RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 15:18
Quote from: Boy3006 on 30.12.2024, 15:15
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 14:36
Quote from: Boy3006 on 30.12.2024, 14:23
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 14:16
Quote from: Boy3006 on 30.12.2024, 14:13
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 14:04
Quote from: Kostrena on 30.12.2024, 13:59Janković se nikad neće prodat za 4M
Mislim da hoće, igrači s takvim fizičkim predispozicijama su na cijeni. S time da je on nama trenutačno najvažniji igrač ekipe.

Na cijeni su i najbolji stoperi lige pa vidis kako se lako cijena obori za poznatog kupca
Misliš da imamo bolje ponude za Galešića ali će rađe Miško uzeti manje od Dinama? Miško je svakakav ali da će raditi kontra sebe što se novaca tiče nema šanse.

Upozoravao sam jucer na ovakve

Na kakve si upozoravao? Lijepo te pitam da li smo imali boljih ponuda od Dinamove za Galešića? Ako nemaš ništa pametno za reći bolje šuti. Kao da nam nije dovoljno da Galešić ide u Dinamo, još moraš ti ovdje prosipati gluposti.

Na takve koji ce nam pokusat objasnit kako je ok da ode u dinamo jer gle cuda dva tjedna prije pocetka prijelaznog roka nije dosla ni jedna bolja ponuda. Mogli su onda ponudit 1M i bilo bi ok prodat ga jer eto bolja nije stigla. Nece sad ni stic bolja kad drugi vide koliko smo se spremni naguzit

Pa tko je rekao da je OK, da se mene pita ne bih prodao nijednog igrača u Dinamo ni za kakve pare. Znamo kakav je Miško, prodao bi se vragu za pare, ali da bi on dao nekog ispod cijene na svoju štetu nema šanse.

Nema tog dna kojeg Miško može dotaknuti, a da ga ti ne podigneš. Sorry, možda preoštro sudim, ali braniš li ga, braniš...

Mislim da je moj prvi upis bio na ovu temu i glasi "ako se ovo realizira, nek' idu svi u p.m.". Tako mislim i dalje, nisam se izjašnjavao i neću još dati konačnu ocjenu dok traje samo medijsko bombardiranje. Ali previše detalja se pojavilo, da ne bi stvarno upućivalo na veliki smrad s Rujevice.

Netko je dobro napisao, sve je to relikt bratimljenja s bjeguncem, dok je ovaj još carevao ovdje. Sad se nakostriješim kad se sjetim da su s juga non-stop pisali "tko s vragom tikve sadi...". A i sad likuju, pitaju nas u bezbroj komentara je li nas sram. Mislim da oni ne mogu dokučiti kako se osjećamo. Koliko su spaljeni, valjda uistinu misle da mi likujemo što ćemo tom prodajom pomoći Dinamu da stigne Hajduka. Imam feeling da ne mogu namirisati naš očaj i bijes.

Malo ljudi zna da je do ne tako davno obitelj Mamić imala zakupljenu ložu na Rujevici, a sad nam smeta jedan transfer i to možda jer je ponuda usmena, još uvijek, a i drugi klubovi su u igri.
Pa ajde onda bojkot, ili tjerajte do kraja ili šutite. Ne može nam smetat jedno, drugo ne. To je onda licemjerno
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: MaČaĆeToMane on 30.12.2024, 19:57ne tako davno obitelj Mamić imala zakupljenu ložu na Rujevici,
Ne tako davno nam je i Tomo Horvatinčić sjedio u loži.

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Arci1984 on 30.12.2024, 19:44
Quote from: Snjesko on 30.12.2024, 19:34Pridruzujem se mnogima koji su vec napisali - ako Galesic zavrsi u Dinamu ne dolazim vise na Rujevicu i vracam svoju skupo placenu pretplatu i clansku iskaznicu.
Zašto? Meni se isto gadi sve ali ja bas mislim da trebamo doći u što većem broju i jasno i glasno kažemo Miskovicu šta mislimo o tome i to svaku utakmicu a isto i Galesicu šta mislimo o njemu jer mu nitko nije stavio nož pod vrat da potpiše

Zviždanje nakon objavljivanja broja gledatelja nam nije ništa donijelo..

