RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

eto potpisali smo nekog Petra Raguža - 18 godina, junior Gorice
ja sam bar mislio po mojim informacijama da je riječ o Jakovu Gurlici, ali nije ni to nego neki klinjo :-X
SPORTSKI ODLAZI!

Meni se cini da galesica ne prodaje sportski sektor nego misko osobno... DRS-u je prica uvjerljiva ko hajduk bez livaje....

R
DRS je takozvana struka. Nit ga gazda pita za savjet nit mu dopušta nešto reć

ovo nije bila pressica nego horor lutkarska predstava
SPORTSKI ODLAZI!

L
Koliko sam skužio Dinamo je poslao službenu ponudu za galešića

F
Jel vas sram gospodo

A
Quote from: LenRi on 02.01.2025, 17:49Koliko sam skužio Dinamo je poslao službenu ponudu za galešića
Rekao je da još nema službene ponude za Galesica al to je samo mazanje očiju. Zamislite se u koži Raic Sudara. Ja nebi bio na takvom poslu, odnosno nečiji potrcko bez prava glasa za neznam kakve novce ovog svijeta.

B
Evo gotova pressica. Gale ide samo ne zeli jos rec-nego prosipa gluposti "ako se realizira". A saznali smo da je ponuda stigla. Znaci sta? Prihvacena je ili ne? Da je odbijena to bi valjda bilo koji covjek naglasio. Nista od toga nije rekao nego klasicna sranja.
I poslali smo ponudu za Orsica.
I Selahiju nismo jos ponudili ugovor, nego smo cekali da zavrsi polusezona jer za vrijeme sezone se nemoze razgovarat.

Quote from: LenRi on 02.01.2025, 17:49Koliko sam skužio Dinamo je poslao službenu ponudu za galešića

U Pon u PSK je rekao da nijedna ponuda nije stigla.

Znači stigla je 31.12. ili 1.1 moš mislit

Pozitivno je što je rekao da ako se Galešić proda neće nikog drugog prodat i pojačat cemo se, ali tko mu više vjeruje

K
Quote from: Arci1984 on 02.01.2025, 17:51
Rekao je da još nema službene ponude za Galesica al to je samo mazanje očiju. Zamislite se u koži Raic Sudara. Ja nebi bio na takvom poslu, odnosno nečiji potrcko bez prava glasa za neznam kakve novce ovog svijeta.

Nije... Rekao je da je samo za Galesica stigla sluzbena ponuda ostalo su upiti...

I ja sam tako skužio, baš sad opet tražim.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Da nije bilo Povha nebi bilo ni ovih pitanja.

Meni to ide po onoj, " ovi ne smiju reći, ovi ne žele pitati".

Od rečenog, Đale se uzda u unutarnje rezerve, DRS radi na napadaču, iz vana, mada koliko ja imam info, je da nikad nije bio u HNL-u, ali nije stranac ako se gleda bivša država.

S
Dakle, Galešić u Praščiće
Nije odgovorio zašto idemo u krizu sa stoperima i pojačavamo konkurenta
Selahi ima fiksnu odštetnu
Može ga kupit bilo tko, pa i Praščići (agent mu je smrad, što smo čuli i na presici)
Nais i Goda vise zbog ugovora za nastavak prvenstva
------------------------
Aupičku, clusterfuck

L
Quote from: MaČaĆeToMane on 02.01.2025, 17:43eto potpisali smo nekog Petra Raguža - 18 godina, junior Gorice
ja sam bar mislio po mojim informacijama da je riječ o Jakovu Gurlici, ali nije ni to nego neki klinjo :-X
Šta nije Gurlica igrač Dinama na posudbi u Gorici?

Quote from: LenRi on 02.01.2025, 17:57
Quote from: MaČaĆeToMane on 02.01.2025, 17:43eto potpisali smo nekog Petra Raguža - 18 godina, junior Gorice
Šta nije Gurlica igrač Dinama na posudbi u Gorici?

Nije ne, raskinuo je u dinamu
SPORTSKI ODLAZI!