RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: LenRi on 30.12.2024, 20:12
Quote from: Monarh on 30.12.2024, 20:10
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 20:09
Quote from: Monarh on 30.12.2024, 20:04Što vam je Galešić kriv?

Je li ima ugovor? Ima! Jeste gdje pročitali njegovu izjavu da želi otići, jeste primjetili da je nezadovoljan, da bojkotira igru , klubu?

Njega klub želi prodati, njega klub tjera da ode . Da je suprotno, DRS je mogao danas jednostavno izjaviti:

"Galešića želimo prodati ali isključivo van HNL-a, ne pada nam na pamet pojačavati konkurenta dok smo prvi na tablici."

Pa nitko mu ne stavlja pištolj u usta i prijeti da mora potpisati za dinamo, kako je veldin odmah otklonio mogućnost odlaska u Dinamo. U slučaju odlaska Galešića u Dinamo najveći krivac je mišković, ali dio krivice snosi i Galešić.
A Veldin je htio ili morao otići?
Kamo, u Dinamo ili Rusiju?
Pitanje je jasno, je li Veldin MORAO otići, ispala Rusija,ali ponavljam, je li MORAO otići?

L
Quote from: Monarh on 30.12.2024, 20:14

Je li ima ugovor? Ima! Jeste gdje pročitali njegovu izjavu da želi otići, jeste primjetili da je nezadovoljan, da bojkotira igru , klubu?

Njega klub želi prodati, njega klub tjera da ode . Da je suprotno, DRS je mogao danas jednostavno izjaviti:

"Galešića želimo prodati ali isključivo van HNL-a, ne pada nam na pamet pojačavati konkurenta dok smo prvi na tablici."

Pa nitko mu ne stavlja pištolj u usta i prijeti da mora potpisati za dinamo, kako je veldin odmah otklonio mogućnost odlaska u Dinamo. U slučaju odlaska Galešića u Dinamo najveći krivac je mišković, ali dio krivice snosi i Galešić.
Pitanje je jasno, je li Veldin MORAO otići, ispala Rusija,ali ponavljam, je li MORAO otići?
Ne znam, je li morao?

M
Quote from: Kostrena on 30.12.2024, 20:09Dolazi stoper jedan a za drugog smo pitali ali u rangu je znanstvene fantastike, ako bi došao bio bi najbolji u ligi ( posudba )
Napadači nisu ti, napadača je nekoliko, svi znaju Ex yu jezik ali je daleko od dogovora

Retorički ću pitat, nemoras odgovorit(znam da nesmijes i to je ok) , drugi stoper SF, nismo valjda pitali za Pongarcica?
Jer izgleda da je na izlaznim vratima u Violama.

Quote from: LenRi on 30.12.2024, 20:15
Quote from: Monarh on 30.12.2024, 20:14

Ne znam, je li morao?
Je li morao? Cijeli život je sanjao da igra nogomet u zemlji koja je pod sankcijama, i još u gradu koji je defacto na prvoj liniji bojišnice. Daj molim te.

Quote from: Kostrena on 30.12.2024, 20:09Dolazi stoper jedan a za drugog smo pitali ali u rangu je znanstvene fantastike, ako bi došao bio bi najbolji u ligi ( posudba )
Napadači nisu ti, napadača je nekoliko, svi znaju Ex yu jezik ali je daleko od dogovora

Da dodje reinkarnacija baresia maldinia i ramosa u jednom i dalje nabijem damira na k
nananana... rijeka je najbolje od svega...

F
Upravo na dnevniku Nova TV da je Galesicu zakazan ljecnicki u petak

K
Quote from: ri je najbolje od svega on 30.12.2024, 20:18

Da dodje reinkarnacija baresia maldinia i ramosa u jednom i dalje nabijem damira na k
Ma znam, slažem se

Quote from: fiorellolaguardia on 30.12.2024, 20:19Upravo na dnevniku Nova TV da je Galesicu zakazan ljecnicki u petak

Ako i dalje lažu tužio bi ih do Strasbourga
SPORTSKI ODLAZI!

R
Da mi imamo stav prema Dinamu kao prema Hadjuku i klub bi dobro promislio prije takvih odluka , dokle god se mi bavimo tovarima a ignoriramo purgere i klub ce se onda ovako ponasati

E, je li ovaj SF iz kluba s kojim smo se susreli ,recimo, u Europi u eri Miška? Čisto da provjerim jedan info koji imam.

L
Quote from: fiorellolaguardia on 30.12.2024, 20:19Upravo na dnevniku Nova TV da je Galesicu zakazan ljecnicki u petak
Nemaju oni nikakve noge i formacije, to su pokupili iz medija i portala

30.12.2024, 20:21 #5756 Last Edit: 30.12.2024, 20:22 by Fornax
Quote from: Zelko Maler on 30.12.2024, 20:10Ima nacina. Ko sto su tovari na praznimir donijeli prekrizeno d.
Kako su Ukrajinci na Euru prošvercali natpis "give us elections" i nakeljli ga kod samog centra? Izdržao je do poluvremena!

Uvijek ima načina.

Jedan čovjek = jedno slovo, pa ih spojimo na tribini?  ;D

Quote from: LenRi on 30.12.2024, 20:20Nemaju oni nikakve noge i formacije, to su pokupili iz medija i portala
???
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Z
Quote from: MaČaĆeToMane on 30.12.2024, 20:20

Ako i dalje lažu tužio bi ih do Strasbourga

Ne lazu. Miskovic je skinuo gace. Da je tako pregovarao oko Frigana i on bi za 2 mil zavrsio u dinamu.

L
Quote from: Ro-Ro on 30.12.2024, 20:20Da mi imamo stav prema Dinamu kao prema Hadjuku i klub bi dobro promislio prije takvih odluka , dokle god se mi bavimo tovarima a ignoriramo purgere i klub ce se onda ovako ponasati

Vjeruj mi, Miško bi prodavao igrače i u Hajduk da ovi imaju novaca, njega ne zanima tko daje lovu.

A
Quote from: MaČaĆeToMane on 30.12.2024, 19:48Malo ste licemjerni jer ovo traje od 2013. godine
Malo ste licemjerni jer riječka javnost mrzi samo hajduk, na dinamo uopće ne reagiramo

Mogao bih ja do sutra, ali neću.
Nije problem u transferu od cca 5 milijuna eura u dinamo, problem je šta tim potezom Miško kaže "ne zanima nas titula" i to treba jasno i glasno reći. Treba se zapitati: radimo li to namjerno?

Još uvijek, opet ponavljam, novinari crvi jedini rade razdor, neka sisaju ako čitaju jer nitko osim njih nije prodao Galešića!  :-X
Pa nije sad problem isključivo u ovom transferu nego je problem cijelo njegovo poslovanje godinama, ambicioznost a ove godine je sve zasladio s od osim prema navijačima.....