RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Edi Bosnar.  :svakacast:
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Eddy Bosnar je bio odličan, gdje je on od Jurasovskih, Lazarevskih I drugih pajaca zlatnih 2010.ih...
#navodninavijač

K
Quote from: Zelko Maler on 01.01.2025, 20:35Victor Lind vise nije aktualan?
Igrac kojem sam se poveselio na ljeto, 3x bolja opcija od Orsica.
Jučer baš se sjetim njega, znam da je Đalović iz stručnog stožera bio najviše za njega od svih, on je njega baš jako gurao.
Dan prije liječničkog su se posvađali oko provizija, bonusa

D
A oko para je puklo ajde napokon da i to saznamo.. taj tip je doslovno bio "najavljen" i onda odjednom sve propalo..

Inače stoper iz HNL ili izvanjski?

Quote from: TIR on 01.01.2025, 21:13Eddy Bosnar je bio odličan, gdje je on od Jurasovskih, Lazarevskih I drugih pajaca zlatnih 2010.ih...
Ma samo sam htio reć da je bio hype kad je došao.

Je se naigro kod nas, u pm.  ;D
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

K
Lijevi vanjski ko Pere Metličić

I
Quote from: Zelko Maler on 01.01.2025, 20:35Victor Lind vise nije aktualan?
Igrac kojem sam se poveselio na ljeto, 3x bolja opcija od Orsica.

Kako je taj odradio polusezonu?

A
Za mene ne postoji ime koje može opravdati prodaju Galešića seljačkom u ovome trenutku i točka. Sve i da nikoga ne dovedemo, a da smo zadržali postojeći kadar je bolje i dovoljno je dobra prilika da se potučemo za prvaka. Sa ovom sramotom nismo prodali Galešića, nego smo prodali prvenstvo i to treba jasno i glasno reći. Samo čekam da postane službeno i da objavim kako me baš boli kuki više za sve. I za stopere i napadače i pojačanja i Kantridu i Ruju i bađete i sva ostala sranja. Over and out

R
01.01.2025, 23:54 #6113 Last Edit: 01.01.2025, 23:54 by R13KA
Quote from: Arci1984 on 01.01.2025, 15:35
Quote from: Silvio Dante on 01.01.2025, 15:29Sve su to iluzije dragi moji. Kritična masa ni iz bliza nije dovoljna još uvijek za bilo kakve konkretne poteze. Pravi trenutak kao što @Fornax kaže bio je možda na ljeto, kad je stvarno bilo rezona da se ide u radikalne poteze. Kad kažem radikalne jasno da ne mislim na atak na bilo koga, nego na mjere koje se primjenjuju u demokratskim zemljama kad ti nešto nije po volji. Izlazak na cestu, skup, miting, bojkot, bilo kakva javna artikulacija mišljenja. Nije usljedilo, sve je ostalo na žučnim internet komentarima.
Danas očekivati nešto je još iluzornije. Na svaki glas: "koji kurac, što se događa i čemu ovo", idu ti 3 koji odgovaraju da šta hoćeš, da boljih ponuda nema, da se od nečeg mora živit i da znaš li ti kako je bilo.

Tako da, smanjimo očekivanja  u startu. Manjina smo koja ovako misli, šačica nas je još uvijek. Stvari bi iz korijena mogla promijeniti jedino Armada koja ima pokret i snagu da za sobom povuče masu. Bez njih ćemo ostati i i od gro javnosti biti tretirani i proglašeni šačicom jada, frustriranim nezadovoljnicima i neprijateljima kluba.
Nažalost nove generacije koje vode tribinu boli briga za sve šta si događa i zanima ih samo svoje izdanje i to je to, reagirali bi samo na jako loše rezultate.
Nisi daleko od istine, ali bi ja to malo drugačije napisao.  U ono vrijeme kada je klub loše trgovao pred početak sezone, išlo se na upravu. Znalo se nakon loših rezultata ići na poluvremenu direktno im u kancelarije sa zapada, a nevjerojatno zvuči da su prije početka sezone 98/99 20ak vodećih ljudi tribine pojavilo na treningu i otišlo direktno im u kancelarije očitati bukvicu jer ćemo ispasti iz lige ako ne dovedu pojačanja. Svi znamo šta se u toj sezoni poslije događalo, toliko čudna sezona i toliki zanos. Osim borbe protiv politike, po 15000 ljudi na Dragovoljcu ili Zadru bilo je i zbog toga jer su očekivanja u toj sezoni bila da ćemo sigurno ispast. Nešto nevjerojatno i neponovljivo. Današnjji mladci se trude, ali na drugi način predstavljaju grupu, važnije se državne obljetnice, Vukovar, okupljanje na povijesnim obljetnicama kluba, akcije i pijanke tipa "tako se voli Rika pobjeda protiv Reala, itd..".. da se razumijemo, i u ono vrijeme je bilo toga, ali klub je bio najvažniji i ispred svega, svaki potez se pratio, a sve ostale manifestacije, pijanke i obilježavanja su bile popratni sadržaj.
Danas imamo klub na 1. mjestu, prazne tribine, a najprazniji je nažalost bas sjever. Šta je najgore nema kritične mase, ne naslućuju je ni akcije kojima bi se nešto promijenilo. Zapravo je u svemu tome nevjerojatno da je Rijeka prva.  I opet svim starijima koji još uvijek imaju želudac za sve to svaka čast. U ovom trenutku ionako jedna tribina nebi ništa napravila, samo simbioza svih tribina i veća kritična masa mogla ni izazvat neke pomake, pa makar to bio odlazak Miškovića

