše

Malo ste licemjerni jer ovo traje od 2013. godine
Malo ste licemjerni jer riječka javnost mrzi samo hajduk, na dinamo uopće ne reagiramo

Mogao bih ja do sutra, ali neću.
Nije problem u transferu od cca 5 milijuna eura u dinamo, problem je šta tim potezom Miško kaže "ne zanima nas titula" i to treba jasno i glasno reći. Treba se zapitati: radimo li to namjerno?

Još uvijek, opet ponavljam, novinari crvi jedini rade razdor, neka sisaju ako čitaju jer nitko osim njih nije prodao Galešića!  :-X
SPORTSKI ODLAZI!