RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
30.12.2024, 20:26 #5760 Last Edit: 30.12.2024, 20:28 by Zelko Maler
Quote from: Fornax on 30.12.2024, 20:21
Quote from: Zelko Maler on 30.12.2024, 20:10Ima nacina. Ko sto su tovari na praznimir donijeli prekrizeno d.
Kako su Ukrajinci na Euru prošvercali natpis "give us elections" i nakeljli ga kod samog centra? Izdržao je do poluvremena!

Uvijek ima načina.

Jedan čovjek = jedno slovo, pa ih spojimo na tribini?  ;D

Quote from: LenRi on 30.12.2024, 20:20Nemaju oni nikakve noge i formacije, to su pokupili iz medija i portala
???

Ako ce bit nesto organizirano protiv Miskovica dolazim. Nisam bio na Ruji cijelu jesen, osim zadnju na Belupu.
Za mene je presao granicu na ljeto tako da me ovo ne izbacuje vise iz takta ( ne samo sa pretplatama)

R
Quote from: LenRi on 30.12.2024, 20:22
Quote from: Ro-Ro on 30.12.2024, 20:20Da mi imamo stav prema Dinamu kao prema Hadjuku i klub bi dobro promislio prije takvih odluka , dokle god se mi bavimo tovarima a ignoriramo purgere i klub ce se onda ovako ponasati

Vjeruj mi, Miško bi prodavao igrače i u Hajduk da ovi imaju novaca, njega ne zanima tko daje lovu.

Nisam bas siguran da bi mu bilo svejedno da dozivi  da mu cijeli stadion jebe mater  ... ovako sve kroz zajebanciju kupite si klub itd
Da se tribine okrenu kontra njega malo bi se I on zamislio.... da je ljeto...jebe mi se da ode gore ali imas 7 bodova vise , ozljedenog stopera I ti nemas problema prodati I pojacati ditektnog kandidata za kantu , kakvu poruku saljes ekipi , treneru,  navijacima ... ne bi ga prodao tovarima 200% sam siguran

Quote from: Ro-Ro on 30.12.2024, 20:20Da mi imamo stav prema Dinamu kao prema Hadjuku i klub bi dobro promislio prije takvih odluka , dokle god se mi bavimo tovarima a ignoriramo purgere i klub ce se onda ovako ponasati

Točno tako kako sam napisao malo prije! Žmirimo na dinamo since 2013' nova uzrečica umjesto "zajedno smo rijeka"
SPORTSKI ODLAZI!

L
Quote from: Zelko Maler on 30.12.2024, 20:26
Quote from: Fornax on 30.12.2024, 20:21
Quote from: Zelko Maler on 30.12.2024, 20:10Ima nacina. Ko sto su tovari na praznimir donijeli prekrizeno d.
Kako su Ukrajinci na Euru prošvercali natpis "give us elections" i nakeljli ga kod samog centra? Izdržao je do poluvremena!

Uvijek ima načina.

Jedan čovjek = jedno slovo, pa ih spojimo na tribini?  ;D

Quote from: LenRi on 30.12.2024, 20:20Nemaju oni nikakve noge i formacije, to su pokupili iz medija i portala
???

Ako ce bit nesto organizirano protiv Miskovica dolazim. Nisam bio na Ruji cijelu jesen, osim zadnju na Belupu.
Za mene je presao granicu na ljeto tako da me ovo ne izbacuje vise iz takta ( ne samo sa pretplatama)
Po meni bi bilo najbolje da prvu utakmicu protiv lokomotive svi bojkotiramo, da doslovno nema deset ljudi na stadionu

Quote from: Arci1984 on 30.12.2024, 19:44
Quote from: Snjesko on 30.12.2024, 19:34Pridruzujem se mnogima koji su vec napisali - ako Galesic zavrsi u Dinamu ne dolazim vise na Rujevicu i vracam svoju skupo placenu pretplatu i clansku iskaznicu.
Zašto? Meni se isto gadi sve ali ja bas mislim da trebamo doći u što većem broju i jasno i glasno kažemo Miskovicu šta mislimo o tome i to svaku utakmicu a isto i Galesicu šta mislimo o njemu jer mu nitko nije stavio nož pod vrat da potpiše

Kad i ako se radi neka akcija onda se mora voditi racuna o nekim stvarima.
Prvo i osnovno, koliko god ja razocaran bio nikad ne bi "glasno" opleo po Miskovicu. Prvo zato sto je taj Miskovic zasluzan za sve dobro sto se desilo zadnjih 12 godina. A bilo je toga...
Drugo, mnogi (ukljucujuci mene) nisu skloni "glasno" po nikome, a kazem opet narocito ne prema Miskovicu.

