RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Pisalo je to već dal tu ili na drugom forumu ali ne vidim načina kako bi ga doveli, čak dosta i igra tamo

Olimpija nas je pomela i osramotila. Pred cijelom Europom.
A i nerijetko bi nas slovenski prvoligaši naučili pameti na pripreminim utakmicama. 
Ajmo se ne bahatiti ako za tako što ne postoji neka realna podloga.

T
Quote from: Kostrena on 10.01.2025, 11:49Pisalo je to već dal tu ili na drugom forumu ali ne vidim načina kako bi ga doveli, čak dosta i igra tamo

Nije ni meni jasno al sve je moguće

F
Dobro vas je Misko istrenirao. Tu su se neki poceli vise brinuti o badzetu i kome cemo uspjeti preprodati nekoga nego za ekipu!  ;D

K
Je, istina, paranoja...
Ima ih puno i koji opravdavaju prodaju Galešića

F
Jer Misko jednako ulaze u ekipu zaradio 2 ili 20 miliona tako da sam se ja za njegov badzet odavno prestao brinuti.
Ne brine si ni on kako ce prosjecan navijac kupiti pretplatu.

Dobro, jesmo li svjesni da ugovor ističe Dangubiću i Andriji Filipoviću?

#štasečeka  ;D
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: MaČaĆeToMane on 10.01.2025, 12:02Dobro, jesmo li svjesni da ugovor ističe Dangubiću i Andriji Filipoviću?
#štasečeka  ;D
Bolji su od Marića.
Filipovića nisam imao prilike gledati, a Dangubić je nažalost tipična naša priča o domaćim dečkima koji su "kao" dobili priliku.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

J
Ne uzimamo mlade jer koštaju, sad je politika da uzgajamo naše bebe. Rukavina je uletio jer se slučajno otvorilo, ostale treba platit. Galesic je prodan u gnk iz jednostavnog razloga što nije bilo boNba ponude iz drugih klubova. Ako je i bila koja iz kakvog polukluba, onda ili nije bila dobra cifra ili Galesic nije htio tamo. Sreća naša da imaju Baturinu inače bi Fruk odavno bio novi eksponat maks ZOO. Mislim da najviše boli cifra za koju je otišao jer su očekivanja bila 6+M keša. Ovako nemamo onu sitnu zadovoljštinu da smo sjebali dinamo (bar financijski) kao sa Leškovićem. Iskreno, mene više smeta drkanje na dinamov škart (andrić, menalo, gojak...) jer to pokazuje kakav nam je skauting.
Btw, pitanje za financijske stručljake. Ako od transfera dajemo postotak menađeru, taj postotak ulazi u bađet. Dakle, ako smo dobili 10M od transfera onda ne drži vodu priča da je cifra manja jer treba odbit sva moguća davanja. Drugim riječima, ako nam je bađet 14M od kojih 10 treba namirit iz transfera, onda je to riješeno sa tri galešića. Ne vidim od kuda nama toliki manjak da je prodaja Galešića bila biti ili ne biti.

Z
Quote from: Tmatic on 10.01.2025, 11:54
Quote from: Kostrena on 10.01.2025, 11:49Pisalo je to već dal tu ili na drugom forumu ali ne vidim načina kako bi ga doveli, čak dosta i igra tamo

Nije ni meni jasno al sve je moguće

bilo je i meni čudno, ali vidim Adana je zadnja, vjerojatno ispadaju, drugu tursku neće igrati sigurno.

I
Miško Vam je već više puta objasnio da ga je titula prvaka 2017 financijski unazadila jer je morao isplatiti silne bonuse.

A prošle godine je išao "all in" i zapeo u pozajmicama.

Tako da ako i ima ambicija za napat prvenstvo ići će se ovim putem, Mile Škorić, Duje Čop.... Ne očekujete nekakve bombe i zvučne transfere kao i svake godine.

J
Mogao bi Miško pogledat webinar pod nazivom "Kako ići all in" by Gospar. Šlagiralo bi ga :)

Quote from: Ian Curtis on 10.01.2025, 13:23Miško Vam je već više puta objasnio da ga je titula prvaka 2017 financijski unazadila jer je morao isplatiti silne bonuse.

Tako da ako i ima ambicija za napat prvenstvo ići će se ovim putem, Mile Škorić, Duje Čop.... Ne očekujete nekakve bombe i zvučne transfere kao i svake godine.

Ma to je sasvim ok. Jedino očekujem nešto više poštovanja prema nama. Bez vrijeđanja pameti s floskulama "nismo dobili ponudu, Galešić je naš igrač koji na pripremama je s nama.", a za manje od 24h ode.

Quote from: Vado Magnar on 10.01.2025, 13:40
Quote from: Ian Curtis on 10.01.2025, 13:23Miško Vam je već više puta objasnio da ga je titula prvaka 2017 financijski unazadila jer je morao isplatiti silne bonuse.

Ma to je sasvim ok. Jedino očekujem nešto više poštovanja prema nama. Bez vrijeđanja pameti s floskulama "nismo dobili ponudu, Galešić je naš igrač koji na pripremama je s nama.", a za manje od 24h ode.

Plus šta su imali ponudu Sturma na stolu, nešto slabiju od dinama. Vjerujem da bi se to dalo dogovoriti kroz 10 dana...
SPORTSKI ODLAZI!

B
Neznam kolike to Misko pare daje za bonuse da se i dalja kotrlja ta prica da propada zbog bonusa ukoliko osvojimo i da se vec opekao 2017.

Tko sve dobiva bonuse i u kojoj mjeri? Pretjerat cu i reci da npr Misko daje svakom igracu jos dodatno pol godisnje zarade koju si privrede po ugovoru. Max ugovor  kod nas (cca 200k eura?), nek da bonus cak i svakom igracu u sirem rosteru od 100 k eura-25 igraca - to je 2 i pol milijuna eura. Plus stozer, cistacice, i svi u klubu nek podijele jos milijun- eto nas na 3 i pol milijuna, s tim da sam debelo pretjerao. A i da je jos dupla premija od ove procjene-opet je isplativ naslov prvaka( cijene igraca koji ce igrati te sezone europu i slicne benificije.)

Osvajanjem naslova prvaka je skoro zagarantirana KL- cak i mi ovako slampavi bi uspjeli proci kroz put prvaka u UEFAi bar jedan od tri baraza, s kojima si vec osvojio tih 3 i pol milijuna. Uz malo srece da izbacis jos jedne i ides u EL visestruko se isplatio taj naslov.

Drago mi je da ste se ohladili od prodaje Galeta i vjerujete u titulu, ja jos nisam i ni Skoric ni Messi mi nebi popravili ovaj prijelazni rok, i nemoze me nikakav gazda uvjerit da se naslov prvaka ne isplati jer ces propast, pa zato bolje prodat dinamu jer nama je bolje tu di jesmo, od 2-4 mjesta.