RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Toliko stranica, ništa novo, ni jedna nova informacija, ni jedno novo mišljenje koje bi nešto novo unijelo u raspravu (koje skoro da ni nema). Što se navalilo toliko na klub, sačekajmo da se nešto stvarno desi pa onda udaraj, ako bude uopće potrebe. Ovo unaprijed psovati sve i svakoga je baš jadno.

Evo ja ću jedan osvrt na mogući dolazak Oršića. Ne vidim potrebu za njim pored uskrslog Naisa i Rukavine. Jedino da se možda zaoštri konkurencija Marcu, nekom prekomandom ove dvojice. Ovo o vraćanju u formu za Dinamo je isto nategnuta priča ne i nemoguća.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: aahzinho on 02.01.2025, 15:04
Quote from: Krilas on 02.01.2025, 14:11To je moneyball i to igramo. Realno osvajanje prvenstva ti nosi 0 novaca. Opet bi na kraju zavrsili u Konf ligi, a i da udjemo u Europa ligu bili bi kanta za napucavanje.

Kako ti na osvajanje prvenstva nosi 0 novaca, ako ćeš na kraju završiti u KL? Sam plasman u KL ti donosi 5 milijuna eura, dakle više nego što je po medijima navedena ponuda za Galešića.

Bit će da je Zalizanom ispod časti igrat KL zato on i ovi sto upijaju njegove rijeci tvrde da naslov ne donosi lovu  :D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: LenRi on 02.01.2025, 15:21
Quote from: MaČaĆeToMane on 02.01.2025, 15:05Titula ti praktički garantira skupine te KL, a ekipa misli da se HNL ne isplati osvojiti jer je to presidente izjavio!!  :svakacast:  :svakacast:  :bo:
Znaš šta je najgore, ja nisam siguran da u klubu imamo čovjeka koji kuži to, oni misle nemamo ekipu ta ligu prvaka pa šta ćemo to igrati. Plasman u skupine je najlakše preko osvajanja naslova, a samim time i do novaca od Evrope.

Pa i da nemamo, eno ti Leipzig s 0 bodova npr., imati ćemo 30 milijuna eura više pa neka gol razlika bude 0:45 prvi put, šta to ima veze
SPORTSKI ODLAZI!

B
02.01.2025, 16:05 #6183 Last Edit: 02.01.2025, 16:10 by TIR Reason: skraćen citat
Quote from: LenRi on 02.01.2025, 15:56
Quote from: Brijest on 02.01.2025, 15:50
Quote from: Krilas on 02.01.2025, 14:11....

Ajde objasni smješnom tipu odakle lupaš te cifre. Po ćemu Janković vrijedi 5 miljona eura, a Galešić 3.Kako Rukavina vrijedi miljon a nije ni u prvoj postavi, a ako je istina da ni za Smolčića nemogu dobiti više od 1 M. Ja znam da Rijeka ne može postiči cijenu ko Dinamo ali ne prodaje se igrač glavnom konkurentu ako nije u igri dupla lova. Sam sebi skačeš u usta po tvojoj računici Hajduk bi trebao biti stalno ispred Rijeke, a Rijeka nije trebala osvojiti prvenstvo 2017. Nisam nikad iskakao i imao sam razumjevanja za Miškovićeve poteze ali više mu ne vjerujem ništa i ako Galešić ode u Dinamo ispod 7M on je nesposoban.
A dobro 7 milijuna za galešića ne možeš dobiti ni od koga, niti igra u reprezentaciji niti igramo u Europi. Ali 3 do 4 milijuna možeš dobiti od euro klubova, zato nema smisla žuriti sa prodajom.

Mislio sam kao cijena za Dinamo.