A
Quote from: armada on 01.01.2025, 23:46Za mene ne postoji ime koje može opravdati prodaju Galešića seljačkom u ovome trenutku i točka. Sve i da nikoga ne dovedemo, a da smo zadržali postojeći kadar je bolje i dovoljno je dobra prilika da se potučemo za prvaka. Sa ovom sramotom nismo prodali Galešića, nego smo prodali prvenstvo i to treba jasno i glasno reći. Samo čekam da postane službeno i da objavim kako me baš boli kuki više za sve. I za stopere i napadače i pojačanja i Kantridu i Ruju i bađete i sva ostala sranja. Over and out
Točno tako! Galesicev transfer je Miskovicev pokazatelj koliko "želi" naslov i s tim mene prestaje biti briga za ulazne transfere. Da dođe Ronaldo meni se sve toliko počelo gadit i grč u želucu već par dana na samu pomisao Rijeke da mi je dosta.

L
Quote from: Arci1984 on 02.01.2025, 09:58
Quote from: armada on 01.01.2025, 23:46Za mene ne postoji ime koje može opravdati prodaju Galešića seljačkom u ovome trenutku i točka. Sve i da nikoga ne dovedemo, a da smo zadržali postojeći kadar je bolje i dovoljno je dobra prilika da se potučemo za prvaka. Sa ovom sramotom nismo prodali Galešića, nego smo prodali prvenstvo i to treba jasno i glasno reći. Samo čekam da postane službeno i da objavim kako me baš boli kuki više za sve. I za stopere i napadače i pojačanja i Kantridu i Ruju i bađete i sva ostala sranja. Over and out
Točno tako! Galesicev transfer je Miskovicev pokazatelj koliko "želi" naslov i s tim mene prestaje biti briga za ulazne transfere. Da dođe Ronaldo meni se sve toliko počelo gadit i grč u želucu već par dana na samu pomisao Rijeke da mi je dosta.
Ja se ipak nadam da se možda ponovi 2016/17 kada smo isto svi parali pretplate kada smo najboljeg stopera trampali sa propalim tovarom. U nadi je spas

Quote from: LenRi on 02.01.2025, 10:00
Ja se ipak nadam da se možda ponovi 2016/17 kada smo isto svi parali pretplate kada smo najboljeg stopera trampali sa propalim tovarom. U nadi je spas

Je, ali je Župarić išao van a Galešić ide pojačat konkurenta za naslov. 1000x puta gore je ovo

R
Piše novi list da se kao opcija u napadu spominje Božić iz Šibenika, kako nadi "čuo sam" nemaju tu informaciju?
Jebeni Mišković, cijele blagdane mi uništio

L
Quote from: Deni323 on 02.01.2025, 10:16
Quote from: LenRi on 02.01.2025, 10:00

Je, ali je Župarić išao van a Galešić ide pojačat konkurenta za naslov. 1000x puta gore je ovo
Lešković je išao u Dinamo, a Franko došao kod nas, na to sam mislio.

K
Quote from: Kostrena on 23.12.2024, 08:15Agent mu je Dario Zahora, znači istina je da Miško razmišlja o njemu, samo mora vidjet dal mu se uklapa u formaciju, a i igrao je u Dinamu pola života tako da je idealan
Čitati