RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kakav smo klub nebi se iznenadio da ovaj bonus od 500 milja je ako Dinamo osvoji naslov :bo:

Z
Sramota.

Bilance im nikad oprostiti neće.

03.01.2025, 11:01 #6349 Last Edit: 03.01.2025, 11:20 by D2
Quote from: jopa on 03.01.2025, 10:51https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/galesic-krenuo-za-zagreb-franjic-stize-na-okupljanje-vracaju-se-senatori-prikljuceno-sedam-klinaca/139651
Još ga jedino snijeg može sprječiti da potpiše, ali to je to, Gale je bivši
Onda možemo i službeno uvesti puni naziv: HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d.

Add) Je li nam time 2025 godina osnutka ili baštinimo povijest ranijih klubova? 8)
Morao sam biti i malo zloban, ne zamjerite mi, jer svih ovih dana sam pozivao da se bez veze ne laje na mjesec dok stvar ne bude zaista gotova. Smeta me jedino što nije nitko krenuo u drugom smjeru iz Maksimira prema Rijeci. Zapravo tko zna, nama se ne žuri imati kompletiran sastav na početku priprema kao njima pa možda nam ipak koga pošalju dan pred nastavak prvenstva.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Fuj..... ubijte se svi na brdu .... Kolektivno....

Bravo svima na brdu , ovakvo samoubojstvo kluba jos nisam vidio .   :jbg: 

Dno dna , jebo vas dinamo ! Govna

alkoholom protiv droge

Tko bi rekao još prošle sezone, da će naš gazda nekim svojim postupkom uspjeti nadmašiti čak i pobjegulju 🤮

Ostali na jednom stoperu, Majstoroviću, i nekako sam uvjeren da kojim slučajem netko ponudi za njega 100 000 eura da bi i on već danas putovao.

L
Quote from: Monarh on 03.01.2025, 11:29Ostali na jednom stoperu, Majstoroviću, i nekako sam uvjeren da kojim slučajem netko ponudi za njega 100 000 eura da bi i on već danas putovao.

Za 100000 ne, ali da dođe ponuda od pola milijuna sigurno da

Poskupile pretplate za 100% a zauzvrat gledaš povijesnu blamažu protiv Olimpije, odlazak Galešića u blizanca u trenutku kada imamo +7, slušaš Zalizanog i nesposobnog Vulkanizera kako se hvale da su čudo i još te besramno lažu. Kurčiš se Zalizani u medijima da ne ide Gale za manje od 7m a prodaš ga za 3m. O imaginarnim iznosima za Janka neću. U ovoj fazi sezone meni kao navijaču potpuno nebitna stavka. Dabogda odradio ugovor do kraja pa da za njega dobiješ 0 eura. Imao je klub odličnu šansu da se plasira u Europu a ti si to prokockao i sada javno kukaš da si u minusu 7m eura !?

Sad bi ti gasio vatru s Oršićem – dogovori klauzulu i podigni mu formu za već znaš di, na kraju sezone će na trgu u Zg slaviti novog starog prvaka - a naši mazohisti će svršavati i sve ti oprostiti jer doveo si kapitalca za prividnu borbu za naslov. Ma diži Zalizani pretplatu za još 300%. Što ne bi kad ti se može, ionako točka pucanja kod velike većine nije na vidiku. Napravio si od kluba dinamovu kujicu. Gadiš mi se. Prodaj klub i odjebi u troskocima!!!
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

F
Miskovicu smece odlazi

Quote from: LenRi on 03.01.2025, 11:30
Quote from: Monarh on 03.01.2025, 11:29Ostali na jednom stoperu, Majstoroviću, i nekako sam uvjeren da kojim slučajem netko ponudi za njega 100 000 eura da bi i on već danas putovao.

A ono, figurativno rečeno. Poanta upisa je da nemamo nikakve ambicije i dugoročne planove.

Evo, Gale je otišao za 3 milje, tko zna kad ćemo ih i vidjeti, uostalom, nije moja briga, ali sam isto tako siguran da na ljeto stigne Dinamu ponuda od 6 milja za tog istog Galešića da ga nebi prodali iako je zarada  dupla.

L
Quote from: Monarh on 03.01.2025, 11:39
Quote from: LenRi on 03.01.2025, 11:30

A ono, figurativno rečeno. Poanta upisa je da nemamo nikakve ambicije i dugoročne planove.

Evo, Gale je otišao za 3 milje, tko zna kad ćemo ih i vidjeti, uostalom, nije moja briga, ali sam isto tako siguran da na ljeto stigne Dinamu ponuda od 6 milja za tog istog Galešića da ga nebi prodali iako je zarada  dupla.

Možda je to naznaka da Miško popravlja financijsku bilancu, možda je prodaja kluba bliže nego što mislimo.

A
Članska iskaznica upravo izvađena iz novčanika. Odpratio sve što sam na društvenim mrežama vezano uz Rijeku pratio. Nakon 37 godina počinjem novi život, život bez Rijeke. Ostajem jedino još na ovom forumu kao član. A promijenio sam i novogodišnju želju iz one da Galešić ne ode seljačkom u želju da nam galešić za godinu i pol pokuca na vrata i moli da mu revitaliziramo karijeru. Smrad, kao i svi zajedno koji su u ovome učestvovali.