RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
Quote from: Bobic on 04.01.2025, 11:07Inace dodao bi i krivnju nas navijaca i  publike sto su se negativni osjecaji u nasoj lizi uglavnom usmjeravali prema jugu, dok je karcinom na sjeveru mirno rastao. Pa smo se i sami zadovoljavali mrvicama- "bitno je biti ispred hajduka" i slicno, likovali kad bi se oni samoubili kao proljetos iako je to znacilo vqjerojatno slavlje dinama na kraju.
Dok se boysima slala podrska u zatvorima, a zatim bi licemjerno negodovali zbog zajednickog pecata. Rezultat svega - imamo ovo danas. Da dokapetan mrtav hladan izjavljuje "dinamo je najveci hrvatski klub". Jer zna da odlazi iz kluba beskicmenjaka, od predsjednika do nas na tribini.

Inace na sluzbenoj objavi kluba o rastanku nisu ni napisali gdje ide. Toliko muda imaju.

Bravo ...da bi rijec rekao....mozda jednog sana shvatimo  :svakacast:

Ne mogu shvatiti ljude, navijače Rijeke, koji na facebook objavi kluba, Galešiću žele sreću...sretno, good luck i slično? Čemu, ne razumijem, čovjek je u dresu dinama od danas.
Protivnik u istom natjecanju. Pa to je jednako kao da kažeš sretno Livaji ili Ristovskom.
rio

R
Meni je svaki igrač koji ode u D i H u rangu: "Slomi nogu smeće."

Quote from: ministry on 04.01.2025, 11:43Ne mogu shvatiti ljude, navijače Rijeke, koji na facebook objavi kluba, Galešiću žele sreću...sretno, good luck i slično? Čemu, ne razumijem, čovjek je u dresu dinama od danas.
Protivnik u istom natjecanju. Pa to je jednako kao da kažeš sretno Livaji ili Ristovskom.
Cekaj da dozivis pljesak umjesto napustanja stadiona. Stavi nam ga jos 😂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: T.T.N.Y. on 04.01.2025, 10:05https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/niko-galesic-potpisao-za-dinamo1  :nisamja:

Fuj, točno mi se želudac okrenuo vidjevši njegov photo-session u dresu Gnjinama 🤮

K
Quote from: ajmorijeka on 04.01.2025, 11:01@Kostrena daj baci neku drugu bubu u uho da se maknemo od ove svršene priče :bo:
Oršić viđen u Opatiji na doručku

L
Čitam na Sportnet forumu da smo htjeli Bralića ali smo zakasnili, da je već sve dogovorio sa goricom

To ti je tako kad u prvoj smjeni mijenja gume a u drugoj se igra SD-a.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

F
Napisao sam bibliju, pokusao sam opravdati neke stvari s Nikine strane no obrisao sam post jer nemam zeluca. Broj jedan krivac je zalizano smece, onda prascici a decku je ispran mozak i zamagljen eurima koje je mogao dobiti bilo gdje s iducim transferom ali samo odabrani znaju zasto se ovo ovako igrali. Ne jebe me sta je rekao o najvecem klubu i izreziranom govoru jer znam koliko prijatelja ima u Rijeci gdje je proveo sve ove godine i on sam zna sta je Dinamo al pritisak je presudio. Ovo je bio pravi trenutak da pokazes da nisi vise djecak kojem mama i tata govore sta da radi ali bravo Niko, poslusna si kuja pa ubrzo ide i poziv u repstaciju

Sve mi se mjesa u glavi, nije Dinamo kriv, oni koriste, zalizani je kurva lakog morala

A
Quote from: Kostrena on 04.01.2025, 12:32
Quote from: ajmorijeka on 04.01.2025, 11:01@Kostrena daj baci neku drugu bubu u uho da se maknemo od ove svršene priče :bo:
A ono šta je DRS rekao na press da čekaju odgovor za gol-igrača, se pomaklo šta?

Quote from: LenRi on 04.01.2025, 12:35Čitam na Sportnet forumu da smo htjeli Bralića ali smo zakasnili, da je već sve dogovorio sa goricom
nama gorica otima igrace...

K
Quote from: Deba on 04.01.2025, 12:58
Quote from: LenRi on 04.01.2025, 12:35Čitam na Sportnet forumu da smo htjeli Bralića ali smo zakasnili, da je već sve dogovorio sa goricom
Eto u kom smjeru mi razmišljamo o dovođenju igrača, mrtvom Braliću, kojemu Gorica ponudi bolje uvjete.
Kakav gol igrač, može doći eventualno Zahora u napad

-
Quote from: Kostrena on 04.01.2025, 12:32

I Galešić je doručkovao na Rujevici.

L
Quote from: Deba on 04.01.2025, 12:58
Koliko sam shvatio nije htio pogaziti riječ kad se je obećao gorici

T
Vlak na kojeg treba zakasniti