Neće Miško napravit buy-back Galešića ako se mi pobunimo na utakmici, u to moreš bit siguran..  :neretljak:

Neće se ništa promjenit ni ako im vratimo ulaznice i ostanemo doma, ali kad ti se nešto toliko gadi onda nema drugog rješenja.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

B
30.12.2024, 20:01 #5734 Last Edit: 30.12.2024, 20:06 by Boy3006
Totalna ofenziva

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/rijeka-bi-mogla-napraviti-najveci-izlazni-transfer-u-povijesti-njegovo-pravo-vrijeme-tek-dolazi-15538164?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2iDceFm4WYFm3pEsE_DhzkGeoI4aRPycpC9CaNH16PeyfklzE94MbStNE_aem_K_YTOewHBswGUVdc0kOJFA

Kako god, iako zimski prijelazni rok još nije niti počeo, nema sumnje da će i Fruk biti jedna od glavnih "udavača" na mercatu, no pitanje je hoće li ga predsjednik Damir Mišković htjeti pustiti i za koju svotu. Ona sigurno nije mala, tih procijenjenih pet milijuna eura vjerojatno je donja granica, a nitko se ne bi iznenadio da Fruk jednog dana postane i jedan od najvećih, ako ne i najveći izlazni transfer Rijeke u povijesti, no njegovo "pravo" vrijeme tek dolazi. 

Haha, jos prcaju sa tih 5M i nekom donjom granicom  :neretljak:

Što vam je Galešić kriv?

Je li ima ugovor? Ima! Jeste gdje pročitali njegovu izjavu da želi otići, jeste primjetili da je nezadovoljan, da bojkotira igru , klubu?

Njega klub želi prodati, njega klub tjera da ode . Da je suprotno, DRS je mogao danas jednostavno izjaviti:

"Galešića želimo prodati ali isključivo van HNL-a, ne pada nam na pamet pojačavati konkurenta dok smo prvi na tablici."

L
30.12.2024, 20:06 #5736 Last Edit: 30.12.2024, 20:10 by LenRi
Quote from: SandroB on 30.12.2024, 19:53
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 15:18
Quote from: Boy3006 on 30.12.2024, 15:15
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 14:36
Quote from: Boy3006 on 30.12.2024, 14:23
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 14:16
Quote from: Boy3006 on 30.12.2024, 14:13
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 14:04
Quote from: Kostrena on 30.12.2024, 13:59Janković se nikad neće prodat za 4M
Mislim da hoće, igrači s takvim fizičkim predispozicijama su na cijeni. S time da je on nama trenutačno najvažniji igrač ekipe.

Na cijeni su i najbolji stoperi lige pa vidis kako se lako cijena obori za poznatog kupca
Misliš da imamo bolje ponude za Galešića ali će rađe Miško uzeti manje od Dinama? Miško je svakakav ali da će raditi kontra sebe što se novaca tiče nema šanse.

Upozoravao sam jucer na ovakve

Na kakve si upozoravao? Lijepo te pitam da li smo imali boljih ponuda od Dinamove za Galešića? Ako nemaš ništa pametno za reći bolje šuti. Kao da nam nije dovoljno da Galešić ide u Dinamo, još moraš ti ovdje prosipati gluposti.

Na takve koji ce nam pokusat objasnit kako je ok da ode u dinamo jer gle cuda dva tjedna prije pocetka prijelaznog roka nije dosla ni jedna bolja ponuda. Mogli su onda ponudit 1M i bilo bi ok prodat ga jer eto bolja nije stigla. Nece sad ni stic bolja kad drugi vide koliko smo se spremni naguzit

Pa tko je rekao da je OK, da se mene pita ne bih prodao nijednog igrača u Dinamo ni za kakve pare. Znamo kakav je Miško, prodao bi se vragu za pare, ali da bi on dao nekog ispod cijene na svoju štetu nema šanse.

