RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Marabunt Campetto on 03.01.2025, 13:35
Quote from: Finac on 03.01.2025, 13:29
Quote from: Arci1984 on 03.01.2025, 13:23Još bih dodao da Kim Jon Miskovica jako bile kritike,koje će nažalost na stadionu izostat, a to znam jer sam u onoj sezoni Tadića-Cosmija kritizirao Miskovica na instagramu(niti jedne uvrede,samo činjenice) i HNK Rijeka me odmah blokirala. Znam dosta njih koji su na Facebooku isto blokirani od kluba, ja ga osobno nemam

I ja sam blokiran kad sam iskritizrao pretplate, bez grubih rijeci. Rekao sam Djaletu da kaze papku koji vodi stranicu da me odblokira ali nista

To vodi sin Moržetti
Nepo baby se našlo nekoga blokirati. Strašno.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

P
Ali čemu ovoliko laži i nelogičnosti od strane kluba prema javnosti? Šta se time dobiva?

Miško izjavljuje da Gale ne ide ispod 7 mil u Dinamo, pa ga proda za 3.5m plus 50% od Jankovića? Logika dalje vodi da tih 50% vrijedi 3.5m za ukupan zbroj od 7, što bi dalje značilo da bi mi kao prodali Jankovića nekome za 7mil eura? Kome bi mi prodali Janka za 7mil ako najboljeg i najperspektivnijeg stopera lige ne mozemo prodat za 4mil+ negdje vani? A lako se kod nas desi(po primjerima Selahia, Gode, Djouahre) da nam igrači ulaze u zadnjih 6mj ugovora pa na tribinu. Znači tih 50% ne može vrijediti 3.5mil kako god osoba izokretala financijske konstrukcije.

Ali imamo para za max plaću mislava 'nema većeg od dinama" orsica pa ćemo ga još i pripremiti za Dinamo po uzoru na Pjacu i njegove uvjete?

Postotci od Rukavine se za sad ne spominju u dogovoru pa je potpuno irelevantno za koliko i gdje ode.

Gajim još nadu da će otići Gale negdje drugdje, ali ako se ovo obistini, onda smo se apsolutno zacementirali kao Dinamova prčija

03.01.2025, 13:46 #6422 Last Edit: 03.01.2025, 13:47 by vMario87
https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/zimski-mercato-na-rujevici-rijeka-odbila-ponudu-od-dva-milijuna-eura-za-petrovica/

A majku ti milu šta rade od nas..

Prodaju Galešića dinamu za 3m, ali su navodno odbili 2m za Petroviča kojem ističe ugovor za 5 mjeseci.

Pa jebo vam pas mater
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

H
Ahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!

Quote from: vMario87 on 03.01.2025, 13:46https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/zimski-mercato-na-rujevici-rijeka-odbila-ponudu-od-dva-milijuna-eura-za-petrovica/

Prodaju Galešića dinamu za 3m, ali su navodno odbili 2m za Petroviča kojem ističe ugovor za 5 mjeseci.

Pa jebo vam pas mater
mene samo zanima koja budala je za petrovica ponudila te novce

H
Ovo je reinkarnacija baruna Minhauzena !

Quote from: T.T.N.Y. on 03.01.2025, 13:44Nisam čitao ni pisao od početka sezone, ali vidim da se ljudi i dalje čude potezima i tek sada okreću protiv Miškovića.

Što je to Miško napravio sada, a nije u zadnjih 5-6 godina?

Sportska politika ne vidi dalje od Dinama, škola nogometa je takva da uzimamo 18-godišnjake iz Gorice, a voditelji i treneri se mijenjaju na mjesečnoj bazi, bađet se mora popuniti, marketing i PR je bolji u NK Vrbovskom, a sponzori - šta je to?

Bolje ikad nego nikad. Najgora je opcija da šutiš zato jer ga nisi kritizirao prije 5g. Ono, gdje si bio 1991. 
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Pa jebiga mogli su poslat ponudu pred 10 dana na nekom druženju, a ne ovako 3.1. na petak, a mi već definirali kadar  :neretljak:
#navodninavijač

I dalje mi nije jasno da  najboljeg igrača Rijeke  nisu mogli prodati za 3 m nekom drugom nego Dinamu..

