RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ma dao bog da uzmemo, ali uzet ćemo samo ako Đalović i igrači ne budu slušali Miška
Mislim da taj film nećete gledat
SPORTSKI ODLAZI!

Ne znam samo shvaća li itko u KN šta znači ovaj transfer
Pošto titula? "Ma, 3 milijuna i daj šta daš"
SPORTSKI ODLAZI!

M
Vijesti o Galešićevom transferu su bile i još uvijek jesu ko neka progresivna noćna mora.
Svaka nova vijest dublji pad, veća tmina. Ne samo sve ono što je navedeno, tajming, bodovna prednost, rušenje cijene do outlet popusta, i onda kraj, dinamo će platit na rate jer jadni nemaju odmah, i kad misliš jebote kad će ta zora taj dan da me probudi, stiže još jedan dublji dio, dinamo nebi odmah platio nego na đemdo. Kako je rečeno u članku, jednom.
Da je ovaj vrhunski posao bitka, proučavao i analizirao bi se na West Pointu.

Mada ni potez "spašavanje vojnika Mislava " isto nije za bacit. Imaš kao igrača, mladog, krilo kojeg si kupio uz vjeru da je bivši poslodavac falio i da je mali čudo samo treba stasat, izbrusit ga, a s njim imas i drugo krilo kojem ističe ugovor i koje je nekim čudom (Đaletovim) počelo pokazivati znakove buđenja i dobre igre u serijama. I onda plot twist odluka da tog igrača pošalješ na tribinu radi ne produžavanja ugovora a radiš na dovođenju igrača koji nije igrao "od Bog zna kada " i ne manje važno,pada u trans na spomen dinama.

Jedva čekam knjigu autora "Uspješan biznismen " da usvojim te postulate, ili "Rijeka nogometno čudo ".

L
Šta je Oršić potpisao za nas?

M

03.01.2025, 15:19 #6455 Last Edit: 03.01.2025, 16:31 by IvyFiume
Kao odbili takvu novčanu ponudu za Petroviča 27-godišnjeg poluigrača jer je važan ekipi,
Ali su zato dijete kluba 21-godišnjeg Veldin Hodžu prodali za 2.5mil u Rubin iz Kazanja -  grad u Rusiji koji raketiraju dronovima Ukrajinci.
 :jbg:

" Rijeka će dobiti tri milijuna eura odštete u kešu,  Dinamo više nema  udjela u budućem transferu Nike Jankovića, te je tu i 500 tisuća eura realno ostvarivih bonusa "

A bonus je što? Ako Dinamo osvoji naslov? 

:svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

R
Potpisat će zadnji dan roka kad mu potonu sve lađe. Normalno sa klauzulom.

Ima li tko da mi posudi FM, kad mi blizanac pošalje ponudu da ih pošaljem u 3pm  ;D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Fornax on 03.01.2025, 13:45
Quote from: Marabunt Campetto on 03.01.2025, 13:35
Quote from: Finac on 03.01.2025, 13:29
Quote from: Arci1984 on 03.01.2025, 13:23Još bih dodao da Kim Jon Miskovica jako bile kritike,koje će nažalost na stadionu izostat, a to znam jer sam u onoj sezoni Tadića-Cosmija kritizirao Miskovica na instagramu(niti jedne uvrede,samo činjenice) i HNK Rijeka me odmah blokirala. Znam dosta njih koji su na Facebooku isto blokirani od kluba, ja ga osobno nemam

I ja sam blokiran kad sam iskritizrao pretplate, bez grubih rijeci. Rekao sam Djaletu da kaze papku koji vodi stranicu da me odblokira ali nista

To vodi sin Moržetti
Nepo baby se našlo nekoga blokirati. Strašno.

Jer su ga zaposlili za odnose s javnošću...stariji sin je KanalRI
Ri Or Die

K
Stvarno su u klubu izgubili sve konce! Ovi sa Petrovicem vrijedja našu inteligenciju kao uostalom mnogo puta do sada. Dovoljno je pogledati zadnji interview od strane Presidentea. Ne krivim tu Frančiškovića jer mora raditi za plaću, ali ove eskapade sa Miškom kroz njegove izjave pa press konferencije te ovo zadnje aa Petrovićem je kao da gledamo uživo neku novu epizodu Novina.

M
Quote from: Monarh on 03.01.2025, 15:21" Rijeka će dobiti tri milijuna eura odštete u kešu,  Dinamo više nema  udjela u budućem transferu Nike Jankovića, te je tu i 500 tisuća eura realno ostvarivih bonusa "

Da se nebi pojavile neke misteriozne klauzule, u smislu Niko Janković je oslobođen postotka ali ima klauzula koja....
Uglavnom tijekom prošle sezone nije bilo klauzula, međutim kako su počela trgovanja i klauzule su počele nicat kao gljive posle kiše.

Apropo Rivettija koji radi u klubu, dečko je prva liga i mnogi zbog njega i na račun njega pamte klub po lijepom odnosu.

L
Quote from: moreplovac on 03.01.2025, 15:48
Quote from: Monarh on 03.01.2025, 15:21" Rijeka će dobiti tri milijuna eura odštete u kešu,  Dinamo više nema  udjela u budućem transferu Nike Jankovića, te je tu i 500 tisuća eura realno ostvarivih bonusa "

Da se nebi pojavile neke misteriozne klauzule, u smislu Niko Janković je oslobođen postotka ali ima klauzula koja....
Uglavnom tijekom prošle sezone nije bilo klauzula, međutim kako su počela trgovanja i klauzule su počele nicat kao gljive posle kiše.

Apropo Rivettija koji radi u klubu, dečko je prva liga i mnogi zbog njega i na račun njega pamte klub po lijepom odnosu.
Za Jankovića i Rukavinu se je odmah znalo da postoje postotci od iduće prodaje.

K
Quote from: IvyFiume on 03.01.2025, 15:19Kao odbili takvu novčanu ponudu za Petroviča 27-godišnjeg poluigrača jer je važan ekipi,
Ali su zato dijete kluba 21-godišnjeg Veldin Hodžu prodali za 2.5mil u Rubin iz Kazanja -  grad u Rusiji koji raketiraju dronovima Ukrajinci.  :jbg:

Đalović je odabrao Petrovića da ostane, jer je on njemu najbolji igrač u kadru, a Hodža je višak

K
Rivetti je najvredniji čovjek u klubu, čuo sa pet strana