Nema tog dna kojeg Miško može dotaknuti, a da ga ti ne podigneš. Sorry, možda preoštro sudim, ali braniš li ga, braniš...

Mislim da je moj prvi upis bio na ovu temu i glasi "ako se ovo realizira, nek' idu svi u p.m.". Tako mislim i dalje, nisam se izjašnjavao i neću još dati konačnu ocjenu dok traje samo medijsko bombardiranje. Ali previše detalja se pojavilo, da ne bi stvarno upućivalo na veliki smrad s Rujevice.

Netko je dobro napisao, sve je to relikt bratimljenja s bjeguncem, dok je ovaj još carevao ovdje. Sad se nakostriješim kad se sjetim da su s juga non-stop pisali "tko s vragom tikve sadi...". A i sad likuju, pitaju nas u bezbroj komentara je li nas sram. Mislim da oni ne mogu dokučiti kako se osjećamo. Koliko su spaljeni, valjda uistinu misle da mi likujemo što ćemo tom prodajom pomoći Dinamu da stigne Hajduka. Imam feeling da ne mogu namirisati naš očaj i bijes.
Ma gdje ti vidiš da ga ja branim, pročitaj malo moje ostale postove. Samo kažem da je Miško teški bodul, sve mu je u parama.

Quote from: vMario87 on 30.12.2024, 20:00Zviždanje nakon objavljivanja broja gledatelja nam nije ništa donijelo..
Ali transparent "MIŠKOVIĆU, ODLAZI" nasred istoka uzburkao bi valove.

Dado nije poznat po debeloj koži.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Fornax on 30.12.2024, 20:06
Quote from: vMario87 on 30.12.2024, 20:00Zviždanje nakon objavljivanja broja gledatelja nam nije ništa donijelo..

Ta krpa bi bila oduzeta na ježevima, nebi vidjela Istoka

L
Quote from: Monarh on 30.12.2024, 20:04Što vam je Galešić kriv?

Je li ima ugovor? Ima! Jeste gdje pročitali njegovu izjavu da želi otići, jeste primjetili da je nezadovoljan, da bojkotira igru , klubu?

Njega klub želi prodati, njega klub tjera da ode . Da je suprotno, DRS je mogao danas jednostavno izjaviti:

"Galešića želimo prodati ali isključivo van HNL-a, ne pada nam na pamet pojačavati konkurenta dok smo prvi na tablici."

Pa nitko mu ne stavlja pištolj u usta i prijeti da mora potpisati za dinamo, kako je veldin odmah otklonio mogućnost odlaska u Dinamo. U slučaju odlaska Galešića u Dinamo najveći krivac je mišković, ali dio krivice snosi i Galešić.

K
Dolazi stoper jedan a za drugog smo pitali ali u rangu je znanstvene fantastike, ako bi došao bio bi najbolji u ligi ( posudba )
Napadači nisu ti, napadača je nekoliko, svi znaju Ex yu jezik ali je daleko od dogovora

Z
Quote from: Monarh on 30.12.2024, 20:08
Quote from: Fornax on 30.12.2024, 20:06

Ta krpa bi bila oduzeta na ježevima, nebi vidjela Istoka
Ima nacina. Ko sto su tovari na praznimir donijeli prekrizeno d.

Quote from: LenRi on 30.12.2024, 20:09

Pa nitko mu ne stavlja pištolj u usta i prijeti da mora potpisati za dinamo, kako je veldin odmah otklonio mogućnost odlaska u Dinamo. U slučaju odlaska Galešića u Dinamo najveći krivac je mišković, ali dio krivice snosi i Galešić.
A Veldin je htio ili morao otići?

Ja ću biti razočaran ako u eventualni transfer Galešića ne bude uključen Menalo.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

L
Quote from: Monarh on 30.12.2024, 20:10
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 20:09

A Veldin je htio ili morao otići?
Kamo, u Dinamo ili Rusiju?