Editirao sam hrpu upisa da uklonim kilometar originalnog teksta koji se ponavlja svaki put kad god netko quotea/citira pa da se ne čudite. Samo radi čitljivosti, izbjegavajte to. :)
#navodninavijač

A
Quote from: LenRi on 02.01.2025, 12:42
Quote from: Arci1984 on 02.01.2025, 12:31
Quote from: MaČaĆeToMane on 02.01.2025, 10:31Da, spominjali smo Božića
Mene više brine što od najnovijih vijesti razmišljamo prodati Jankovića i Smolčića, ako ništa, barem jednog  :svakacast:
Ja koliko imam info Smolcic je blizu prodaje i to za slab novac
Znači manje od milijuna?
Ja sam dobio info da kad tek vidim za koliko Smolcic ide da ćemo tek tad poludit. Isto da radi ovog sa Galesic dosta igraca želi otići što dalje od Rijeke

K
Quote from: D2 on 02.01.2025, 15:58Toliko stranica, ništa novo, ni jedna nova informacija, ni jedno novo mišljenje koje bi nešto novo unijelo u raspravu (koje skoro da ni nema). Što se navalilo toliko na klub, sačekajmo da se nešto stvarno desi pa onda udaraj, ako bude uopće potrebe. Ovo unaprijed psovati sve i svakoga je baš jadno.

Evo ja ću jedan osvrt na mogući dolazak Oršića. Ne vidim potrebu za njim pored uskrslog Naisa i Rukavine. Jedino da se možda zaoštri konkurencija Marcu, nekom prekomandom ove dvojice. Ovo o vraćanju u formu za Dinamo je isto nategnuta priča ne i nemoguća.

Ako se ne varam Nais je pred odlaskom(ugovor istice u 6. mj)? Neko je bio tako natuknuo na forumu jucer/prekjucer?

H
Hoće li i Naisu biti ponuđen novi ugovor- 150 godišnje ili ako ne potpiše, marš na tribinu ?

H
Očito je to igra. Stiže Oršić, nebitno u kakvoj formi, Nais na tribinu do kraja sezone

L
Quote from: heckback on 02.01.2025, 16:19Očito je to igra. Stiže Oršić, nebitno u kakvoj formi, Nais na tribinu do kraja sezone
Pa ako neće produžiti ugovor normalno da neće igrati, isti slučaj sa selahijem.

H
Quote from: LenRi on 02.01.2025, 16:20
Quote from: heckback on 02.01.2025, 16:19Očito je to igra. Stiže Oršić, nebitno u kakvoj formi, Nais na tribinu do kraja sezone

Tako je, uopće nije bitno da li nam Selahi i Nais u formi trebaju, ako ne možemo zaraditi, bitno je da Oršu istrpimo do kraja sezone, pa možda od njega nešto zaradimo. Sve se uklapa u ovu politiku vođenja kluba. Predsjedniku treba priznati da je vrlo dosljedan !

L
Quote from: heckback on 02.01.2025, 16:25
Quote from: LenRi on 02.01.2025, 16:20

Tako je, uopće nije bitno da li nam Selahi i Nais u formi trebaju, ako ne možemo zaraditi, bitno je da Oršu istrpimo do kraja sezone, pa možda od njega nešto zaradimo. Sve se uklapa u ovu politiku vođenja kluba. Predsjedniku treba priznati da je vrlo dosljedan !
Čekaj, znači ti biš stavljao selahija da igra a on npr.potpiše ugovor sa Dinamom od 1.7? Bogami to je još luđe

A
Ako je Rijeka bila 16 mil u dugu( najviše zbog te pozajmice za izgradnju Rujevice i prepuštanje kluba Miskovicu od strane Volpijem) a zaj je dug kočio u prodaji kluba. Moje je mišljenje da Miskovic ide u vraćanje tog duga da može na ljeto opet nudit klub jer ako je na ljeto od transfera 11 mil+ 2 mil pretplate i ulaznice+ 1 mil sponzori=14 mil a naš je budžet manji od 10 godišnje i tu dodajmo sad ove prodaje....

Z
02.01.2025, 16:28 #6193 Last Edit: 02.01.2025, 16:30 by Zelko Maler
Galesic je igrac koji moze sam donijeti bodove.
Cristiao Galesic iz Koprivnice za 0:1
I u onoj ludoj utakmici na ledu u Gorici za 2:3
.
To sam iz glave ovako, donio je on jos bodova.
Zabio je, koliko ? Mislim da 10 golova za Rijeku u 90ak utakmica. Pri tome je beton iza i ima jebenu igru nogom. A to sve sa 23 godine.

I to ti dajes komkurentu za 3 mil?
KONKURENTU?
3MIL?

ma ajde u 3pm.

K
Neka ode sve u 3 milijuna
Zanimljivo večeras, insajderi iz d pišu da večeras ide na liječnički a mi da ide s nama na prozivku, da je Smolčić već bi posumnjao na brata