Znaci moras napravit nesto s cime ce se vecina koja ne odobrava ovakve stvari slozit.
Bez dogovora neki ce bit radikalni i vikat svasta, drugi ce kidat pretplate, treci ce pisat komentare na internetu, cetvrti nece doc.

Ako se nađe neka mjera- ne banalna, ali ne ni radikalna da se Miskovicu pokaze da se tako ne vodi klub, odnosno da navijaci ne odobravaju takav nacin vođenja kluba, onda ce se mnogi prikljucit i onda se moze poslat prava poruka.
Jeli to bojkot jedne utakmice? Moguce
Ili pola utakmice van terena, a onda druga polovica na tribini u tisini? Isto moguce
O tome se moze raspravljat. Poanta je da prica ima smisla ako se u nju ukljuci ogromna vecina koja ce se s tavkom porukom slozit.
Sa nekim pogrdnim skandiranjem se to nece dogodit, a moze se dogodit samo suprotan efekt.

A
Quote from: Monarh on 30.12.2024, 20:08
Quote from: Fornax on 30.12.2024, 20:06
Quote from: vMario87 on 30.12.2024, 20:00Zviždanje nakon objavljivanja broja gledatelja nam nije ništa donijelo..
Ali transparent "MIŠKOVIĆU, ODLAZI" nasred istoka uzburkao bi valove.

Dado nije poznat po debeloj koži.
Ta krpa bi bila oduzeta na ježevima, nebi vidjela Istoka
Sve se može kad se hoće a ti zvižduci ni najmanje ne smetaju velikom gazdi ali uvrede neke, transparent, pjesmica,....e to bi ga jako bolilo

Z
@Crnogorsko Čojstvo  Projeto, aj opravdaj ovaj transfer pliz. Jako me zanima kako bi to opravdao jer ja ne mogu nazalost, ako imas nesto da nas utjesis.

A
Quote from: Snjesko on 30.12.2024, 20:31
Quote from: Arci1984 on 30.12.2024, 19:44
Quote from: Snjesko on 30.12.2024, 19:34Pridruzujem se mnogima koji su vec napisali - ako Galesic zavrsi u Dinamu ne dolazim vise na Rujevicu i vracam svoju skupo placenu pretplatu i clansku iskaznicu.
Zašto? Meni se isto gadi sve ali ja bas mislim da trebamo doći u što većem broju i jasno i glasno kažemo Miskovicu šta mislimo o tome i to svaku utakmicu a isto i Galesicu šta mislimo o njemu jer mu nitko nije stavio nož pod vrat da potpiše

Kad i ako se radi neka akcija onda se mora voditi racuna o nekim stvarima.
Prvo i osnovno, koliko god ja razocaran bio nikad ne bi "glasno" opleo po Miskovicu. Prvo zato sto je taj Miskovic zasluzan za sve dobro sto se desilo zadnjih 12 godina. A bilo je toga...
Drugo, mnogi (ukljucujuci mene) nisu skloni "glasno" po nikome, a kazem opet narocito ne prema Miskovicu.

Znaci moras napravit nesto s cime ce se vecina koja ne odobrava ovakve stvari slozit.
Bez dogovora neki ce bit radikalni i vikat svasta, drugi ce kidat pretplate, treci ce pisat komentare na internetu, cetvrti nece doc.

Ako se nađe neka mjera- ne banalna, ali ne ni radikalna da se Miskovicu pokaze da se tako ne vodi klub, odnosno da navijaci ne odobravaju takav nacin vođenja kluba, onda ce se mnogi prikljucit i onda se moze poslat prava poruka.
Jeli to bojkot jedne utakmice? Moguce
Ili pola utakmice van terena, a onda druga polovica na tribini u tisini? Isto moguce
O tome se moze raspravljat. Poanta je da prica ima smisla ako se u nju ukljuci ogromna vecina koja ce se s tavkom porukom slozit.
Sa nekim pogrdnim skandiranjem se to nece dogodit, a moze se dogodit samo suprotan efekt.

Pa naravno. Samo nešto gdje će masa sudjelovat jer kao pojedinac ili mala grupica nema nista

K
Odlazili smo, nismo dolazili, navijali izvan tribine, vrijeđali ne tako davno, nitko nas nije doživio Pilipović je bio važniji od navijača

30.12.2024, 20:42 #5769 Last Edit: 30.12.2024, 20:51 by IvyFiume
Citat: fiorellolaguardia  u 30. 12. 2024. 20:19:32
Upravo na dnevniku Nova TV da je Galesicu zakazan ljecnicki u petak

E došla mi je muka kad su to govorili..
J*beni Mišković, koliki smrad može čovjek biti da proda našeg najboljeg igrača u Gnjinamo i to kad je Rijeke prva, bez poraza i kada imamo šansu za osvojiti titulu....

