RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ti sad zajebavaš. A ja imam par imena pa reko možda znaš više, ali nula bodova...
SPORTSKI ODLAZI!

Da nije Uros Djurdjevic?
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 30.12.2024, 23:38Da nije Uros Djurdjevic?

Nije. Ovaj moj završava na -ović
SPORTSKI ODLAZI!

R
30.12.2024, 23:43 #5823 Last Edit: 30.12.2024, 23:46 by R13KA
Quote from: MaČaĆeToMane on 30.12.2024, 23:34Ti sad zajebavaš. A ja imam par imena pa reko možda znaš više, ali nula bodova...
Zašto ja zajebavam, a ti ne? Ni ja ni ti nismo napisali imena. Otprilike ta retardirana igra se igra ovako
Osoba A: ja sam čuo da dolaze
Qsoba b: jesi čuo šta i ja?
Osoba A: ma mislim da ne
osoba B: aha, ja mislio da dolazi, moj je izvor povjerljiv
Osoba A: provjeri malo moje postove od ranije, sve sam pogodio
Neki normalni i zbunjeni forumaš: Ali ekipa šta pišete vi? O čemu, kome? I mi želimo znati, bas se usrano osjećamo zbog Galešić a, dajte malo neku lijepu vijest o pojačanju
Osoba A: vidjet ćeš kad dode
Osoba B: Mogu vam reći samo da ćete biti iznenađeni
Osoba A: Igrao jednom u Europi, zapadnije od Hrvatske. Još sam vam i previše rekao, sjebati ću moj izvor
ponovno neki zbunjeni forumaš: Koji je ovo točno kurac?

K
Onaj wannabe scout je predložio klubu njega, znači i ti možeš biti scout 😆ali za đabe

R
30.12.2024, 23:46 #5825 Last Edit: 30.12.2024, 23:48 by R13KA
Quote from: MaČaĆeToMane on 30.12.2024, 23:41

Ovo je već pobjednik dana. Možda je s Islanda  pa završava na -son? 
Predobro,ali to je to šta mi čitamo na ovom topiku iz dana u dan i ako se napiše da je to debilno, onda si nametljiv i zločest prema našim forumašima koji su brži i precizniji od novinara.

Quote from: R13KA on 30.12.2024, 23:46

Ovo je već pobjednik dana. Možda je s Islanda  pa završava na -son? 
Predobro,ali to je to šta mi čitamo na ovom topiku iz dana u dan i ako se napiše da je to debilno, onda si nametljiv i zločest prema našim forumašima koji su brži i precizniji od novinara.

Jbg sad smo si počeli pisati u inbox kad ste neozbiljni
Ne j mene ako cu pogodit ili necu
Kroz klub i oko kluba po prijelaznom roku prođe 200 imena barem, potpišu petorica
Pa sad ti vidi
SPORTSKI ODLAZI!

Ali kad si već nametljiv za laku noć  :vijesti:
Nikola Vujnović
SPORTSKI ODLAZI!

R
Možete onda pliz prenijeti u inbox meni i 90% ovog foruma koji nema insajdere, svi želimo znat. I ja bi volio znati i od čega Mišković boluje. Sve u inbox šaljite..  :nisamja:

L
Quote from: MaČaĆeToMane on 30.12.2024, 23:51Ali kad si već nametljiv za laku noć  :vijesti:
Nikola Vujnović
Onaj šta je igrao u Gorici? On eventualno može biti prinova, ako i to

Quote from: LenRi on 30.12.2024, 23:53
Quote from: MaČaĆeToMane on 30.12.2024, 23:51Ali kad si već nametljiv za laku noć  :vijesti:
Nikola Vujnović
Onaj šta je igrao u Gorici? On eventualno može biti prinova, ako i to

Jbg s tom agencijom često poslujemo, to nam se nudi. Možda Zahora ponudi bolje, mi nemamo skaut službu nego nam agencije vode igru.
Jedno od vjerojatno barem 25 napadačkih imena koja imaju ostali forumaši. Bilo bi zanimljivije kad bi i drugi pisali
SPORTSKI ODLAZI!

R
30.12.2024, 23:56 #5831 Last Edit: 30.12.2024, 23:58 by R13KA
Nikola Vujnović
I sad ja takav istresiran išao googlat.
Ne samo da smo istraumatizirani Galešićem, nego nas još možete jebat do bola. Vjeruj mi da sam ti povjerovao dok nisam googlao :bo
I inbox mi još prazan, čekam nekog Matsa hummelsa od Kostrene.. u inbox naravno.

To sam i ja cuo. Zavrsava na "-ović", a počinje na "Radomir Đal-".
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

S
Ako dođe do ovog sranja, mene bi zadovoljio totalni bojkot, kao reakcija navijača.

Pamtim jedan jedini, mislim da je sezona bila 1999/2000. Armada ga je organizirala i djelomično je uspio. Ekipa je stajala ispred ulaza na D tribinu i lijepo zamolila sve da ne ulaze 1. poluvrijeme na ta vrata. Ljudi su preko E ulazili na F i nije se dogodilo zapravo ništa. Na kraju smo dobili 4:1 Istru, još su i svi zadovoljni otišli doma i skandirali pobjednicima na kraju.

Razlozi bojkota bili su nejasni. Neke navijačke spike, ali "malo i rezultati", toga se sjećam. Nisu bile jake društvene mreže (uglavnom nisu ni postojale), poziv je tromo i nesigurnim putem putovao do navijača. Mnogi su se suočili s prijedlogom na licu mjesta, dosta njih je i negodovalo. Bilo je i penzića kojima se nije moglo objasniti što se događa, a bilo im je teško toliko hodat okolo.

Želim reći, ako je tad (barem 1. poluvrijeme) bio potpuno prazan zapad Kantride, danas nije iluzorno očekivati, uz dobru pripremu, prazan sjever i prazan istok. Nekakva šačica ljudi na Z može slobodno ući i nek' žive u uvjerenju da oni više vole klub od nas. Međutim, bit će jako dobra ilustracija na što se srozala klupska politika.

R
@SandroB , pusti to, igraj se ovih asocijacija koje slovo ima igrač koji dolazi. Ili bar napiši da si nešto čuo i ti. Koga više boli kurac za sve?