Ono,... kad se piša po tebi a Miško kaže može još...

Šta mogu misliti Igrači Rijeke na ovo..
Tj. Kao idemo se boriti za prvo mjesto...?!
Koji im je smisao onda igranja !?

Miško opet bi propao da mora pratiti jebene premije za osvojeni maslov

Quote from: vMario87 on 03.01.2025, 13:46https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/zimski-mercato-na-rujevici-rijeka-odbila-ponudu-od-dva-milijuna-eura-za-petrovica/

Pa jebo vam pas mater
A šta se čudiš? Pa nije blizanac ponudio 2m za Petroviča  ;).

Ps. Ne ističe mu ugovor za 5mj jer će klub aktivirati opciju +1. Odradit će ugovor do kraja pa će otići gratis ili ćemo ga prodat za 500k 6mj prije isteka ugovora  ;D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

L

Pa jebo vam pas mater
Ne ističe mu ugovor za pet mjeseci, klub ima +1 opciju

A
Quote from: T.T.N.Y. on 03.01.2025, 13:44Nisam čitao ni pisao od početka sezone, ali vidim da se ljudi i dalje čude potezima i tek sada okreću protiv Miškovića.

Sportska politika ne vidi dalje od Dinama, škola nogometa je takva da uzimamo 18-godišnjake iz Gorice, a voditelji i treneri se mijenjaju na mjesečnoj bazi, bađet se mora popuniti, marketing i PR je bolji u NK Vrbovskom, a sponzori - šta je to?
Nije promijenio ništa ali meni osobno svakim potezom godinama sve vise se gadi i kao šta sam rekao došlo je do toga da idem samo radi društva, ne veselim se golovima Itd i sad je kod mene došlo do točke da mi je dosta. Teško je prestat odlazit na utakmice nakon toliko godina jer je to moj život ali sad je dosta. Osobno ću cekat da Misko pde iz kluba da bih se vratio.

Quote from: Arci1984 on 03.01.2025, 13:56

Nije promijenio ništa ali meni osobno svakim potezom godinama sve vise se gadi i kao šta sam rekao došlo je do toga da idem samo radi društva, ne veselim se golovima Itd i sad je kod mene došlo do točke da mi je dosta. Teško je prestat odlazit na utakmice nakon toliko godina jer je to moj život ali sad je dosta. Osobno ću cekat da Misko pde iz kluba da bih se vratio.

Pozovi ekipu pa na Opatiju.  :nisamja:

Neka i ne ističe, koji klub bi ponudio 2 milijuna eura za Dejana Petroviča? Najboljeg stopera lige s 23 godine prodajemo za 3 milijuna, a za 26-godišnjeg Petroviča koji se još nije 100% afirmirao odbijamo 2 milijuna?

Petrovič je prošle sezone imao u prosjeku 30 minuta po utakmici.. ne pljujem ga, ali mi je skandalozno prodavat priču da je netko za njega u ovom trenutku ponudio 2 milijuna eura..

Ako žele smirivat navijače i pokazat da neće bit totalna rasprodaja onda su nas mogli slagat da su odbili "3m za Pašalića od neimenovanog francuskog kluba" ili tako nešto.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 03.01.2025, 14:01Neka i ne ističe, koji klub bi ponudio 2 milijuna eura za Dejana Petroviča? Najboljeg stopera lige s 23 godine prodajemo za 3 milijuna, a za 26-godišnjeg Petroviča koji se još nije 100% afirmirao odbijamo 2 milijuna?

Petrovič je prošle sezone imao u prosjeku 30 minuta po utakmici.. ne pljujem ga, ali mi je skandalozno prodavat priču da je netko za njega u ovom trenutku ponudio 2 milijuna eura..

Ako žele smirivat navijače i pokazat da neće bit totalna rasprodaja onda su nas mogli slagat da su odbili "3m za Pašalića od neimenovanog francuskog kluba" ili tako nešto.

A kada je imalo nešto smisla kod njih , totalno su se pogubili gore   :neretljak:
alkoholom protiv droge