Ono da ga toliko može bolitit ona stvar i za klub i za navijače, da nas tako sramoti je odvratno
🤮

B
Meni bi cak manja ljutnja bila da nas je ocerupao dinamo sa mamicem na celu. Preko svojih kriminalnih kanala utjecao je na svakog agenta i nogometnog djelatnika, mozda bi Galetovog agenta vozao u gepeku.

Nego ovako mi nije jasno kako ga uspili slomit ovi danasnji dinamovi kokosari...

Boli Miška kurac za nekakav bojkot, pa pred šest mjeseci nas je prozvao hejterima jer nismo pokupovali duplo skuplje pretplate preko noći. Možeš mislit šta bi izvrtio da mu zbog transfera navijači bojkotiraju klub, vjerojatno bi nas redari počeli lemati još dole na glavnoj cesti dok se ne opametimo.
#navodninavijač

K
I to prije početka prijelaznog roka, da je zadnji dan transfer roka još bi nekako razumio.
Sa Novom tv smo dobri inače

B
Steta da Misko nije bio tako fleksibilan oko cijene kada je pregovarao o prodaji kluba nego je non stop mjenjao uvjete i pokusavao izvuci sto vise love na racun razno raznih pozajmica.
Naravno pisem prema onom sto se pisalo u medijim i tu na forumu.

Mozda se tu ustvari desio "overplay" , pa sada gledamo ovaj stihijski "daj sta das" grabez.

R
Prvo ču se ispričati ako sam ikada na ovom forumu povrijedio zbog neke gluposti. Nervozu mi stvara puno toga, takva su vremena i dosta mi utječe na raspoloženje zbivanja oko Rijeke. Ja ne znam tko si ti, ali mi dođe da te neopravdano izvrijeđam.
Od kada je Mišković došao sve je jasno i misija njegovog djelovanja u Rijeci je dobrim djelom partnerski odnos i pomoć Dinamu, lizanje Mamićevog šupka, telegrami i oštre mjere prema svima koji na njegovoj plaći na bilo koji način kritiziraju Dinamo i Mamića. Ne, Galešić nije najveći problem, najveći problem je dolazak Milkovića u Rijeku i pretvaranje Rijeku u njihovu partnersku podružnicu.
Pa ću te pitati nešto jednostavno. Ako nisi vratio svoju pretplatu prije 10 godina, zasto bi vratio sada? Šta ti je kap prelila čašu nakon 15 godina?
Svi mi koji to pratimo i proživljavamo dosta emotivno smo kreteni. Ništa, bas ništa se neće promijeniti otišao Galešić u Dinamo ili ne.  Ako ode, armada će izvjesit transparent koji se rimuje o morskom rivalu, svi koji idu na Rujevicu ići će i dalje, oni koji ne idu neće ići, ili možda čak dođu ako se održimo na 1. mjestu do kraja veljače. Mišković će dovesti nekoliko igrača, na forumu će se malo njurgat, pa googlat nove igrače. Možda izbacio tovare u četvrtfinalu kupa i svi ćemo biti sretni i zadovoljni, Dinamo će osvojiti prvenstvo lagano kao i uvijek, završiti će još jedna sezona i kreće prijelazni rok i ždrijebanje za konferencijsku ligu, prodaja Pašalića u Dinamo, pa opet vraćanje pretplate i tako u krug. 
Pa više mi je svega pun kurac. Vjerujem, zapravo siguran sam da si pametan lik i da si skužio prije 15 godina da je Mišković Dinamov poslovni partner,tj. pajaco koji je dobar dio uspjeha stekao da toj poslovnoj suradnji.  Šta te tjera da pišeš kako ćeš vratiti  pretplatu, s obzirom da to čitamo i slušamo svaki jebeni prijelazni rok u zadnjih 15 godina i nikada se ništa nije promijenilo, niti će se promijeniti.
To da ćeš vratiti pretplatu je retardirana floskula u rangu "moramo skupiti glave". Dajmo ljudi, ne ponavljamo isto, da smo pravi svi skupa bi zapalili stadion još kada je kreten poslao telegram Mamiću. Pošto nismo, jedino šta nam preostaje je malo nadureno pronjurgat i pomiriti se s situacijom.