RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ma kad je bal nek je bal, u ovoj situaciji ja bi najrađe da se vrate Leško i Rista.

Z
Misko pls dopeljaj Antu Corica i Menala i rugaj se jos.

V
Nek bilo tko ove godine bude prvak samo ne dinamo. Pa čak i hajduk ako treba.
U zadnjih 5 godina dinamu je korisniji bio damir mišković od zdravka mamića.
Toliko.

Sramota...

Quote from: Monarh on 03.01.2025, 12:43Ma kad je bal nek je bal, u ovoj situaciji ja bi najrađe da se vrate Leško i Rista.
Nemoj ponoviti opet, pogotovo kad smradu Riletu ističe ugovor u 6mj, a pošto Miško mrzi i klub i navodne navijače Rijeke mogao bi to i napraviti 😤

Quote from: Krilas on 03.01.2025, 12:03...
Uglavnom, ovaj forum postaje totalno bezveze i nerealan.

Necu opet sad komentirati nista 6 mjeseci, uzivajte u zuci, raspadu, otkazite pretplate i clanstva, stvarno neznam sta bi vi i u kojem svijetu zivite, ali sigurno da niste realni.

Da sam htio pratiti bilance poduzeća, listao bi burzovna izvješća, a ne novinske članke o nogometnom klubu.
Klub je ovim potezom službeno odustao od bilo kakvih sportskih ambicija, jer ne prodaješ stožernog igrača rivalu, tjedan dana prije početka prijelaznog roka.

Prije nego odeš, ajd mi barem objasni Didinu logiku iz perspektive jednog od njegovih apologeta.

Jel mi trenutno imamo para ili nemamo para? Ako imamo para, zašto prodajemo Galešića prvi dan prijelaznog roka, prije nego su mogle doći druge konkretne ponude? Zašto ga prodajemo za pola proklamirane cijene, kad je Dida rekao da ne ide ispod 7 milijuna?

Ako nemamo para, zašto dovodimo Oršića? On sigurno neće biti jeftin, pa zašto onda trošimo novce na igrača upitnog potencijala (nakon ozljede)?

Jel mi imamo ikakve rezultatske ambicije? Ako imamo ambiciju napasti naslov, zašto prodajemo stožernog stopera glavnom rivalu za naslov, a ne van? Pogotovo u situaciji kad ti je drugi stoper van kadra 2 mjeseca? Dok se Radeljić vrati u igru (a tek u formu), mi smo ispali iz utrke za naslov.
Ako nam je jedina ambicija plasman među prva 4, zašto dovodimo Oršića? Među prva 4 možemo završiti i bez njega.

Toliko za sada.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
[quote link=msg=51666 date=1735903924]
Bez spuštanja na osobnu razinu, koliko god vam upis smetao. Kolega ispod stijena je 2 dana na hlađenju.

I prestanite citirati ogromne upise, hvala
[/quote]

:neretljak:
Ispod stijena 2 , molim lijepo  ;D

Quote from: ispod stijena on 03.01.2025, 12:22Ne bojim se ja za nas( koliko god to glupo zvuci), nego me boli to sto je Dinamo dobio rješenje problema.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

A
Bravo Miskoviću! Uspio si zgadit klub ljudima koji su uz njega 20-30-40 godina. Većina čekamo da odjebes iz kluba💩

Quote from: Fornax on 03.01.2025, 12:56
Quote from: ispod stijena on 03.01.2025, 12:22Ne bojim se ja za nas( koliko god to glupo zvuci), nego me boli to sto je Dinamo dobio rješenje problema.

Realno jebe nam se za dinamo..

Problem je šta smo mi ostali samo na Majstoroviću a neke insajderske informacije govore da stoper kojeg ciljamo i nije neka sreća..

Činjenica je da smo trenutno prvi većinom zbog vrhunske obrane a izgleda da to više neće bit tako.. očito ćemo morat igrat na gol više *bez napadača*
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

A
Quote from: vMario87 on 03.01.2025, 13:01Realno jebe nam se za dinamo..

Problem je šta smo mi ostali samo na Majstoroviću a neke insajderske informacije govore da stoper kojeg ciljamo i nije neka sreća..

Činjenica je da smo trenutno prvi većinom zbog vrhunske obrane a izgleda da to više neće bit tako.. očito ćemo morat igrat na gol više *bez napadača*

Sa ovim boldanim se ne bi složio jer je njihov problem kojeg su riješili sa galešićem zapravo omogućio da budemo na +7. Nije nam to omogućila naša ne znam kako zadivljujuća berba bodova, već njihovo prosipanje istih. Tako da, vrlo je bitno što su oni svoj problem riješili.

Sa drugim dijelom se slažem, nama se ozljedom Radeljića problem pojavio, a sada i produbio.

3 milijuna na rate? Čudno za klub, koji je zaradio novac od Lige prvaka i prodaje igrača.
Ri Or Die

L
Quote from: Marabunt Campetto on 03.01.2025, 13:133 milijuna na rate? Čudno za klub, koji je zaradio novac od Lige prvaka i prodaje igrača.
Mislim da novci od lige prvaka dolaze na kraju sezone

L
Polako se možemo okrenuti dolascima, ajmo insajderi, ima kakvih novih informacija?
Stoperi koji su se spominjali: Soldo, Krizmanić itd

D
Je li provjerena info da je Gale stvarno na putu za ZG?